Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 στις 9.00 πμ

4 καλέσματα : 1 2 3 4

[Αθήνα] Κάλεσμα στα δικαστήρια για την δίκη της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας»

Καλούμε στις επόμενες δικάσιμους: Δευτέρα 19, Τρίτη 20 και Παρασκευή 23 Απρίλη στις 09:00 στο εφετείο, από την είσοδο της Λουκάρεως. Επίσης, καλούμε στη συγκέντρωση-πορεία την Τετάρτη 21 Απρίλη, στις 18:00, στο Μοναστηράκι.

post image

Από τις 17 Μάρτη ξεκίνησε η δίκη ενάντια στην αντάρτικη οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» και η απαλλοτρίωση του καζίνο ΟΠΑΠ στον Χολαργό.

Κατά τη διάρκεια της απαλλοτρίωσης τραυματίζεται από δικό του λάθος ο σύντροφος Δ. Χατζηβασιλειάδης. Έπειτα, σε σπίτι φιλικού του προσώπου βρίσκεται οπλισμός, που ανάμεσα σε άλλα ταυτοποιείται και το όπλο-σφραγίδα της οργάνωσης και συλαμβάνονται ο αναρχικός Β. Σταθόπουλος και ένα ακόμη άτομο (το φιλικό πρόσωπο). Τα δύο αυτά άτομα προφυλακίζονται και κρατούνται μέχρι και σήμερα. Ο Δ. Χατζηβασιλειάδης διαφεύγει της σύλληψης, ενώ δικάζεται ερήμην για το σύνολο των κατηγοριών (περί της οργάνωσης Επαναστατική Αυτοάμυνα και της ληστείας), πράγμα επίσης πρωτόγνωρο.

Από την πρώτη στιγμή, ο Δ. Χατζηβασιλειάδης περιέγραψε τη σχέση του με τους δυο προφυλακισμένους κι εξήγησε ότι δεν έχουν και δεν θα γινόταν να έχουν καμία σχέση με την ιστορία της συγκεκριμένης αντάρτικης οργάνωσης και τις μετέπειτα πολιτικές και πρακτικές ευθύνες που ανέλαβε και γνώριζε αποκλειστικά ο ίδιος.

Η δίκη που συνεχίζεται επιτελεί διττό ρόλο:

Από τη μία κυνηγάει, καταστέλλει και επιχειρεί να εξαφανίσει την αδιάκοπη επαναστατική πάλη των καταπιεσμένων και από την άλλη, φυλακίζει και ποινικοποιεί την κοινωνική αλληλεγγύη.

Απόσπασμα του συντρόφου Δ. Χατζηβασιλειάδη από κείμενο αναφορικά με τη δίκη:

«Τρία αλληλένδετα διακυβεύματα παίζονται σ' αυτή τη δίκη. Τοποθετώ πρώτο το έκτακτο: Η ελευθερία των ανθρώπων που είναι ήδη στη φυλακή ή ενδέχεται να φυλακιστούν μ' αυτή τη δίκη ή την επόμενη σχετιζόμενη με την ίδια επιχείρηση καταστολής, στην οποία θα δικαστεί μια συντρόφισσα (14 Απρίλη με πλημμεληματικές κατηγορίες). Ετούτη η δίκη είναι κρίσιμη για τον σύντροφο Βαγγέλη Σταθόπουλο, ο οποίος όντας μακροχρόνια στοχοποιημένος ως πρώην πολιτικός κρατούμενος, αντιμετωπίζει τώρα μια πολιτική απόπειρα βαρυάς καταδίκης του. Στα πρόσωπα των δυο προφυλακισμένων διώκεται η κοινωνική αλληλεγγύη, ως μέρος της στρατηγικής απομόνωσης κι εξόντωσης της αντάρτικης πάλης. Ανεξάρτητα από τα γεγονότα, το κράτος επιδίωξε να χτυπήσει τους δυο προφυλακισμένους σα να χτυπούσε στην καρδιά του αντάρτικου. Πρόκειται για μια επίσημη αναγνώριση του δεδομένου ότι το κράτος τρέμει και προσπαθεί να τρομοκρατήσει έναν εχθρό που βρίσκεται παντού: τον αντιστεκόμενο λαό. Αποτελεί πολιτικό καθήκον του κινήματος σ' αυτή την έκτακτη δίκη να υπερασπιστεί τον σύντροφο Βαγγέλη Σταθόπουλο, διεκδικώντας βέβαια την απελευθέρωση όλων των πολιτικών ομήρων, ανεξαρτήτως της στάσης τους.

