Σάββατο 10 Απριλίου 2021 στις 15.00

5 καλέσματα : 1 2 3 4 5

[Αθήνα] Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Β. Σταθόπουλο

Ενάντια σε μία δίκη που θέλει να καταδικάσει το πολιτικό φρόνημα με εκδικητικά σενάρια και κατασκευή στοιχείων. Όπου η αντιτρομοκρατική στοχεύει στην πολιτική εξόντωση αγωνιστών.

Η υπεράσπιση του συντρόφου Β. Σταθόπουλου είναι η υπεράσπιση της έμπρακτης αλληλεγγύης, είναι η υπεράσπιση της ιστορίας μας. Είναι η επιλογή να παραμείνουμε στον δρόμο να δίνουμε ο ένας χέρι στον άλλον όταν κυνηγηθήκαμε, οι καλύτερες στιγμές μας όταν, ο ένας δίπλα στον άλλον σε δύσκολους δρόμους μπροστά προχωράμε.

Ο Β. Σταθόπουλος ήταν η εμπιστοσύνη σε όποιον στάθηκε δίπλα του, παρέμεινε όλα αυτά τα χρόνια στον δρόμο που δίπλα βαδίσαμε και ποτέ δεν ξεχάσαμε…

Άμεση απελευθέρωση στο Β. Σταθόπουλο

Κάτω τα χέρια από τον σύντροφό μας!

Αλληλέγγυες/οι

πηγή : email που λάβαμε στις 8 Απριλίου 18h


1 2 3 4 5

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στόν αναρχικό Β.Σταθόπουλο Προπύλαια ώρα 15:00

Σάββατο 10/4 Πανελλαδική ημέρα δράσεων αλληλεγγύης στόν Β.Σταθόπουλο

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΩΡΑ 15:00

Συνέλευση αλληλεγγύης στόν Β.Σταθόπουλο

Υπάρχει η επιλογή να σιωπήσεις και καιρός να μιλήσεις, η απόφαση;

Να παραμείνεις άνθρωπος.

Ένα είναι σίγουρο, κάνεις δεν πρόκειται να κερδίσει καμία μάχη,αν πρώτα δεν μάθει όρθιος να στέκεται…

Βρίσκομαι 16 μήνες, έγκλειστος στις φυλακές Λάρισας. Βιώνοντας όλον αυτό τον καιρό μια εκδικητική παράνοια των διωκτικών αρχών στο πρόσωπό μου. Μια φρονηματική δίωξη σε ό,τι πολιτικά και κοινωνικά σαν άνθρωπος πρεσβεύω. Κρατούμαι όμηρος, καθώς τίποτα από την δικογραφία δεν δικαιολογεί την προφυλάκιση μου. Η σύλληψή μου, η μεθοδευμένη ενοχοποίησή μου άρα και η δίωξή μου από την αρχή, εξυπηρετεί την ανάγκητης αστυνομίας να παρουσιάσει αποτελεσματικότητα, ακόμα και με επίπλαστα στοιχεία, που για να πείσει καταφεύγει ακόμα μια φορά σε χυδαίες κινήσεις εντυπωσιασμού και πολυπαιγμένα φτηνά σενάρια.

Από την άλλη, η νεοσύστατη κυβέρνηση χρειαζόταν μια επιτυχία, τόσο που όταν αυτή δεν υπήρχε, έπρεπε να την εφεύρει! Στόχος της να προχωρήσει με γρήγορα βήματα, βαθύτερα στο δόγμα Νόμος και Τάξη, όμως δεν άργησε να αποδειχτεί περίτρανα ότι πίσω από αυτό κρύβονταν ο αυταρχισμός, η αστυνομοκρατία και η παραποίηση της πραγματικότητας, ώστε επιβάλλουν τη βία του καθεστώτος, την σύγχρονη βαρβαρότητα που πλέον υφίσταται ολόκληρη η κοινωνία. Η δίωξή μου λοιπόν, έχει σαφή πολιτικά κριτήρια και αποσκοπεί στον εκφοβισμό κάθε αντιστεκόμενου, επιβάλλοντας ένα καθεστώς εξαίρεσης σε όσους-ες αγωνίζονται. Παράλληλα, βασίζεται στην στοχοποίηση της πολιτικής μου ταυτότητας, με καταφανή εκδικητικότητα στο πρόσωπό μου για την στάση αξιοπρέπειας και αλληλεγγύης, που έχω δείξει όλα αυτά τα χρόνια.

