Κυριακή 25 Απριλίου 2021 στις 13.00

Eπανοικειοποίηση των σχολών μας Vol2

από Ανοιχτή Συνέλευση ατoμικοτήτων συλλογικοτήτων και καταλήψεων στο ΠΑΔΑ.

Fb event: https://www.facebook.com/events/4512392159746…

Ελεύθερα να φέρετε φαγητά, όργανα και χρώματα της επιλογής σας.

Το event θα γίνει στα παγκάκια στο πάρκινγκ, δίπλα στην κατάληψη Garage

Προσβαση στο ΠΑΔΑ: Σταθμός Μετρό Αγ. Μαρίνα και 10-15 λεπτά περπάτημα ή Α15-Β15 απο μεταξουργείο αφήνει απεξω.

Ανοιχτή Συνέλευση ατoμικοτήτων συλλογικοτήτων και καταλήψεων στο ΠΑΔΑ.Η συνέλευση λειτουργεί αδιαμεσολάβητα και δεν έχει σχέση με κομματικες γραμμές και παρατάξεις.

Φέρνουμε τα χρώματά και τα όργανά μας, για να δώσουμε ξανά ζωή στο Παδα, παίζοντας μουσική μπάλα και βάφοντας τους τοίχους.Στα πλαίσια της παρουσίασης των αντιδομών οπου υπάρχουν και λειτουργούν εδώ και χρόνια στον χώρο του Παδα-Τει, θα γίνει και αυτοπαρουσίαση της μουσικής κατάληψης Allegro.

Μετά από ένα χρόνο με κλειστά πανεπιστήμια, επανακοιοποιουμαστε στις σχολές μας και εναντιωνόμαστε στο έκτρωμα του νόμου Κεραμέως που προβλέπει πανεπιστημιακή αστυνομία και ισοδύναμη φοίτηση ΑΕΙ με κολλέγια. Παράλληλα, ενώ το προσωπικό των νοσοκομείων δίνει μάχη για την αντιμετώπιση του ιού covid-19 με ανεπαρκή εξοπλισμό και χωρίς νέες προσλήψεις, η κυβέρνηση Ν.Δ. συνεχίζει να μην ενισχύει το σύστημα υγείας και να αποποιήται τις ευθύνες της για την κατάσταση. Ωστόσο, η αστυνομοκρατία εντείνεται στους δρόμους, τα ΜΜΕ την ξεπλαίνουν και οι αρμόδιοι ενισχύουν συνεχώς τα σώματα <<ασφαλειάς>>, ενώ ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν χρήματα για αποσυμφόρηση νοσοκομείων, ΜΜΜ και χρηματοδότηση άλλων φορέων που έχουν πληγεί αυτό το διάστημα. Εκμεταλλευόμενή την καραντίνα, η κυβέρνηση, περνάει απαράδεκτα νομοσχέδια που αφορούν διάφορα θέματα (βλέπε τρομονόμο) με αυτό της παιδείας να ψηφίζεται νύχτα, μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας.Η κυβέρνηση προσφάτως ανακοίνωσε εμμέσως την αναβολή της εφαρμογής του νομοσχεδίου κεραμέως και την είσοδο των μπάτσων στις σχολές, πράγμα που δείχνει τη δυναμική και το κερδισμένο έδαφος των φοιτητικών και κοινονικών αγώνων, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει, ίσα ίσα που το κράτος και η κάθε κυβέρνηση και πρυτανική αρχή καλά θα κάνουν να γνωρίζουν οτι θα μας βρουν μπροστά τους όσο μεθοδεύουν μια περαιτέρω επέλαση στις σχολές και τις ζωές μας.

Το original artwork ειναι απο bjenny montero.

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/84577/