[...]

Το διακύβευμα που έπεται είναι το διαρκώς επείγον: Η αλληλεγγύη ενάντια στην καταδίωξη ενός ανθρώπου από τους κρατικούς δολοφόνους κι ειδικότερα, η αλληλέγγυα πολιτική μέριμνα για έναν συναγωνιστή που βρίσκεται υπό φυσική απειλή, επιπλέον της ποινικής και συνεχίζει ν' αγωνίζεται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση εγώ είμαι αυτός. Ετούτη η αλληλεγγύη δεν θα κριθεί στη δίκη, κρίνεται κάθε μέρα. Όμως, η δίκη αποτελεί στιγμή αποκάλυψης της πραγματικής κατάστασης του πολιτικού κινήματος σε σχέση ή απέναντι στην επαναστατική πάλη και στην αγωνιστική αλληλεγγύη. Η ανάγκη είναι παρούσα, ήταν ανέκαθεν παρούσα, εφόσον τα πρόσωπα που ενσαρκώνουν την επαναστατική πάλη ανανεώνονται κι οι συλλογικές απαντήσεις δεν θα ξεγλιστρήσουν ποτέ από τα χέρια όλων όσων τάσσονται στην πλευρά της κοινωνικής απελευθέρωσης.

Με πραγματολογική βάση τα δυο παραπάνω διακυβεύματα, τίθεται και το πολιτικό διακύβευμα της δίκης: Τι παρακαταθήκη θα αφήσει για την επαναστατική πάλη; Τα επαναστατικά προτάγματα βγαίνουν πιο ανθεκτικά ή αποδυναμωμένα; Το κίνημα βγαίνει πιο ενωμένο απέναντι στην καθεστωτική τρομοκρατία ή πιο διχασμένο; Ετούτες τις απαντήσεις δεν θα μας τις δώσουν οι δικαστές -οι αγωνιστικές πράξεις μας τις ορίζουν.»

Πηγή: athens.indymedia.org/post/1611720/

Απόσπασμα από κείμενο του αναρχικού Βαγγέλη Σταθόπουλου:

« …Με δικάζουν, επειδή έδωσα το χέρι μου και πρόσφερα τις πρώτες βοήθειες σε ένα τραυματισμένο σύντροφο. Γιατί όταν ενημερώθηκα ότι ο Δ. Χατζηβασιλειάδης είναι βαριά τραυματισμένος, έκανα την επιλογή να του σταθώ και βάζοντας, την προσωπική και κοινωνική μου ζωή σε κίνδυνο, δεν τον εγκατέλειψα. Ε λοιπόν, δηλώνω απερίφραστα ότι δεν έχω μετανιώσει γι' αυτό. Ακόμα και αν το κόστος μου είναι ήδη μεγάλο και δυσανάλογο, ακόμα και εάν κουβαλάω ένα βαρύ φορτίο για τους κοντινούς μου, ο χρόνος ήταν λίγος και η απόφαση άμεση: σε ένα τραυματία δίπλα του να σταθώ…

…Όσοι με ξέρουν προσωπικά-κοινωνικά, μέσα από αγώνες και κινήματα αντίστασης, ξέρουν ότι έτσι είμαι εγώ. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο πέρα από αυτό, ακόμα κι αν η λογική μου διέκρινε τους κινδύνους, η καρδιά είχε την τελευταία λέξη…