Σ' ότι αφορά την υπόθεσή μου πρόκειται για τις πρώτες, νέου τύπου αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις έκτακτης ανάγκης, που αποσκοπούν να δείξουν έργο από την πλευρά της αστυνομίας και της κυβέρνησης και να στεφθούν με επιτυχία, ακόμη και όταν η πραγματικότητα τούς διαψεύδει.Επί 16 μήνες, αργούσαν τα "υποτιθέμενα'' στοιχεία εις βάρος μου,στοιχεία που αρκετό καιρό κρατούσαν σε συρτάρια, τα οποία ακόμη και σήμερα, παραμένουν ανύπαρκτα. Από την ανακρίτρια που περίμενε τόσο καιρό, γιατί «μπορεί να προκύψουν στοιχεία για την ενοχή μου», που ποτέ δεν ήρθαν, ως τον εισαγγελέα Κωσταρέλο, που κραυγαλέα πια εφηύρε το στοιχείο με το οποίο πρότεινε την παραπομπή μου σε δίκη : Το σπίτι που φυλάσσονταν τα όπλα ανήκει στον "πατέρα" μου Γιώργο Σταθόπουλο. Η απλή συνωνυμία και καμία συγγένεια του ιδιοκτήτη του σπιτιού με τον πατέρα μου, ο οποίος ονομάζεται στην πραγματικότητα Κωσταντίνος Σταθόπουλος(!)αποτέλεσε το "αδιάσειστο" ενοχοποιητικό στοιχείο. Το συμβούλιο εφετών το διαψεύδει, λέγοντας πως έγινε ένα λάθος (!!) σε σχέση με τη διατύπωση του εισαγγελέα. Ωστόσο επειδή υπάρχει "πληθώρα" στοιχείων με παραπέμπουν για όλες τις κατηγορίες. Φυσικά, σ' ένα βούλευμα 110 σελίδων ξέχασαν να μας πουν ποια είναι αυτά τα στοιχεία.

Όμως, πως να μας τα πουν, μιας και δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από "λάθη", την παραποίηση της αλήθειας έναντι των γεγονότων και των στοιχείων που συνεχώς τους διαψεύδουν και μένα με δικαιώνουν.

Καλούμαι λοιπόν σε μία δίκη, στην οποία με δικάζουν για την έννοια της αλληλεγγύης. Η αλληλεγγύη είναι μια σχέση και μάλιστα μια σχέση ανιδιοτελής μεταξύ ανθρώπων. Μια κοινωνική σχέση, έννοια που ιδιαίτερα εμπνέει το ευρύτερο κίνημα αντίστασης και βασική συνιστώσα για να κτιστεί ένας κόσμος ενάντια στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.Κοινή συνιστώσα επίσης και στο εσωτερικό των κινημάτων αντίστασης παγκοσμίως, βασικό θεμέλιο της ιστορίας τους. Η αλληλεγγύη δεν είναι θέση, είναι στάση ζωής. Γίνεται βίωμα, δείχνοντάς την όχι μόνο στο δρόμο, είναι κομμάτι της ζωής μας, είναι κομμάτι των αγώνων μας ενάντια στην καταπίεση, η απάντηση απέναντι στην καταστολή των αντιστάσεων, η έμπρακτη κριτική μας στον κοινωνικό κανιβαλισμό. Αποτελεί ορόσημο του ανατρεπτικού χώρου, την δείχνουμε ο καθένας και η καθεμία μας στις προσωπικές μας ζωές, ως αντιστεκόμενοι άνθρωποι. Μεγαλώνουμε με αυτή και δίνοντάς της σάρκα και οστά, μεγαλώνει κι αυτή μαζί μας.

