Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021 στις 12.00

Αντικατασταλτική Συγκέντρωση

Αντικατασταλτική Συγκέντρωση, Σάββατο 20/2 στις 12μ., στην πύλη του Παυσιλύπου

Την Πέμπτη 18/2 ενόψει της καλεσμένης συνέλευσης αλληλεγγύης στον πολιτικό κρατούμενο Δ.Κουφοντίνα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν περιμετρικά τον προαύλιο χώρο του αυτοδιαχειριζόμενου στεκιού. Δυνάμεις της ασφάλειας και περιπολικά περικύκλωσαν κόσμο στους γύρω δρόμους και προσήγαγαν αναίτια στο τμήμα 8 άτομα. 6 νωρίς το απόγευμα και 2 ύστερα από πολλές ώρες πολιορκίας του προαύλιου χώρου του ΤΕΙ. Έπειτα από αρκετή παραμονή στο τμήμα και χωρίς να δίνεται η δυνατότητα επικοινωνίας, επιβλήθηκαν συνολικά 6 εκδικητικά πρόστιμα εκ των οποίων μόνο το ένα διαγράφηκε.

Το κράτος δολοφονεί τον αγωνιστή Δ.Κουφοντίνα. Δολοφονεί τους 100δες που πεθαίνουν κάθε μέρα με την εγκληματική του διαχείριση στην περίοδο της πανδημίας. Επιβάλει την απαγόρευση όσων φωνών αντιστέκονται, απαγορεύει την πολιτική και κοινωνική δράση και επιτίθεται λυσσαλέα με ξύλο, χημικά, διώξεις και εξοντωτικά πρόστιμα. Ήδη στην πόλη μας κατά την πορεία του Πολυτεχνείου επιβλήθηκαν ακόμη 11 εκδικητικά πρόστιμα και στάλθηκαν κλητεύσεις προς απολογία σε αγωνιστές της πόλης, ενώ εκκρεμούν διώξεις σε 4 αγωνιστές του κινήματος κατά των ανεμογεννητριών στα Άγραφα.

Όσο και αν προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν και να μας εξαφανίσουν από την κοινωνική και ταξική πραγματικότητα, τόσο θα μας πεισμώνουν ακόμη περισσότερο. Γιατί έχουμε όλους τους λόγους του κόσμου για να αγωνιζόμαστε. Γιατί απέναντι στο θάνατο, την τυραννία, τη φτώχεια, την εξαθλίωση και την υποταγή, έχουμε πάρει θέση. Είμαστε με τον κόσμο του αγώνα, τον κόσμο της ζωής, της αλληλεγγύης, της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας. Και θα είμαστε 2 κόσμοι σε σύγκρουση μέχρι την τελική νίκη!

Καλούμε όλο τον κόσμο του αγώνα, όλες και όλους, να δώσουμε μια μαζική απάντηση απέναντι στα κατασταλτικά χτυπήματα, απέναντι στην επιβολή μιας σύγχρονης χούντας, απέναντι στην ανηλεή επίθεση που διεξάγεται με πρόσχημα την πανδημία.

Όλοι και όλες το Σάββατο στις 12μ. στην πύλη του Παυσιλύπου.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ Δ.ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ-ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΑ 43 ΜΕΡΕΣ

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΩΣ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ

ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΚΙΔΙΚΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ - ΠΑΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ

Συνέλευση Αλληλεγγύης στον πολιτικό κρατούμενο Δ.Κουφοντίνα

Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Καρδίτσας

Σύντροφοι/ισσες

πηγή : email που λάβαμε στις 19 Φεβρουαρίου 18h