Κυριακή 23 Μαίου 2021 στις 19.00

Bar οικ. ενίσχυσης για δικαστικά έξοδα συντροφ(ισσ)ών

Από την πρώτη κιόλας στιγμή της πανδημίας το κράτος εξαπέλυσε ένα κρεσέντο βίας και καταστολής. Εκμεταλλευόμενο την συνθήκη του εγκλεισμού και του φόβου, θέλησε να χτυπήσει τα κινήματα και να επιβάλει μια σιγή νεκροταφείου, ενώ ταυτόχρονα τα νομοσχέδια ψηφίζονταν το ένα μετά το άλλο.

Η επίθεση στην αντιφασιστική πορεία της 1/11 στο Γαλάτσι, το lock-out του Κάτω Πολυτεχνείου και η απαγόρευση του τριημέρου εκδηλώσεων για την 17η Νοέμβρη, η εκκένωση του χώρου στις 13/11 και η μαζική σύλληψη των συντροφ(ισσ)ών που τον κρατούσαν ανοιχτό και προσβάσιμο, οι άγριοι ξυλοδαρμοί στην πανεκπαιδευτική πορεία ενάντια στην ψήφιση του νομοσχεδίου Κεραμέως-Χρυσοχοΐδη στις 10/2, είναι μερικά μόνο παραδείγματα αυτής της κατασταλτικής πολιτικής.

Απέναντι στην κρατική βία, προτάσσουμε την αλληλεγγύη, δείχνουμε έμπρακτα πως καμία δεν είναι μόνη, κανένας δεν είναι μόνος.

Κυριακή 23/5, 7μμ στην κεντρική πλατεία της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου, μπαρ οικονομικής ενίσχυσης για τα δικαστικά έξοδα συντροφ(ισσ)ών από την αντιφασιστική συγκέντρωση στο Γαλάτσι (1/11), την συγκέντρωση στο Κάτω Πολυτεχνείο (13/11) και την πανεκπαιδευτική πορεία (10/2).

Αναρχική Φοιτητική Συνέλευση Αροδαμός

Στον χώρο θα διατίθενται μπλούζες για τα δικαστικά έξοδα της αντιφασιστικής πορείας στο Γαλάτσι.

πηγή : email που λάβαμε στις 20 Μαΐου 21h