Σάββατο 24 Απριλίου 2021 στις 17.00

(ακυρώνεται) Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Ali̇ Osman Köse

Η συγκέντρωση ακυρώνεται για σήμερα λόγω βροχής.


Διεθνιστική Αλληλεγγύη στους Τούρκους και τους Παλαιστίνιους αγωνιστές

Οι Παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι είναι το πιο προηγμένο σώμα της Παλαιστινιακής αντίστασης απέναντι στην Σιωνιστική κατοχή. Είναι αυτοί που παλεύουν για «να ελευθερωθεί η Παλαιστίνη από το ποτάμι ως την θάλασσα» μέσα από τα Σιωνιστικά -και όχι μόνο- κελιά. Ζητάμε την απελευθέρωση των κρατούμενων από τα στρατόπεδα του Ain el-Helweh, του Yarmouk, του Neirab, του Wehdat, του Bourj al-Barajneh, του Beddawi. Ζητάμε και την απελευθέρωση του φυλακισμένου ήρωα αγωνιστή Georges Ibrahim Abdallah, ο οποίος είναι για εμάς ένα επαναστατικό μοντέλο σταθερότητας και αναπόσπαστο μέρος του κινήματος των Παλαιστινίων κρατουμένων, για να επιτύχει την ελευθερία του από τις γαλλικές φυλακές μετά από 37 χρόνια κράτησης.

Είναι ένα διεθνές θέμα, που δεν αφορά αποκλειστικά τους παλαιστίνιους κρατούμενους. Αφορά όλη την ανθρωπότητα. Αφορά πρώτα και κύρια τον δοκιμαζόμενο Τουρκικό λαό και τους τούρκους αγωνιστές, οι οποίοι υποφέρουν κάτω από τον ζυγό του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού και της αυταρχικής κυβέρνησης Erdoğan, σε μια μακρά ιστορία διώξεων, φυλακίσεων και θανάτων. Ο αγωνιστής Ali Osman Köse, βρίσκεται 37 χρόνια φυλακισμένος στην Τουρκία, 21 χρόνια σε κελί απομόνωσης Τύπου F, και έχει σοβαρά προβλήματα υγείας και καρκινικό όγκο 9 εκατοστών στο νεφρό του.

Για αυτό, το Σάββατο 24 Απριλίου στηρίζουμε τον κοινό αγώνα του Παλαιστινιακού και του Τουρκικού λαού ενάντια στον Ιμπεριαλισμό και συμμετέχουμε στις 17:00 στην Πλατεία Πρωτομαγιάς στην κοινή εκδήλωση του Σαμιντούν και του Αντιιμπεριαλιστικού Μετώπου για τον δίκαιο αγώνα των δύο λαών.

ΤΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ, ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ

Η ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Αντι-Ιμπεριαλιστικό Μέτωπο (τομέας Ελλάδας)

SAMIDOUΝ- Δίκτυο για τους Παλαιστίνιους Πολιτικούς κρατούμενους

πηγή : email που λάβαμε στις 24 Απριλίου 11h