Κυριακή 30 Μαίου 2021 στις 17.00

4 καλέσματα : 1 2 3 4

Μικροφωνική αντιπληροφόρησης για τον αναρχικό σύντροφο Β.Σταθόπουλο

30 Μάϊου Ραντεβού στη Λάρισα... Άμεση Απελευθέρωση του αναρχικού συντρόφου Βαγγέλη Σταθόπουλου

Image

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 15:00ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΙΣ 17:00

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ

Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

19 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

«Στο πρόσωπό μου δικάστηκε και καταδικάστηκε η αλληλεγγύη, σε ένα δικαστήριο που απλώς διεκπεραίωσε τη στημένη δικογραφία της Αντιτρομοκρατικής. Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες που μου καταλογίζουν, παραμένω πολιτικός κρατούμενος στα σύγχρονα κολαστήρια των φυλακών.»

Η «δημοκρατία» της κυριαρχίας και το αστικό δίκαιο καταδίκασαν τον αναρχικό Βαγγέλη Σταθόπουλο σε 19 χρόνια φυλάκισης, επισφραγίζοντας μία νέα περίοδο ακραίας εκδικητικότητας απέναντι στα αγωνιζόμενα κομμάτια της κοινωνίας. Η καταδίκη αυτή καταδεικνύει τις προθέσεις του κράτους που προσπαθεί να επεκτείνει τον κοινωνικό έλεγχο σε όλη τη δημόσια σφαίρα, να τρομοκρατήσει ποινικοποιώντας την αξία της αλληλεγγύης και να επιβάλλει τον ολοκληρωτισμό. Από την πρώτη στιγμή διακυβέρνησής της και με το πρόσχημα της πανδημίας, η ΝΔ προωθεί τον εκφασισμό του καθεστώτος, επιβάλλοντας το δόγμα «Νόμος και Τάξη» στην κοινωνία, το οποίο στοχεύει στην πειθάρχηση κάθε μορφής αντίστασης που γεννά η αδικία. Αποδεδειγμένα πλέον μέσω του αυταρχισμού και της αστυνομοκρατίας επιβάλλεται η παραδειγματική τιμωρία και επιχειρείται η φίμωση κάθε πολιτικού υποκειμένου που αντιστέκεται. Στοχεύοντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους σε ένα καθεστώς εξαίρεσης, εκφοβισμού και εξόντωσης επιβάλλει μακροχρόνιες και παραδειγματικές ποινές.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Το πρόσωπο του συντρόφου Β. Σταθόπουλου βρέθηκε στο στόχαστρο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, επειδή δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται ως αναρχικός και να συμμετέχει στους κοινωνικούς αγώνες ενάντια στο κράτος και την εξουσία. Το χέρι του νόμου σταθερό και με παντελή έλλειψη δικαίου, διαστρέβλωσε την αλήθεια και κατέστησε ποινικά κολάσιμες την αντίσταση και την αλληλεγγύη.

Η σύλληψή του εγκαινιάζει τις πρώτες νέου τύπου αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις έκτακτης ανάγκης που αποσκοπούν να δείξουν έργο από την πλευρά της αστυνομίας και της κυβέρνησης. Ο Βαγγέλης Σταθόπουλος, έχοντας παρελθόν με την αντιτρομοκρατική και τις δικαστικές αίθουσες από το 2010 για την υπόθεση του «Επαναστατικού Αγώνα», υπόθεση για την οποία κατηγορήθηκε χωρίς καμία κατηγορία συμμετοχής στις δράσεις της οργάνωσης, αποτέλεσε ιδανική περίπτωση για την κυβέρνηση να πραγματοποιήσει το νέο της αφήγημα.

Αρχικά, προσαγάγεται βίαια ως μάρτυρας σε ληστεία (κατηγορία που στην πραγματικότητα ήταν κλοπή, όπως δέχτηκε το δικαστήριο) έπειτα από τη συνήθη πρακτική της Αντιτρομοκρατικής να εμφανίζει ανώνυμα τηλεφωνήματα, για να καταλήξει με ένα εξαιρετικά βαρύ κατηγορητήριο, φορτώνοντάς του την ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση. Η κατηγορία στηρίχθηκε σε οπλισμό που βρέθηκε μεταγενέστερα στο σπίτι του ετέρου κατηγορουμένου Δ.Μ, στο οποίο βρέθηκε για μια στιγμή και ο Σταθόπουλος, όταν του ζητήθηκε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον αναρχικό Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη. Ο αναρχικός, φυγάς πλέον, Δ.Χ. αναλαμβάνει, μετά τον αυτοτραυματισμό του, την ευθύνη της κλοπής και της φύλαξης του οπλισμού και ξεκαθαρίζει ότι ο Βαγγέλης δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες.

