Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 στις 19.00

Συγκέντρωση στο κολαστήριο της Πέτρου Ράλλη

Το κράτος προσπαθεί να απελάσει τον σύντροφο Errol - Συγκέντρωση στο κέντρο κράτησης της Πέτρου Ράλλη

Ο σύντροφος Ερολ μετά το τέλος της πορείας «ενάντια στο ρατσιστικό κράτος και την αστυνομοκρατία» που ξεκίνησε απο την πλατεία Βικτωρίας και κατέληξε στην πλ. Πρωτομαγιάς, πήγε να πάρει το παρκαρισμένο μηχανάκι του στην Πατησίων κοντά στην Ιουλιανού. Εκεί τον περίμεναν 4 ασφαλίτες, τον πήραν και τον οδήγησαν στο τμήμα Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, ο σύντροφος βρίσκεται υπο κράτηση παρότι έχει βγει απόφαση από το δικαστήριο για αναστολή της απελασής του εδώ και ενάμιση μήνα.

Η δικαιολογία των αρχών είναι ένα δήθεν γραφειοκρατικό κόλλημα στο Υπουργείο δημόσιας τάξης. Οι ίδιοι λένε ότι έτυχε να μην έχουν λάβει την απόφαση.

Είναι η 2η φορά που συμβαίνει με τον ίδιο τρόπο, όπως έγινε, και στις 6 Δεκέμβρη 2020 στα Εξάρχεια, κατα την πρώτη σύλληψη και απέλασή του.

*Παρότι σήμερα 22/3 το Υπουργείο Καταστολής έλαβε την απόφαση ο σύντροφος ακόμη κρατείται. Από την άλλη η διοίκηση της Πέτρου Ράλλη ενώ έχει λάβει την δικαστική απόφαση και έχει αφαιρέσει τον σύντροφο από την "λίστα ανεπιθύμητων αλλοδαπών" θα μπει άμεσα στην διαδικασία να αποφασίσει αν θα απελαθεί εκ νέου.

Τρίτη, 23/2, στις 19:00 συγκέντρωση στο κολαστήριο της Πέτρου Ράλλη

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΈΛΛΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Συνέλευση καταλήψεων, συλλογικοτήτων, διεθνιστών/ριών, μεταναστών/ριων, αλληλέγγυων

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/84320/