…Αυτό το ξέρουν πολύ καλά και οι αρχές, είναι σαφής η στάση μου εδώ και χρόνια σε ασφάλεια, ανακριτές και δικαστήρια, καμία συναλλαγή με τους διώκτες. Στη ζωή μου έχω μάθει να δέχομαι το τίμημα της σιωπής, να μην κλείνω συμφωνίες με τους μπάτσους και να μην ψεύδομαι για άλλους προκειμένου να την "βγάλω καθαρή"…

Αντιστεκόμενος στις φρονηματικές διώξεις, δεν καταδίκασα ποτέ καμία μορφή αγώνα, δεν θα επιλέξω εγώ με ποια μορφή και ποια μέσα οι καταπιεσμένοι θα αντισταθούν στην καταπίεση τους. Ακόμα και εάν έχω κάποιες σοβαρές διαφωνίες, αυτές είναι συζητήσεις και διαδικασίες όσων αποτελούν κομμάτι των αγώνων. Ιδιαίτερα όταν εξαπολύεται ένα ανθρωποκυνηγητό σε αγωνιστές και μεθοδεύεται η πολιτική και φυσική τους εξόντωση…»

Καλούμε στις επόμενες δικάσιμους: Δευτέρα 19, Τρίτη 20 και Παρασκευή 23 Απρίλη (απόφαση της έδρας) στις 09:00 στο εφετείο, από την είσοδο της Λουκάρεως. Επίσης, καλούμε στη συγκέντρωση-πορεία την Τετάρτη 21 Απρίλη, στις 18:00, στο Μοναστηράκι.

Λευτεριά στον αναρχικό κρατούμενο Βαγγέλη Σταθόπουλο

Δύναμη στον αναρχικό καταζητούμενο Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη

Κανένας όμηρος στα χέρια του κράτους

Ενάντια στην καταστολή της αδιάκοπης επαναστατικής πάλης και της κοινωνικής αλληλεγγύης

Συνέλευση ενάντια στην κρατική τρομοκρατία και σε αλληλεγγύη με τους αγωνιστές που κατηγορούνται για την υπόθεση της Επαναστατικής Αυτοάμυνας

Εικόνες:

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1612067/


1 2 3 4

Συγκέντρωση στο εφετείο ημέρα ανακοίνωσης της απόφασης

από Συνέλευση Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές

Πορεία αλληλεγγύης 21/4 στον αναρχικό Β. Σταθόπουλο και συγκέντρωση στο εφετείο 23/4 ημέρα ανακοίνωσης της απόφασης

Στηρίζουμε τα καλέσματα:

Τετάρτη21 Απριλίου, στις 6μμ- Μοναστηράκι, στην πορεία αλληλεγγύης στον αναρχικό σύντροφο Βαγγέλη Σταθόπουλο, ενόψει της απόφασης τουδικαστηρίου. Όλοι και όλες στο πλευρό του συντρόφου.

Παρασκευή 23 Απριλίου, στις 9πμ - Συγκέντρωση αλληλεγγύης στο εφετείο(Λουκάρεως), στην ανακοίνωση της απόφασης της δίκης.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

Συνέλευση Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές


1 2 3 4

Ενημέρωση απο την Μικροφωνική-Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αναρχικό Β.Σταθόπουλο στην Πλατεία Εξαρχείων

post image

Στίς 17/4 πραγματοποιήθηκε Μικροφωνική-Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αναρχικό Β.Σταθόπουλο στην Πλατεία Εξαρχείων οπου πλαισιώθηκε απο 200 συντρόφους/ισσες κατα τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαβάστηκαν-μοιράστηκαν κείμενα έγιναν αφισοκολλήσεις στην περιοχή και στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στους δρόμους των Εξαρχείων.