Εδώ, ο κατασταλτικός μηχανισμός αναλαμβάνει να εμπλέξει κάθε προσωπική και κοινωνική σχέση, προχωρώντας στη γνωστή κατασκευή ενόχων. Άλλοτε με τη βία και άλλοτε με ανταλλάγματα ευνοϊκής μεταχείρισης, τα οποία αποτελούν προϊόν συνεργασίας, το αστυνομικό κράτος δικαίου καταφέρνει να κατασκευάζει καταθέσεις και απολογίες.

Β.Σ.: «Προφανώς όλα αυτά είναι προϊόν ψυχολογικής και σωματικής βίας, για το σωματικής θα μας πει ο ίδιος (Δ.Μ.). Εμένα μου έλεγαν να πω για τον Δ.Μ. και θα είμαι αύριο έξω. Λόγω της συνείδησής μου προφανώς δεν είπα και δεν υπέγραψα τίποτα. Ο Χαρδαλιάς (ΕΛ. Χαρδαλιάς, υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΔΑΕΕΒ) μου είπε: «το ξέρουμε ότι δεν έχεις σχέση με τη ληστεία στον ΟΠΑΠ αλλά το κερασάκι στην τούρτα (συμμετοχή στην Επαναστατική Αυτοάμυνα), θα το μάθεις αύριο…»

Μέσα από τις μεθοδεύσεις της αντιτρομοκρατικής να παγιδεύσει το σύντροφο, με μια τεχνηέντως διαμορφωμένη κατάθεση υπαγορεύει στον Δημήτρη Μπάκα να καταδείξει τον Σταθόπουλο. Αυτό επιβεβαιώνεται από τον ίδιο τον Μπάκα, ο οποίος απέσυρε την κατάθεση του αμέσως μετά, λέγοντας ότι δέχτηκε πιέσεις από την αντιτρομοκρατική ώστε να καταδικάσει τον Σταθόπουλο και επιπλέον ότι στερήθηκε τα δικαιώματα του στη ΓΑΔΑ.

Μήνες αργότερα πρόσθεσαν και ένα ευτελές μείγμα DNA ως στοιχείο, για το οποίο ούτε και η ίδια η αντιτρομοκρατική δεν μπορεί να μιλήσει για ταύτιση. Να σημειωθεί ότι το DNA του Σταθόπουλου το είχαν από το 2010, επομένως η ταύτιση αν υπήρχε, θα γινόταν εύκολα και δεν θα χρειαζόταν το τέχνασμα του ανώνυμου τηλεφωνήματος. Στόχος των διωκτικών αρχών ήταν να εκδικηθούν τον Βαγγέλη και να τον εμπλέξουν ξανά σε ένα έκτακτο στρατοδικείο λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων. Συντελεστές της προσπάθειας των αρχών αποτέλεσαν, φυσικά, και τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τα οποία μέσα σε ένα κλίμα τρομοϋστερίας και κατασυκοφάντησης του προσώπου του «έχτισαν» το προφίλ ενός τρομοκράτη. Μέσω παρακράτησης στοιχείων, εξπρές μεταγωγών και κατασκευασμένων στοιχείων ο σύντροφός μας προφυλακίζεται στις φυλακές της Λάρισας.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ

Η διάθεση των διωκτικών και δικαστικών αρχών φάνηκε από την αρχή. Το δικαστήριο στήνεται ακριβώς πριν τη λήξη του 18μηνου, έτσι ώστε να χάσει ο σύντροφος το δικαίωμα αποφυλάκισης, και του ανακοινώνεται 13 μέρες πριν την έναρξη του.

Στην αίθουσα του δικαστηρίου η διάκριση μεταξύ εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας καταλύεται. Η ισχυρή παρουσία πάνοπλων αστυνομικών δυνάμεων που κοιτά και σημαδεύει το ακροατήριο δημιουργεί μια αντίστροφη τρομοκρατία. Το καθεστώς, κατόπιν διεκδίκησης του αλληλέγγυου κόσμου, επέτρεψε να παραβρεθούν μόνο 15 άτομα από συγγενείς, συντρόφους και φίλους κρατώντας το πρόσχημα μιας δημόσιας δίκης. Ενδεικτικό της έντασης του ελέγχου και της τρομοκρατίας ήταν ότι δεν αφήναν κανέναν να πλησιάσει τον Βαγγέλη, ούτε καν τους συγγενείς του.