Η έμπρακτη αλληλεγγύη είναι ένας δεσμός μεταξύ ανθρώπων χωρίς την διαμεσολάβηση του χρήματος ή της εξουσίας, μιας και βασίζεται στην ανιδιοτέλεια και χαρακτηρίζει την ανθρώπινη υπόσταση, Είναι η επιλογή να παραμείνεις άνθρωπος. Όταν σήμερα η συνάντηση παντού έχει απαγορευτεί,το να δίνεις το χέρι σου αποτελεί ποινικό αδίκημα! Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και μάλιστα με τις βαρύτερες κατηγορίες!

Εάν δει κάνεις σήμερα τι γίνεται από την σύγχρονη βαρβαρότητα, εύκολα μπορεί να κατανοήσει, γιατί, χωρίς να κατονομάζεται, καταδιώκεται σαν έγκλημα. Από τις πορείες που χτυπιούνται μέχρι τις εισβολές σε σπίτια όσων απλώς διαμαρτύρονται, τα παραδείγματα πολλά και περισσεύουν...

Με δικάζουν, επειδή έδωσα το χέρι μου και πρόσφερα τις πρώτες βοήθειες σε ένα τραυματισμένο σύντροφο. Γιατί όταν ενημερώθηκα ότι ο Χατζηβασιλειάδης είναι βαριά τραυματισμένος, έκανα την επιλογή να του σταθώ και βάζοντας την προσωπική και κοινωνική μου ζωή σε κίνδυνο, δεν τον εγκατέλειψα. Ε λοιπόν, δηλώνω απερίφραστα ότι δεν έχω μετανιώσει γι'αυτό.Ακόμα και αν το κόστος μού είναι ήδη μεγάλο και δυσανάλογο, ακόμα και εάν κουβαλάω ένα βαρύ φορτίο για τους κοντινούς μου, ο χρόνος ήταν λίγος και η απόφαση άμεση: σε ένα τραυματία δίπλα του να σταθώ. Όσοι με ξέρουν προσωπικά - κοινωνικά, μέσα από αγώνες και κινήματα αντίστασης,ξέρουν ότι έτσι είμαι εγώ. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο πέρα από αυτό,ακόμα κι αν η λογική μου διέκρινε τους κινδύνους, η καρδιά είχε την τελευταία λέξη.

Αυτό το ξέρουν πολύ καλά και οι αρχές, είναι σαφής η στάση μου εδώ και χρόνια σε ασφάλεια, ανακριτές και δικαστήρια, καμία συναλλαγή με τους διώκτες.Στη ζωή μου έχω μάθει να δέχομαι το τίμημα της σιωπής, να μην κλείνω συμφωνίες με τους μπάτσους και να μην ψεύδομαι για άλλους προκειμένου να την "βγάλω καθαρή".

Αντιστεκόμενος στις φρονηματικές διώξεις, δεν καταδίκασα ποτέ καμία μορφή αγώνα, δεν θα επιλέξω εγώ με ποια μορφή και ποια μέσα οι καταπιεσμένοι θα αντισταθούν στην καταπίεση τους. Ακόμα και εάν έχω κάποιες σοβαρές διαφωνίες, αυτές είναι συζητήσεις και διαδικασίες όσων αποτελούν κομμάτι των αγώνων. Ιδιαίτερα όταν εξαπολύεται ένα ανθρωποκυνηγητό σε αγωνιστές και μεθοδεύεται η πολιτική και φυσική τους εξόντωση.