Καλούμε τον κόσμο του αγώνα να πλαισιώσει τα καλέσματα της συγκέντρωσης-πορείας στο Μοναστηράκι την Τετάρτη 21/4 ώρα 18:00 και την συγκέντρωση την ημέρα της απόφασης την Παρασκεύη 23/4 ώρα 9:00 στην Λουκάρεως

Σήμερα Δευτέρα 19/4 ΦΕΠΑ στις 17:00 Ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης στον Β.Σταθόπουλο θα συζητηθούν οργανωτικά ζητήματα της Συγκέντρωσης-Πορείας της Τετάρτης 21/4 στο Μοναστηράκι καθώς και επικείμενες δράσεις αλληλεγγύης.

(Ακολουθεί το κείμενο και φωτογραφίες)

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ Β. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

Εδώ και 18 μήνες ο αναρχικός Βαγγέλης Σταθόπουλος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Λάρισας στο πλαίσιο μιας ακόμα σκευωρίας της αντιτρομοκρατικής. Η δίωξή του στοχεύει στην ποινικοποίηση της αλληλεγγύης και των συντροφικών σχέσεων, με κύριο στόχο να τρομοκρατήσει όσους-ες αντιστέκονται.

Λίγο πριν τη λήξη του 18μηνου προφυλάκισης και έχοντας ενημερωθεί μόλις λίγες ημέρες πριν, ο ΒΣ καλείται να δικαστεί σε μία δίκη τύπου έκτακτου στρατοδικείου. Ο σύντροφος μεταφέρεται στις φυλακές Κορυδαλλού έχοντας να αντιμετωπίσει μία δίκη κεκλεισμένων των θυρών, με ελάχιστους συγγενείς, φίλους και συντρόφους (κάτι μάλιστα που κερδήθηκε μετά από διεκδίκηση του συντρόφου και των αλληλέγγυων) και υπεράριθμους πάνοπλους αστυνομικούς. Ο σχεδιασμός αυτός στοχεύει στην απομόνωση του συντρόφου, καθώς στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών μπαίνει η αλληλεγγύη μεταξύ των καταπιεσμένων.

Στις 17/03/2021 ξεκινά η δική του ΒΣ, μία δίκη με φανερή διάθεση της έδρας να τελειώσει πριν τη λήξη του 18μηνου. Η διαδικασία έχει ως εξής:πρώτον, παρελαύνουν οι μάρτυρες της αντιτρομοκρατικής, οι οποίοι πέφτουν έκδηλα σε αντιφάσεις, με απαντήσεις του τύπου ''δεν θυμάμαι'', δηλώνοντας ότι δεν διαθέτουν καμία ειδίκευση - και πόσο μάλλον εξειδίκευση - για να μπορέσουν να κατηγορήσουν τον οποιοδήποτε για το οτιδήποτε.Δεύτερον, οι μάρτυρες υπεράσπισης επιβεβαιώνουν και αποδεικνύουν τους αρχικούς ισχυρισμούς του συντρόφου, δίνοντας άλλοθι για την κλοπή και κάνοντας σαφές πως είναι αδύνατον να υφίσταται ένταξη σε ''τρομοκρατική οργάνωση'' χωρίς να υπάρξει καμία ''τρομοκρατική πράξη'' από πλευράς του ΒΣ.Τρίτον, με επιστημονικά κριτήρια αποδεικνύεται ότι το μείγμα DNA δεν αποτελεί βέβαιη ένδειξη ενοχής.

