Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 9.00 πμ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης

-Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 9 το πρωί θα γίνει η εκδίκαση των 7 αγωνιστών που κατηγορούνται για παρακώλυση κυκλοφορίας. Μάλλον στο κτήριο 9.

- Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι θα γίνει η εκδίκαση των 3 αγωνιστών που κατηγορούνται βάσει κουκουλονόμου για κακούργημα. Στο κτήριο 10.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Όσα Βίντεο και Φωτογραφίες υπάρχουν από το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου τα στέλνουμε στην Eva Tari. Χρήσιμα είναι όλα τα βίντεο και φωτογραφίες, ακόμα και αυτά από το απόγευμα αλλά και κατά τη διάρκεια της Λαϊκής Συνέλευσης και όχι μόνο. Μην κρίνετε τί μπορεί να είναι χρήσιμο και τί όχι. Ότι έχετε στείλτε το και αφήστε την κρίση στους δικηγόρους που θα παραλάβουν το υλικό. Επίσης όσοι αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα στοιχεία (βίντεο, φωτογραφίες) τα στέλνετε χωρίς να τα δημοσιοποιείτε, για ευνόητους λόγους. Επίσης καλό είναι να μην σχολιάζουμε για το γεγονός και αναφερόμενοι/ες σε συγκεκριμένα πρόσωπα (ακόμα και με καλή πρόθεση) καθώς Οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον των Αγωνιστών. Αλληλεγγύη !!

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...