Σαν αγωνιστής και άνθρωπος με συνείδηση, δεν έχω τίποτα να πω σε αυτούς που καταστέλλουν αγώνες, αιματοκυλούν τις πλατείες, τρομοκρατούν τις γειτονιές, ξευτιλίζουν γυναίκες, βασανίζουν αγωνιστές, στοχοποιούν ανθρώπους, κάνουν απαγωγές συντρόφων, κατασκευάζουν στοιχεία, στέλνουν αντιστεκόμενους χρόνια στις φυλακές, καταστρέφουν ζωές, οδηγούν στο θάνατο αγωνιστές, τους αργοπεθαίνουν πίσω από κελιά, και τους πυροβολούν πισώπλατα στους δρόμους. Κανενός ανθρώπου με ήθος και συνείδηση δεν είναι δουλειά αυτή, δεν είναι δουλειά όσων αγωνίζονται, αυτή είναι η δουλειά της αστυνομίας, και όταν λέω αστυνομία εννοώ την διαρκή μες στους αιώνες οργάνωση της βίας του κράτους και το μονοπώλιό της σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινής ζωής. Ένας μηχανισμός που πλέον συμπεριφέρεται σαν στρατός κατοχής με υπέρμετρη βία, επιβάλλοντας καθεστώς εξαίρεσης σε όσους συνεχίζουν να αντιστέκονται. Διώκομαι γιατί μετείχα ενεργά σε κινηματικές διαδικασίες, καταλήψεις, στέκια,εργατικούς αγώνες, πορείες που σήμερα έχουν μπει στο στόχαστρο διότι αποτελούν ανάχωμα στην επέλαση της σύγχρονης βαρβαρότητας. Γιατί ποτέ δεν αποκήρυξα κανένα μέσο αγώνα, γιατί πάντα βρισκόμουν δίπλα στους καταπιεσμένους, ενάντια στην καταπίεση και μαζί με όσους-ες σήκωσαν το βάρος της αντίστασης και του αγώνα. Είμαι περήφανος για αυτό και δεν κάνω πίσω, ονειρεύτηκα με μάτια ανοιχτά και πήρα θέση μάχης. Να πάρουμε πίσω τη ζωή που μας στερούνται, είναι ένας τρόπος να ζεις, ένας λόγος σαν άνθρωπος να υπάρχεις.

Η αλληλεγγύη δικάζεται στο πρόσωπό μου με τις πιο βαριές κατηγορίες,επειδή βοήθησα έναν τραυματισμένο σύντροφο. Η δίωξή μου και η εκδίκαση της υπόθεσης βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε πολιτικά κριτήρια, στην στάση αξιοπρέπειας και αλληλεγγύης που ακολούθησα με συνέπεια στη ζωή μου. Δεν έχω τίποτα να διαθέσω πάρα την ίδια την ζωή μου, δεν έχω τίποτα να υπερασπιστώ παρά τον διαρκή αγώνα ενάντια στη δολοφονική μανία του κράτους και του κεφαλαίου! Αν η έμπρακτη αλληλεγγύη μου είναι το αδίκημα για το οποίο πρέπει να καταδικαστώ και να σωφρονιστώ, δηλώνω αμετανόητος!

Καμία μάχη δεν κερδήθηκε χωρίς ποτέ να δοθεί…

Βαγγέλης Σταθόπουλος φυλακές Κορυδαλλού


1 2 3 4 5

Μασόβκα - Μεταφορά του καλέσματος στη ΦΕΠΑ στις 17.30 (Σάββατο 10/4) - Συμμετοχή στη συγκέντρωση στα Προπύλαια για τον Β. Σταθόπουλο.

Μετά το κάλεσμα για κεντρική συγκέντρωση στα Προπύλαια από τη συνέλευση αλληλεγγύης στον Β. Σταθόπουλο και με δεδομένη τη σημαντικότητα της εν λόγω ανακοίνωσης, ώστε να καταρρεύσει μία ακόμα κρατική σκευωρία απέναντι σε ένα στοχοποιημένο για τους κοινωνικούς του αγώνες σύντροφο, μεταφέρουμε το κάλεσμα για ανοιχτή συνέλευση στη ΦΕΠΑ την ίδια μέρα στις 17.30.

Οι διωκτικές αρχές ποινικοποιούν την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά που επέδειξε ο Β. Σταθόπουλος απέναντι στον τραυματισμένο Δ. Χατζηβασιλειάδη. Οι επαναστατικοί κώδικες ηθικής θα παραμείνουν ξένοι και άγνωστοι για τον κόσμο της εξουσίας που έχει μάθει να πατά επί πτωμάτων για να ανελιχθεί. Οι ρουφιάνοι στρέφονται κατά της αλληλεγγύης. Όσες συμπεριφορές και κοινωνικές σχέσεις δεν συμπεριλαμβάνονται στα εργαλεία της εξουσίας, μπαίνουν μονομιάς στο εκδικητικό της στόχαστρο.

