Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 στις 12.00

4 καλέσματα : 1 2 3 4

Διαδηλωση: Σπαμε την καταστολη -παιρνουμε πισω τη ζωη μας!

ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ -ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!

Eδώ κι ένα χρόνο η ελληνική κοινωνία ζει το πιο παρατεταμένο και σκληρό lockdown για να διασώσει την πιο αυταρχική κυβέρνηση της μεταπολίτευσης που αξιοποιώντας την πανδημία ως ευκαιρία, εκχώρησε όλο τον κοινωνικό πλούτο στα ιδιωτικά συμφέροντα και πέρασε τα πιο αντιδημοκρατικά και εκτρωματικά νομοσχέδια με την κοινωνία στο γύψο!

Μας εμπαίζουν! Τα lockdown είναι μόνο για μας, για να μην μιλάμε, να μην οργανώνουμε αντιστάσεις απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε στην υγεία μας, στην παιδεία, στο εισόδημα μας, στο δικαίωμα στην αξιοπρεπή εργασία! Μας θέλουν με κλειστό το στόμα, υποταγμένους στο ζυγό που επιβάλλουν όλοι αυτοί που είδαν τα κέρδη τους να εκτινάσσονται στην πανδημία. Εξαπολύουν αστυνομική τρομοκρατία στη δουλειά, στην εκπαίδευση, στις γειτονιές και τις πλατείες! Το δόγμα νόμος και τάξη γίνεται γίνεται πράξη: «βούλωσέ το, φάε ξύλο και πες μας κι ευχαριστώ».

- Χτυπάνε στο ψαχνό και συκοφαντούν τους αγώνες, τους εργαζόμενους και τη νεολαία

- Συλλαμβάνουν ανυποψίαστους μαθητές στο σωρό και τους φορτώνουν κακουργήματα!

- Ξυλοκοπούν άγρια και βασανίζουν τη νεολαία που ζητά να πάρει πίσω την κλεμμένη ζωή της!

- Ρουφιανεύουν επίσημα νέους που αγωνίζονται και επαναφέρουν το φακέλωμα και τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων!

- Στους δρόμους παρελαύνουν αύρες, ΜΑΤ, ΔΕΛΤΑ και χτυπούν, τρομοκρατούν, και βρίζουν όποιον σηκώνει κεφάλι στα σχέδιά τους.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Η οργή και η αγανάκτηση της κοινωνίας και της νεολαίας απέναντι στην κρατική καταστολή και στο όργιο της αστυνομοκρατίας ξεχείλισε! Η κοινωνία ξαναβρήκε την κραυγή και ανέκτησε το βηματισμό της στους δρόμους και τις πλατείες της χώρας.

Οργανωμένα και αγωνιστικά απαντάμε στην επίθεση!

Θέλουμε γιατρούς κ νοσοκομεία όχι άλλη αστυνομία

Λεφτά για άμεσο μαζικό εμβολιασμό

Επίταξη των ιδιωτικών νοσοκομείων

Δεν θα ανεχτούμε άλλη καταστολή κ συκοφάντηση των αγώνων μας

Διάλυση τώρα των τραμπούκων ΜΑΤ κ ΔΡΑΣΗ

ΟΡΘΩΝΟΥΜΕ ΤΕΙΧΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΙΣ 27 ΜΑΡΤΗ, ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!

ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΝΤΟΠΙΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

πηγή : https://ergatikilesxikallitheas.wordpress.com…


1 2 3 4

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 Μάρτη 12.00 ΣΤΗΝ πλατεία ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΛΜΕ+ΣΕΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ+ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ

πηγή : https://ergatikilesxikallitheas.wordpress.com…


1 2 3 4

Ανακοίνωση του συλλόγου υπαλλήλων δήμου Καλλιθέας που καλεί στην διαδήλωση το Σάββατο 27 Μαρτίου στην πλατεία Κύπρου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Καλλιθέα 26/03/2021

Ανακοίνωση

Ο Σύλλογος των υπαλλήλων του Δήμου Καλλιθέας, καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό την στάση της κυβέρνησης γιατί δεν πήρε ούτε ένα ουσιαστικό μέτρο για την διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς, κανένα μέτρο για την ενίσχυση του ΕΣΥ. Το αυστηρό lockdown που επέβαλε στο λαό δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, αφού δεν πήρε μέτρα στους χώρους δουλειάς. Δεν ενίσχυσε τα ΜΜΜ ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Παράλληλα, δεν ενίσχυσε τα νοσοκομεία με γιατρούς, δημιουργία νέων ΜΕΘ, με αποτέλεσμα τα περισσότερα να έχουν μετατραπεί σε μιας νόσου. Αντίθετα, κόπηκαν 600 εκατομμύρια ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό για την υγεία. Oι παραπάνω επιλογές της κυβέρνησης έχουν κριτήριο το κέρδος των λίγων, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την υγεία του λαού. Γι' αυτό χρησιμοποιεί την καταστολή και την τρομοκρατία ώστε να κρύψει την εγκληματική της πολιτική απέναντι στο λαό μας. Ο Σύλλογος των υπαλλήλων του Δήμου Καλλιθέας καλεί τους εργαζομένους να αντισταθούν σε αυτή την πολιτική και να διεκδικήσουν ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας.Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όλα τα μέλη μας να συμμετέχουν , μαζί με τα σωματεία, τους μαζικούς φορείς της περιοχής σε συλλαλητήριο το Σάββατο 27 Μάρτη 2021, στις 12:00 στην Πλατεία Κύπρου Διεκδικούμε: • Άμεσα μέτρα στήριξης του δημόσιου συστήματος υγείας-πρόνοιας, δωρεάν για όλους, με προσλήψεις μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, επίταξη ιδιωτικών δομών. • Τήρηση των μέτρων υγείας & ασφάλειας στους χώρους δουλειάς. • Να αυξηθούν τώρα τα δρομολόγια στα ΜΜΜ. Να γίνουν οι προσλήψεις που χρειάζονται. • Κατάργηση του νόμου απαγόρευσης των διαδηλώσεων, του νόμου περιορισμού του απεργιακού δικαιώματος. Καμία δίωξη της συνδικαλιστικής δράσης. • Καμία περιστολή των δημοκρατικών δικαιωμάτων του λαού με πρόσχημα τον κορονοϊό. Να μπει τέρμα στην αστυνομοκρατία και την κρατική καταστολή.

Για το Δ.Σ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μηλιώνης Ραφαήλ Θεολόγου Ανδρέας

πηγή : https://ergatikilesxikallitheas.wordpress.com…


1 2 3 4

Η Εργατική Λέσχη Καλλιθέας καλεί όλους και όλες στην διαδήλωση το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 12 μ.μ. στην πλατεία Κύπρου.

Η Εργατική Λέσχη Καλλιθέας καλεί όλους και όλες να συμμετέχουν στην διαδήλωση το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 12 μ.μ. στην πλατεία Κύπρου (πάντα τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα) ενάντια στην αστυνομική βία και την καταστολή, και ν' απαιτήσουμε περισσότερα νοσοκομεία, γιατρούς, εκπαιδευτικούς, σχολεία και ΌΧΙ περιπολικά κι αστυνομία.

πηγή : https://ergatikilesxikallitheas.wordpress.com…