Παρ' όλα αυτά, στις 15/04/2021, ο εισαγγελέας προτείνει βαρύτατες κατηγορίες βασιζόμενες στην βασική κατηγορία που είναι η ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.Ο εισαγγελέας φαίνεται να μην λαμβάνει υπόψη του την ακροαματική διαδικασία αλλά υπακούει στις εντολές της αντιτρομοκρατικής και της πολιτικής ηγεσίας.Το γεγονός αυτό δείχνει μια σαφή διάθεση των κρατικών κατασταλτικών μηχανισμών όχι για 'απόδοση δικαιοσύνης', αλλά επιδίωξης της φυσικής και πολιτικής εξόντωσης πολιτικά ενεργών συντρόφων.Για άλλη μια φορά το καθεστώς επιλέγει να αναμετρηθεί με τους δηλωμένους αντιπάλους του, βασισμένο στα τρομοσενάρια του και τις ιδεοληψίες του. Σε σενάρια που βαφτίζουν την αλληλεγγύη και τις συντροφικές σχέσεις ως εγκληματικές οργανώσεις, το μείγμα DNA ως βασικό πειστήριο ενοχής, τα ανώνυμα τηλεφωνήματά ως αξιόπιστα πειστήρια, τις τυχαίες συνωνυμίες ως συγγενικές σχέσεις.Τέλος, είναι γνωστό πως η παροχή πρώτων βοηθειών δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα.

Ως προς τη στοχοποίηση του συντρόφου: η καταδίκη του ΒΣ από ειδικό δικαστήριο για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα, παρά την άρνηση των κατηγοριών από τον ίδιο, καθώς και η διαρκής δραστηριοποίησή του στον αναρχικό χώρο, τον καθιστούν μόνιμο στόχο του κράτους και των διωκτικών αρχών. Οι κατασταλτικοί μηχανισμοί του κράτους έχουν πάντα ανοιχτούς λογαριασμούς με τους δηλωμένους εχθρούς του. Είναι ξεκάθαρο πως στο πρόσωπο του συντρόφου επιβάλλεται για άλλη μια φορά το καθεστώς του ιδιώνυμου στους αναρχικούς, που στόχο έχει να διαλύσει τις εναπομείναντες ελευθερίες και τα δικαιώματα των αγωνιζομένων κομματιών της κοινωνίας.

Όπως αναφέρει και ο σύντροφος ΒΣ:

Όταν αγωνιστές πέφτουν στα χεριά της αστυνομίας έχουν ιδιαίτερη μεταχείριση, αυτό δεν είναι κάτι καινούριο, δεν αποτελεί κάποιο μυστικό.Να θυμίσω το χαρακτηριστικό παράδειγμα του Σ. Σεϊσίδη, που τραυματισμένος από σφαίρα στο πόδι, ξυλοκοπήθηκε, του έσπασαν τρία πλευρά και όταν εν τέλει κάλεσαν ασθενοφόρο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο χρειάστηκε να του ακρωτηριάσουν το πόδι. […] Αυτό το ξέρουν πολύ καλά και οι αρχές, είναι σαφής η στάση μου εδώ και χρόνια σε ασφάλεια, ανακριτές και δικαστήρια, καμία συναλλαγή με τους διώκτες. Στη ζωή μου έχω μάθει να δέχομαι το τίμημα της σιωπής, να μην εκθέτω συντρόφους, να μην κλείνω συμφωνίες με τους μπάτσους και να μην ψεύδομαι για άλλους προκειμένου να την "βγάλω καθαρή".

Απέναντι στην κρατική τρομοκρατία κάθε αγώνας για την ελευθερία και την αλληλεγγύη μας αφορά όλους-ες. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα στου Βαγγέλη Σταθόπουλου.Απαιτούμε την οριστική παύση κάθε δίωξης.Καλούμε κάθε αγωνιστή-στρια που αντιλαμβάνεται τον εαυτό του από την πλευρά των καταπιεσμένων να δείξει την έμπρακτη αλληλεγγύη του πλαισιώνοντας και στηρίζοντας έμπρακτα:

την κεντρική συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης στον αναρχικό Β. Σταθόπουλο την Τετάρτη στις 21/04 και ώρα 18:00 στο Μοναστηράκι

τη συγκέντρωση στο εφετείο την ημέρα της απόφασης του δικαστηρίου, Παρασκευή 23/04/2021 και ώρα 9:00

ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ

ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Συνέλευση αλληλεγγύης στον Β. Σταθόπουλο