Μέσα σ' αυτό το καθεστώς εξαίρεσης, ο Βαγγέλης υπερασπίστηκε τις αξίες του και τόνισε ποια είναι τα στοιχεία που τον δικαιώνουν και ποια τον στοχοποιούν πολιτικά. Αναδείχθηκε στη διαδικασία ότι την ώρα της κλοπής βρισκόταν στην περιοχή των Εξαρχείων με τουλάχιστον 3 μάρτυρες να το καταθέτουν με στοιχεία. Κλήθηκαν 38 μάρτυρες, εκ των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία αστυνομικοί, που όμως δεν τον αναγνωρίσαν ούτε στο σημείο της κλοπής, ούτε στις δράσεις τις οργάνωσης, ούτε μπόρεσαν να βρουν στοιχεία να του καταλογίσουν. Αποδείχτηκε, επίσης, η μεθόδευση της αστυνομίας μετά από την κατάθεση του Δ.Μ. για αναληθή στοιχεία στην προανακριτική διαδικασία. Όπως ανέφερε και ο ίδιος κατά τις δικασίμους: «Αυτά με οδήγησαν να τα πω η αντιτρομοκρατική, για να πετύχει με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια, ήθελαν τον Χατζηβασιλειάδη, αλλά με την ευκαιρία τους βόλεψε και ο Σταθόπουλος.»

Τέλος, αποδείχτηκε η μη αξιοπιστία του μείγματος DNA. Όπως κατέθεσε και η τεχνική σύμβουλος, το μείγμα δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση ταύτιση και επιπλέον αυτό το υλικό θα μπορούσε να είναι του καθενός, «και δικό σας θα μπορούσε να είναι», ανέφερε στην έδρα. Ωστόσο επιμένουν να το χαρακτηρίζουν στοιχείο, όταν τα ίδια τα εργαστήρια και τα δικαστήρια δεν δέχονται το μείγμα DNA ως επαρκή ένδειξη ενοχής.

Αποδεδειγμένα, η αντιτρομοκρατική και τα εγκληματολογικά προσπάθησαν να δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις με αόριστες και ασυνάρτητες εργαστηριακές εκθέσεις, κυρίως όσον αφορά τα κατάλοιπα πυροβολισμού που ουδέποτε βρέθηκαν σε αντικείμενα του Β. Σταθόπουλου. Χρειάστηκε να έρθουν ειδικοί εμπειρογνώμονες, ώστε να αποδειχτεί στην πραγματικότητα ότι οι εκθέσεις τους είναι κενού περιεχομένου και επιτηδευμένα ασαφείς, ενώ στην πραγματικότητα τα επιστημονικά στοιχεία αποδεικνύουν ότι είναι αδύνατο τα δικά του ρούχα ή αντικείμενα να βρέθηκαν κοντά σε πυροβολισμό.

Επίσης το δικαστήριο και το δεκανίκι της αστυνομίας, η πολιτική αγωγή, επιμένουν να βλέπουν τις πολιτικές του πεποιθήσεις ως επιβαρυντικό στοιχείο, σε μια δίωξη που υποτίθεται δεν είναι φρονηματική και δεν αφορά την πολιτική του ταυτότητα.

Τέλος, η εμμονή του δικαστηρίου να χρησιμοποιεί τις κοινωνικές σχέσεις του Β.Σ για να συμπεράνει πως είναι ενταγμένος σε ένοπλη οργάνωση αποτελεί πρόθεση φρονηματικής τιμωρίας.

Κάπου εδώ θα πρέπει να αναφερθούν και οι προθέσεις του εντεταλμένου εισαγγελέα, Δημήτρη Πιέρρου, ο όποιος σε αγαστή συνεργασία με μια προειλημμένη απόφαση αναβαθμίζει το αφήγημα της αντιτρομοκρατικής που βασίστηκε σε εντυπώσεις και χρησιμοποιώντας πιθανολογικά σενάρια έναντι των στοιχείων που τον απαλλάσσουν χαράσσει το δρόμο του «ένοχος για όλα» στην πρότασή του.

Η προκλητική άρνηση σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας να έχει ο σύντροφος στα χέρια του τα στοιχεία ώστε να μπορεί να τα αντικρούσει με ακρίβεια, όχι μόνο δεν γέννησε κανένα λογικό ερώτημα στην έδρα, αλλά αντιθέτως έδωσε την ειρωνική απάντηση: «Να τα αιτούσασταν». Ένα επιστημονικό αποτέλεσμα είναι επιστημονικό όταν μπορεί να επαληθευτεί, δικαίωμα που του στέρησαν διαρκώς όλο αυτόν τον καιρό.