Λευτεριά στον προφυλακισμένο αναρχικό Β. Σταθόπουλο.

Δύναμη και κουράγιο στον επαναστάτη Δ. Χατζηβασιλειάδη.

Κάλεσμα σε ανοιχτή συνέλευση για το κατηγορητήριο περί της εγκληματικής οργάνωσης, τον προφυλακισμένο αναρχικό Ο.Μ. και τα βασανιστήρια στη ΓΑΔΑ (ΦΕΠΑ - Σάββατο 10/4 - 17.30).

Καλούμε τον κόσμο του αγώνα, συντρόφισσες και συντρόφους, ατομικότητες και συλλογικότητες, σε ανοιχτή συνέλευση στη ΦΕΠΑ, το Σάββατο 10 Απριλίου στις 17.30, ώστε να αναλυθούν και να συζητηθούν οι εξής 3 υποθέσεις:

1) Η επικείμενη δίκη προς τη συλλογικότητά μας με βασικό αντικείμενο κατηγορητηρίου την σύσταση και συμμετοχή σε «εγκληματική οργάνωση». Κρίνουμε την υπόθεση ως ιδιαίτερα επικίνδυνη για τους κοινωνικούς αγώνες και ως προοίμιο των όσων επιφυλάσσει το κράτος απέναντι στις υπόλοιπες συλλογικότητες.

2) Ο αναρχικός Ο.Μ. βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές της Λάρισας από μία υποκλαπείσα τηλεφωνική συνομιλία κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Απήχθη, βασανίστηκε ανελέητα και κατέληξε στη φυλακή χωρίς κανένα στοιχείο. Άνοιξε ο δρόμος ώστε μία τηλεφωνική συνομιλία να οδηγήσει ένα αγωνιστή στη φυλακή.

3) Ξυλοδαρμοί και βασανιστήρια στη ΓΑΔΑ. Ο αγώνας για να είναι ο Άρης ο τελευταίος βασανισμένος πολίτης, μόλις ξεκίνησε.

Κανένας μόνος, καμία μόνη στα χέρια του κράτους.

Αναρχική Συλλογικότητα Μασόβκα

Masovka - Transfer of the call to VEPA at 17.30 (Saturday 10/4) - Participation in the meeting in Propylaea for B. Stathopoulos. After the call for a central gathering in Propylaea from the solidarity assembly with B. Stathopoulos and given the importance of this announcement to collapse another state plot against a targeted for his social struggles comrade, we transfer the call for open assembly to VEPA on the same day at 17.30. Law enforcement criminalize the solidarity and humanity shown by B. Stathopoulos against the injured D. Hadjivasiliadis. Revolutionary codes of ethics will remain foreign and unknown to the world of power who has learned to step on corpses to rise. Snitches turn against solidarity. Any behaviors and social relationships that are not included in the tools of power, they go into its revenge target. Lefteria to the detached anarchist B. Stathopoulos. Strength and courage to rebel D. Hadjivasiliadis. Call to open assembly on the criminal organization indictment, the detained anarchist O.M. and torture in GADA (FEPA - Saturday 10/4-17.30). We invite the world of struggle, comrades and comrades, individualities and collectivities, to an open assembly at VEPA, on Saturday, April 10 at 17.30 to analyze and discuss the following 3 cases: 1) The upcoming trial towards our collective with the main object of indictment, the establishment and participation in a ′′ criminal organization ". We judge the case as particularly dangerous for social struggles and as a prelude to what the state has in store against the other collections. 2) Anarchist O.M. is detained in Larissa prisons by a subclassed phone conversation accused of attempted murder by intent. Kidnapped, tortured mercilessly and ended up in prison with no evidence. The road was opened for a phone conversation to lead a fighter to prison. 3) Beatings and torture at GADA. The struggle to be Mars the last tortured citizen has just begun. No one alone, no alone in the hands of the state.

