Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 στις 17.00

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Δ. Κουφοντίνα

Ο επαναστάτης Δ.Κουφοντίνας έχει ξεκινήσει από τις 8-1-2021 απεργία πείνας με μοναδικό αίτημα του την εφαρμογή του νόμου που φωτογραφικά και εκδικητικά νομοθέτησε η κυβέρνηση της Ν.Δημοκρατίας και προέβλεπε τη μεταγωγή του από τις φυλακές Κασσαβέτειας στις φυλακές Κορυδαλλού. Αντ' αυτού η κυβέρνηση δείχνοντας με θράσος ότι ανά πάσα στιγμή κουρελιάζει ακόμη και το κομμένο κα ραμμένο στα μέτρα της αστικής δημοκρατίας σύνταγμα που δήθεν υπηρετεί , τον απήγαγε και τον μετέφερε στις φυλακές Δομοκού.

Από τις 22 -2- 2021 ο Δ.Κουφοντίνας ζήτησε να αφαιρεθεί και ο ορός ενυδάτωσης προχωρώντας και σε απεργία δίψας. Σήμερα 55 ημέρες μετά βρίσκεται στη Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου Λαμίας μια ανάσα πριν το κώμα !

Ο Δ. Κουφοντίνας βάζει το σώμα του και την υγεία του ως ανάχωμα στην κυβερνητική αλαζονεία και τρομοκρατία. Η κυβέρνηση θέλει να τον δολοφονήσει και μέσω του μιντιακού συστήματος εξουσίας συκοφαντεί ενορχηστρωμένα τον απεργό πείνας και δίψας και καταστέλλει όσους υποστηρίζουν τον αγώνα του για αξιοπρέπεια. . Κράτος και Κεφάλαιο μέσω των διαχρονικών εκπροσώπων τους είναι οι δολοφόνοι τρομοκράτες και βασανιστές χιλιάδων ανθρώπων.

Όλες και όλοι στους δρόμους. Να σπάσουμε τον τρόμο !

Αλληλεγγύη στο Δ. Κουφοντίνα και σε όσες/ους εντός κι εκτός των τειχών αγωνίζονται.

Να ακυρώσουμε στην πράξη τις κατασταλτικές πρόβες των αγώνων που έρχονται.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5-3-21

ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΔΗ 17:00

Συντρόφισσες-Σύντροφοι

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1610990/