Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 στις 18.00

2 καλέσματα : 1 2

Εκδήλωση-συζήτηση: Ρωγμές στην κατασταλτική πολιτική εν καιρώ πανδημίας

Η πανδημία της COVID-19 ήρθε για να ορίσει μία νέα πρωτόγνωρη περίοδο κρατικών επιθέσεων απέναντι στις ζωές μας με την καταστολή να λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις και το αίσθημα φόβου να γίνεται πιο γενικευμένο από ποτέ.
Παρόλα αυτά, οι μήνες αυτοί δεν ήταν παράσταση για έναν ρόλο.
Τα κινήματα βγήκαν στον δρόμο δημιουργώντας ρωγμές στην προσπάθεια επιβολής της νέας κατασταλτικής πολιτικής του ελληνικού κράτους και της ΕΛΑΣ.
Την Παρασκευή 23/4 στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κυλικείο Μηχανολόγων σχετικά με το πως ο κόσμος των γειτονιών πλημμύρισε τους δρόμους απαιτώντας να μπει ένα τέλος στους τραμπουκισμούς των ένστολων συμμοριών, στα πρόστιμα και στις (άσχετες με την υγειονομική προστασία) απαγορεύσεις.
Συζητάμε με τον Άρη Π., μέλος της Μασόβκα, την Αντωνία Λεγάκη, δικηγόρο και τον Μ.Α., μέλος της ανοιχτής συνέλευσης κατοίκων Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου, Νέου Κόσμου, Αγ. Δημητρίου. Στα πλαίσια της κουβέντας θα γίνει και workshop νομικών συμβουλών για διαδηλωτ(ρι)ές.

Ταυτόχρονα με την εκδήλωση θα λειτουργεί μπαρ.

πηγή : https://www.facebook.com/events/7377811002242…


// Τετάρτη 21/4 στις 15.00 ανοιχτή συνέλευση πολυτεχνείου στην κεντρική πλατεία Πολυτεχνειούπολης

// Παρασκευή 23/4 από τις 12.00 μέρα δράσεων επανοικειοποίησης της Πολυτεχνειούπολης και πλαισίωση της εκδήλωσης του Αυτοδιαχειριζόμενου Κυλικείου Μηχανολόγων https://www.facebook.com/events/7377811002242…

πηγή : https://www.facebook.com/Ανοιχτή-Συνέλευση-Πο…