Εδώ να αναφέρουμε και τη στάση της προέδρου, Μαρίας Γιαννακοπούλου, η οποία εκτός των άλλων προστάτευε τους αστυνομικούς μάρτυρες κατηγορίας απαντώντας σε περισσότερες ερωτήσεις από αυτούς, ενώ παράλληλα υποβάθμιζε απαξιωτικά κάθε στοιχείο υπεράσπισης αλλά και τους μάρτυρες.

Όσο για τη στάση της πολιτικής αγωγής και την προσπάθειά της να ενισχύσει το κατηγορητήριο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, χωρίς αυτό να αποδεικνύεται από τα στοιχεία της υπόθεσης, επεξηγήθηκε όταν έγινε γνωστό πως ο συνήγορος κατηγορίας Δημήτρης Γκαβέλας ήταν και υπερασπιστής τριών Χρυσαυγιτών στη δίκη της ναζιστικής συμμορίας.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ

Η δίκη ως τελετουργία επιστεγάζεται από την απόφαση. Στη δίκη του Βαγγέλη Σταθόπουλου η απόφαση δεν στηρίχθηκε σε μία «νόμιμη» και προπάντων «δημοκρατική» διαδικασία βάσει στοιχείων που παρατέθηκαν και ακούστηκαν στη δικαστική αίθουσα, αλλά σε προειλημμένες πολιτικές αποφάσεις που ήθελαν οπωσδήποτε τον σύντροφο Σταθόπουλο στη φυλακή. Απότοκο της υπόθεσης με την παραδειγματική τιμωρία του συντρόφου αποτελεί εκτός των άλλων η απαξία της έμπρακτης αλληλεγγύης από την κυρίαρχη εξουσία και η ποινικοποίηση των συντροφικών σχέσεων.

Στις 23 Απριλίου, η απόφαση από την έδρα ήταν καταπέλτης. 19 χρόνια φυλάκιση χωρίς κανένα στοιχείο. 19 χρόνια γιατί ο σύντροφός μας δεν διαπραγματεύτηκε για την έμπρακτη αλληλεγγύη που έδειξε και υπερασπίστηκε την αξιοπρέπεια του σαν αναρχικός σε αντίθεση με τον έτερο κατηγορούμενο, ο οποίος έπεσε στα μαλακά, μετά από συνεργασία και δήλωση μεταμέλειας. 19 χρόνια, γιατί έτσι έκριναν στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής και της κυβέρνησης και επέβαλλαν με νοηματικές ακροβασίες ο εισαγγελέας και η έδρα. 19 χρόνια τη στιγμή που παιδεραστές βουλευτές και μη, χρυσαυγίτες κατάδικοι και λοιποί απολαμβάνουν την κάλυψη του κράτους και την ευνοϊκή μεταχείριση των δικαστικών αρχών.

Β.Σ.: «Η πρόταση του εισαγγελέα είναι αβάσιμη, είναι η θέση «ό,τι πει η αστυνομία» Ό,τι κι αν πω χρησιμοποιείται εναντίον μου, καταργώντας κάθε τεκμήριο αθωότητας. Ήρθαν εδώ μάρτυρες και σας εξήγησαν πως πέρασαν χρόνια στις φυλακές για να αποδείξουν την αθωότητά τους. Εγώ ούτε σε συμφωνία ήρθα ούτε κατέδειξα κάποιον για να ελαφρύνω τη θέση μου. Δεν έσκυψα το κεφάλι παρά τα βασανιστήρια που υπέστη. Εμένα μου αναλογεί μόνο μία καταδίκη, αυτή για την πράξη της αλληλεγγύης

Αυτό που επιχειρείται πάνω στη ζωή του Βαγγέλη είναι ένα μήνυμα προς όλες και όλους όσους αγωνίζονται, όσες και όσους δε σκύβουν το κεφάλι, δε κλείνουν τα μάτια και με κίνδυνο την ελευθερία τους επιμένουν να παραμείνουν άνθρωποι!

