Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 στις 17.00

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον επαναστάτη Δ. Κουφοντίνα

Καλούμε σε συγκεντρωσή αλληλεγγύης στις 24/02 17:00 στο παρκινγ της κρύας στηρίζοντας την 6η Πανελλαδική ημερα αλληλεγγύης και δράσης

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑ

Μέσα στους δυστοπικούς καιρούς που ζούμε και με το φόβητρο της επιδημίας του covid19 να πλανιέται ακόμα πάνω από τα κεφάλια μας, θα περίμενε ο κάθε πολίτης πως από την μεριά του κράτους η κορωνίδα στην διαχείριση αυτή θα είναι η ενίσχυση του συστήματος υγείας. Ανταυτού οι εδώ άρχοντες συνέχισαν μια προσπάθεια πλήρους υποβάθμισης σε οποιοσδήποτε κρατική δομή στο χώρο της υγείας με αποτέλεσμα την υποβάθμιση της ίδιας της ζωής μας.

Εδώ και ένα χρόνο όπου η διασπορά του covid19 ανάγεται σε παγκόσμιο επίπεδο, το κράτος θεώρησε βασικό και πρωτεύων ζήτημα την φίμωση όποιος διαφορετικής φωνής υπάρχει στο τόπο μας, μετά το φιάσκο με τις ψεύτικες επιτάξεις ιδιωτικών κλινών Μ. Ε. Θ., την αποτυχία σχεδίου για την παιδεία και με την σπασμωδική κίνηση του ανοίγματος του τουρισμού υπό τον φόβο της οικονομικής κατάρρευσης, το κράτος θεωρεί πως με την πρόσληψη 15000 μπάτσων με προφανείς στόχο την πάταξη του όποιου διαφορετικού λόγου και με αντισυνταγματικές μεθόδους τύπου λοκνταουν, απαγόρευση συναθροίσεων και ό,τι αλλά ημίμετρα χρησιμοποιεί για να κρύψει την άθλια αυτή διαχείριση προς τον ιό , με μόνο της στόχο την συρρίκνωση της ελευθερίας μας και όχι την επιδημιολογικής έξαρσης.

Μέσα στον κυκεώνα αυτό η κυβέρνηση βάζει μπρος στις 11/12/20 έναν νέο σωφρονιστικό κώδικα, που θα ζήλευε και ο χειρότερος δυνάστης, η νικολαου και τα τσιράκια της φαρσοκωμωδίας της κυβέρνηση μητσοτάκη λοιπόν τροποποιούν το νομο4760/20 και με αλλαγές που ακόμα κ ο πιο δύσπιστος θα καταλάβαινε πως έγιναν για την περαιτέρω καταπάτηση των δικαιωμάτων των πολιτικών κρατουμένων. Έτσι απαγάγουν και μεταγαγουν τον αγωνιστή Δ. Κουφοντίνα απο της αγροτικές φυλακές κασσαβετείας στις φυλακές του Δομοκού εκδικητικά και μόνο, καθώς ο νέος νόμος ορίζει την επιστροφή του κρατουμένου στο κατάστημα κράτησης όπου είναι χρεωμένος, δηλαδή στις υπόγειες φυλακές Κορυδαλλού όπου εκτούσε την ποινή του, τα τελευταία 16 χρόνια πριν την 2χρονη έκτιση του στις φυλακές κασσαβετειας.. Θέλοντας με αυτό το τρόπο να δείξει την πυγμή της σε όσους αντιστέκονται ακόμα, μόνο που δεν θα μείνει εκεί, κατά πατώντας ακόμα και του ιδίου νόμου που αυτή έφτιαξε κ δεν εφάρμοσε ποτέ. Από της 8/1 ο Δ. Κουφοντίνας βάζει ανάχωμα την ίδια του την ύπαρξη ξεκινώντας απεργεία πείνας κ απο 22/02 σε απεργεία δίψας ζητώντας να πραγματοποιηθούν τα συνταγματικά πλέον δεδομένα.

Η εισαγγελέας νικολαου κ οι λοιποί εντολοδόχοι του συστήματος, με πραξικοπηματικες ενέργειες, απορρίπτουν τα αιτήματα του απεργού με γελοιοδέστατες δικαιολογίες όπως, σε καιρό covid19 δεν πραγματοποιούνται μεταγωγές ενώ η ίδια έχει ορίσει την μεταγωγή του αγωνιστή από της 21/12 ελάχιστες μέρες δηλαδή μετά την εφαρμογή του νόμου στις φυλακές του Δομοκού. Επίσης σε όλες τις απορριπτικές αναφορές υπάρχουν ψευδής στοιχεία και ένα από αυτά είναι πως στον Κορυδαλλό κρατούνται υπόδικοι ή κατάδικοι για οικονομικά εγκλήματα, ενώ ο ίδιος ο χρυσοχουντιδης έχει βάλει τα θεμέλια των υπογείων Κορυδαλλού για να θάψει τους κρατούμενους της επαναστατικής οργάνωσης 17Ν.

Είναι ορατό πια πως η φιλελεύθερη κυβέρνηση με τις τακτικές τις προσπαθεί να φιμώσει κάθε φωνή αντίστασης που μπορεί να ακουστεί μέσα από ορατά και αόρατα κελιά. Μας δείχνει για ακόμα μια φορά πως το κράτος είναι ο μόνος τρομοκράτης, αρπάζοντας από τις ζωές μας κάθε ελευθερία λόγου και πράξης που μας έχει απομείνει. Θεωρούμε πως είναι επιτακτική η ανάγκη να σταθούμε ενάντια στο υπάρχον καθεστώς και να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας. Ο αγώνας θα κερδηθεί στους δρόμους για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων όλων μας. Ούτε βήμα πίσω καμία ανοχή!

Καλούμε σε συγκετρωσή αλληλεγγύης στις 24/02 17:00 στο παρκινγ της κρύας στηρίζοντας την 6η Πανελλαδική ημερα αλληλεγγύης και δράσης

ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΆΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΉ Δ.ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ

ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ

ΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΦΗ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΤΕΡΟΣ

Συνέλευση αναρχικών Λιβαδειάς

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1610636/