Anarchist Collective of Masovka

πηγή : https://www.facebook.com/masovkaanarxikisillo…


1 2 3 4 5

Αλληλεγγύη στον αναρχικό αγωνιστή Βαγγέλη Σταθόπουλο

Έργο του Muhammad Al Ansi,κρατούμενου στο Γκουαντανάμo(2016), εργασία σε χαρτί

Ο αναρχικός Βαγγέλης Σταθόπουλος βρίσκεται προφυλακισμένος από τις 8 Νοέμβρη του 2019 και αυτές τις μέρες διεξάγεται η δίκη του σε πρώτο βαθμό. Η σύλληψή του έγινε από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα και ενορχηστρώθηκε από τα ΜΜΕ και τη συνήθη μιντιακή δίκη και διαπόμπευση. Οι κατηγορίες που του προσάπτονται αφορούν σε ληστεία και συμμετοχή στην οργάνωση "επαναστατική αυτοάμυνα". Η σύλληψη και η κράτησή του έγιναν παρόλο που δεν υπάρχουν στοιχεία που να τον συνδέουν με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο ίδιος, από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και προσπαθεί να αναδείξει τον εκδικητικό χαρακτήρα της μεταχείρισής του από τις αρχές. Τόσο σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες που τον βαραίνουν όσο και την άδικη προφυλάκισή του καθώς και τη μεταγωγή του στις φυλακές της Λάρισας καίριος λόγος υπήρξε η πολιτική ταυτότητα του Β. Σταθόπουλου, το γεγονός δηλαδή ότι ήταν και είναι αναρχικός. Άλλωστε, είναι γνωστός τόσο στο αναρχικό κίνημα όσο και στις αρχές για τη μακρόχρονη συμμετοχή του στους αγώνες όπου δεν έπαψε να παλεύει ενάντια στην βαρβαρότητα της εξουσίας ακόμα και μέσα από τα κελιά. Πιο συγκεκριμένα, κατά την κράτησή του στις φυλακές της Λάρισας- και ενώ ανήκει σε ευπαθή ομάδα και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό- αγωνίστηκε για τα δικαιώματα όλων των κρατουμένων για αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης. Αγωνίστηκε, δηλαδή, ώστε να θέσει ανάχωμα στο καθεστώς εξαίρεσης που έχει επιβληθεί στους φυλακισμένους ακόμα και εν μέσω της πανδημίας. Επιπλέον, πραγματοποίησε απεργία πείνας σε αλληλεγγύη στον αγώνα του Δ. Κουφοντίνα για τη μεταγωγή του τελευταίου στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η σύλληψη και κράτηση του Β. Σταθόπουλου καταδεικνύει την εκδικητική πρακτική και φύση των διωκτικών μηχανισμών, τη λογική της δίωξης των συνήθων υπόπτων, της ποινικοποίησης της αλληλεγγύης και εντάσσεται στο συνολικό δόγμα νόμος και τάξη που με τη σειρά του εξυπηρετεί τη συνολική αναδιάρθρωση του κρατικού - καπιταλιστικού συστήματος. Η κυριαρχία κάνει λάθος αν νομίζει ότι με τις εκδικητικές διώξεις αγωνιστών, την απαγόρευση των διαδηλώσεων, τους άγριους ξυλοδαρμούς και συλλήψεις σε διαδηλώσεις, τις τηλε-δίκες των συλληφθέντων από τον συρφετό των ΜΜΕ, την περιστολή των δικαιωμάτων, την εγκληματοποίηση του ίδιου του αγώνα μπορεί να σιγήσει το δίκαιο όσων αγωνίζονται για έναν κόσμο ισότητας, ελευθερίας, αλληλεγγύης.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Σάββατο 10/4, 15:00 συγκέντρωση στα Προπύλαια, στο πλαίσιο της πανελλαδικής ημέρας δράσης

Τοπικός συντονισμός Αθήνας της Α.Π.Ο-Ο.Σ

πηγή : https://landandfreedom.gr/el/agones/343-allil…