Σάββατο 10 Απριλίου 2021 στις 12.00

4 καλέσματα : 1 2 3 4

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην εγκληματική διαχείριση της πανδημίας

με απόφαση της συνέλευσης και μετά από επαφές με άλλες συλλογικότητες, αποφασίστηκε το κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην πύλη του Δρομοκαϊτείου, το Σάββατο 10/04/2021, στις 12.00.

Καλούμε άτομα, φορείς και συλλογικότητες που συμμερίζονται το τραγικό της κρατικής διαχείρισης και τάσσονται με την ανάγκη καταδίκης του εγκλεισμού και των κατασταλτικών πρακτικών της κυρίαρχης ψυχιατρικής, αλλά και συμβολικής υποστήριξης στα άτομα που νοσηλεύονται και στις/ους εργαζομένους, να στηρίξουν την κινητοποίηση.
Να σταθούμε όλες/οι μαζί στο δρόμο!

Όχι στο κλείδωμα και την καταστολή,
θέλουμε προσλήψεις και πόρτα ανοιχτή!

πηγή : https://el-gr.facebook.com/groups/31606710858…


1 2 3 4

Τι θα πει εγκλεισμός και θάνατος

Η διαχείριση της πανδημίας από τους κρατικούς υπαλλήλους έχει θέσει και στη χώρα μας το σύνολο σχεδόν της κοινωνίας σε καθεστώς εξαίρεσης. Φυσικά αυτό δεν ισχύει για τους προνομιούχους, οι οποίοι μετακινούνται όπως και όποτε επιθυμούν, εμβολιάζονται εκτός σειράς και κατά προτίμηση, δεν αγωνιούν για μια κλίνη ΜΕΘ σε περίπτωση που νοσήσουν.

Ωστόσο, υπάρχει περαιτέρω εξαίρεση μέσα στο καθεστώς εξαίρεσης: οι τρόφιμοι κλειστών δομών, όπως οι λεγόμενες μονάδες μακράς παραμονής, συνωστίζονται σωρηδόν σε κλειστούς χώρους, με πλημμελή νοσηλευτική και ιατρική κάλυψη, σε απαράδεκτες συνθήκης ατομικής και συλλογικής υγιεινής. Αυτό που συμβαίνει κατά κόρον παγκοσμίως σε τέτοιες δομές, όπως τα προσφυγικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα γηροκομεία και οι φυλακές, συνέβη αναπόφευκτα και στο Δρομοκαΐτειο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο.

Η συρροή κρουσμάτων εξαιτίας των παραπάνω κυβερνητικών προνοιών αντιμετωπίστηκε με τον τρόπο που αρμόζει σε μεσαιωνική ρατσιστική αντιμετώπιση της ψυχικής νόσου: με εγκλεισμό των τροφίμων στις πτέρυγες, αποκλεισμό από τον έξω κόσμο και τις κοινοτικές δομές, ασυλοποίηση εντός του ασύλου με περιορισμό των μετακινήσεων. Ως εκ τούτου, όπως άλλωστε συμβαίνει και στην «ελεύθερη» κοινωνία, τα κρούσματα εκτοξεύτηκαν, λόγω του υποχρεωτικού συγχρωτισμού αρνητικών και θετικών θεραπευόμενων. Οι νεκροί έφτασαν ήδη τους τρεις, αυτοί που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση είναι τέσσερεις.

Οι άνθρωποι αυτοί, όπως όλοι μας άλλωστε, δεν είναι αριθμοί σε μια στατιστική. Όσο κι αν η φωνή τους ακούγεται ισχνά, θα πρέπει εμείς να τεντώσουμε τα αυτιά μας να την ακούσουμε. Δεν είναι ούτε περιττοί, ούτε παραπεταμένοι.

Ο αγώνας τους για ζωή και αξιοπρέπεια μας αφορά όλους, είναι και δικός μας αγώνας. Δεν θα τους αφήσουμε να πεθάνουν μέσα στα μπουντρούμια της κρατικής δολοφονικής διαχείρισης.

Καλούμε στη συγκέντρωση αλληλεγγύης το Σάββατο 10/04 έξω από το Δρομοκαΐτειο κολαστήριο στις 12.00.

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΟΜΗ ΥΓΕΙΑΣ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ


1 2 3 4

Συγκέντρωση στο Δρομοκαϊτειο ενάντια στην εγκληματική διαχείριση της πανδημίας

Στηρίζουμε - συμμετέχουμε:

κάλεσμα της Πρωτοβουλία Ψ (Πρωτοβουλία για ένα Πολύμορφο Κίνημα για την Ψυχική Υγεία) για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πύλη του Δρομοκαϊτείου το Σάββατο 10/04/2021, στις 12.00.

"Καλούμε άτομα, φορείς και συλλογικότητες που συμμερίζονται το τραγικό της κρατικής διαχείρισης και τάσσονται με την ανάγκη καταδίκης του εγκλεισμού και των κατασταλτικών πρακτικών της κυρίαρχης ψυχιατρικής, αλλά και συμβολικής υποστήριξης στα άτομα που νοσηλεύονται και στις/ους εργαζομένους, να στηρίξουν την κινητοποίηση. Να σταθούμε όλες/οι μαζί στο δρόμο!"

(http://protovouliapsy.blogspot.com)

Απέναντι στην εγκληματική κρατική διαχείριση της πανδημίας να αγωνιστούμε για ζωή, υγεία, ελευθερία!

Άμεση αποσυμφόρηση και μέτρα προστασίας για όσους βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές και τα ψυχιατρεία!

Pasamontaña

πηγή : http://pasamontana.blogspot.com/2021/04/blog-…


1 2 3 4

Στηρίζουμε συμμετέχουμε στην συγκέντρωση στο Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο Σάββατο 10/04/2021

Το Ψ.Ν.Α «Δρομοκαΐτειο» μετρά ήδη δύο νεκρούς από την πανδημία του COVID-19 και κοντά στα 80 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Η εμπόλεμη κατάσταση στα Δημόσια Νοσοκομεία, αποτέλεσμα της

Ταξική Αντεπίθεση

πηγή : https://twitter.com/t_antepithesi?ref_src=tws…