Η καταστολή όχι μόνο δεν τελείωσε ποτέ, αλλά αναβαθμίζει το οπλοστάσιό της ποινικοποιώντας την αλληλεγγύη και καταδικάζοντάς την σε 19 χρόνια. Το ιδιώνυμο επανέρχεται σαν να μην έχει φύγει ποτέ αναβαθμίζοντας ακόμα και τις ποινές αλλά τα χρόνια φυλάκισης. Η ανοχή μας είναι οριακή, οι ελευθερίες μας στοχοποιούνται και τσακίζονται. Να μην αφήσουμε το σύντροφο μόνο του, να μη τον κάνουν ορόσημο της καταστροφής που ετοιμάζουν!

Το μόνο ανάχωμα απέναντι στη δολοφονική μανία του κράτους και την πολιτική εξόντωση των συντρόφων μας είναι η αλληλεγγύη. Η έμπρακτη αλληλεγγύη είναι ένας δεσμός μεταξύ των ανθρώπων, η οποία βασίζεται στην ανιδιοτέλεια και βασική συνιστώσα για να φτιαχτεί ένας κόσμος ενάντια στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Ο αγώνας απέναντι στην κυριαρχία είναι αγώνας για την ανθρωπιά, την αξιοπρέπεια και την ελευθερία.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΜΗΡΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

πηγή : https://twitter.com/radiofragmata/status/1394…


1 2 3 4

Κάλεσμα για συγκέντρωση στις φυλακές Λάρισας

από συνέλευση αλληλεγγύης στον αναρχικό Βαγγέλη Σταθόπουλο

Κυριακή 30 Μάη στις 15:00 συγκέντρωση στις φυλακές Λάρισας που βρίσκονται οι σύντροφοι Βαγγέλης Σταθόπουλος και Πολύκαρπος Γεωργιάδης. Μικροφωνική αντιπληροφόρησης στις 17:00 στην κεντρική πλατεία Λάρισας. Ενάντια στις έκτακτες συλλήψεις, στα κατασκευασμένα κατηγορητήρια, στα έκτακτα στρατοδικεία και στις εξοντωτικές ποινές.

post image

Κανένας όμηρος στα χέρια του κράτους. Αλληλεγγύη στο σύντροφο Βαγγέλη Σταθόπουλο που σε μία δίωξη φρονηματικού χαρακτήρα καταδικάστηκε σε 19 χρόνια φυλακή, δίχω στοιχεία για την έμπρακτη αλληλεγγύη του. Στο πρόσωπο του συντρόφου μας δικάστηκε η συντροφικότητα και η αξιοπρέπεια. Αλληλεγγύη στο σύντροφο Π.Γεωργιάδη που βρίσκεται προφυλακισμένος με επίπλαστα στοιχεία, αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες και κρατείται έγκλειστος περιμένοντας την δίκη του.

Συγκέντρωση στις φυλακές Λάρισας 30 ΜΑΗ στις 15:00. Μικροφωνική αντιπληροφόρησης στις 17:00 στην κεντρική πλατεία Λάρισας.


1 2 3 4

Κυριακή 30/5
15:00 Συγκέντρωση στις φυλακές Λάρισας.
17:00 Μικροφωνική στην κεντρική πλατεία Λάρισας.


Αλληλεγγύη στο σύντροφο Β. Σταθόπουλο που σε μια δίωξη φρονηματικού χαρακτήρα, καταδικάστηκε σε 19 χρόνια φυλακή, δίχως στοιχεία για την έμπρακτη αλληλεγγύη του.
Στο πρόσωπο του συντρόφου μας δικάστηκε η συντροφικότητα και η αξιοπρέπεια.
Αλληλεγγύη στον σύντροφό Π. Γεωργιάδη που βρίσκεται προφυλακισμένος με επίπλαστα στοιχεία, αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες και κρατείται έγκλειστος περιμένοντας την δική του.
Κανένας/μια μόνος/ή στα χέρια του κράτους.

Sunday 30/5th 15:00 Gathering at Larissa Prisons. 17:00 Microphone at Larissa central square. Solidarity with Comrade B. Stathopoulos, who was sentenced to 19 years in prison, without evidence of his practical solidarity. In our partner's face, fellowship and dignity were tried. Solidarity with Comrade P. Georgiadis who is detained with furniture, facing heavy charges and is held in prison waiting for his own. Nobody / a single person / or in the hands of the state.

Κατάληψη Ντουγρού

πηγή : https://www.facebook.com/ntougrou/posts/28402…


1 2 3 4

Αλληλεγγύη στους Σταθόπουλο Γεωργιάδη Κυριακή στις 30 για τις φυλακές Λάρισας.

Image

πηγή : https://twitter.com/radiofragmata/status/1397…