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1612092/


1 2 3 4

Συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης στον Β. Σταθόπουλο

Αλληλεγγύη στον αναρχικό αγωνιστή Βαγγέλη Σταθόπουλο

Ο αναρχικός Βαγγέλης Σταθόπουλος βρίσκεται προφυλακισμένος από τις 8 Νοέμβρη του 2019 και αυτές τις μέρες διεξάγεται η δίκη του σε πρώτο βαθμό. Η σύλληψή του έγινε από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα και ενορχηστρώθηκε από τα ΜΜΕ και τη συνήθη μιντιακή δίκη και διαπόμπευση. Οι κατηγορίες που του προσάπτονται αφορούν σε ληστεία και συμμετοχή στην οργάνωση "επαναστατική αυτοάμυνα. Η σύλληψη και η κράτησή του έγιναν παρόλο που δεν υπάρχουν στοιχεία που να τον συνδέουν με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο ίδιος, από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και προσπαθεί να αναδείξει τον εκδικητικό χαρακτήρα της μεταχείρισής του από τις αρχές. Τόσο σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες που τον βαραίνουν όσο και την άδικη προφυλάκισή του καθώς και τη μεταγωγή του στις φυλακές της Λάρισας καίριος λόγος υπήρξε η πολιτική ταυτότητα του Β. Σταθόπουλου, το γεγονός δηλαδή ότι ήταν και είναι αναρχικός. Άλλωστε, είναι γνωστός τόσο στο αναρχικό κίνημα όσο και στις αρχές για τη μακρόχρονη συμμετοχή του στους αγώνες όπου δεν έπαψε να παλεύει ενάντια στην βαρβαρότητα της εξουσίας ακόμα και μέσα από τα κελιά. Πιο συγκεκριμένα, κατά την κράτησή του στις φυλακές της Λάρισας- και ενώ ανήκει σε ευπαθή ομάδα και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό- αγωνίστηκε για τα δικαιώματα όλων των κρατουμένων για αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης. Αγωνίστηκε, δηλαδή, ώστε να θέσει ανάχωμα στο καθεστώς εξαίρεσης που έχει επιβληθεί στους φυλακισμένους ακόμα και εν μέσω της πανδημίας. Επιπλέον, πραγματοποίησε απεργία πείνας σε αλληλεγγύη στον αγώνα του Δ. Κουφοντίνα για τη μεταγωγή του τελευταίου στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η σύλληψη και κράτηση του Β. Σταθόπουλου καταδεικνύει την εκδικητική πρακτική και φύση των διωκτικών μηχανισμών - κάτι που αποτυπώθηκε και στην πρόταση του εισαγγελέα -, τη λογική της δίωξης των συνήθων υπόπτων, της ποινικοποίησης της αλληλεγγύης και εντάσσεται στο συνολικό δόγμα νόμος και τάξη που με τη σειρά του εξυπηρετεί τη συνολική αναδιάρθρωση του κρατικού - καπιταλιστικού συστήματος. Η κυριαρχία κάνει λάθος αν νομίζει ότι με τις εκδικητικές διώξεις αγωνιστών, την απαγόρευση των διαδηλώσεων, τους άγριους ξυλοδαρμούς και συλλήψεις σε διαδηλώσεις, τις τηλε-δίκες των συλληφθέντων από τον συρφετό των ΜΜΕ, την περιστολή των δικαιωμάτων, την εγκληματοποίηση του ίδιου του αγώνα μπορεί να σιγήσει το δίκαιο όσων αγωνίζονται για έναν κόσμο ισότητας, ελευθερίας, αλληλεγγύης.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Τετάρτη 21/4, 18:00 συγκέντρωση στο Μοναστηράκι και πορεία αλληλεγγύης

Παρασκευή 23/04, 9:00 συγκέντρωση στο Εφετείο, ημέρα απόφασης της δίκης

Τοπικός συντονισμός Αθήνας της Α.Π.Ο-Ο.Σ

πηγή : http://apo.squathost.com/monastiraki-21-4-18-…