τι; : εκδήλωση θεματική : ναρκωτικά

Σάββατο 29 Μαίου 2021 στις 18.30

Εκδήλωση-Σεμινάριο για τα ναρκωτικά

ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ

Στόχος είναι να υποταχθεί το κεντρικό νευρικό σύστημα των λαών. Η Νεολαία. Ο στόχος είναι να παραδοθεί το κεντρικό νευρικό σύστημα των λαών, που είναι η Νεολαία. Ο ιμπεριαλισμός κλέβει το μέλλον των ανθρώπων με τα ναρκωτικά. Η Κωνσταντινούπολη είναι η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.

ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΚΡ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ.

Η έρευνα για τη χρήση ναρκωτικών που πραγματοποιήθηκε σε δείγματα που ελήφθησαν από 14 υπονόμους στην Κωνσταντινούπολη παρείχε πρόσβαση σε δεδομένα σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών της πόλης, όπως κάνναβη, ηρωίνη, κοκαΐνη και AMP. Στη μελέτη που διεξήχθη μεταξύ Μαρτίου και Δεκεμβρίου 2019, και πραγματοποιήθηκε σε τέσσερις περιόδους, προσδιορίστηκαν οι τύποι ναρκωτικών που χρησιμοποιούνται περισσότερο όπως επίσης και οι περιοχές όπου χρησιμοποιούνται περισσότερο τα ναρκωτικά στην Κωνσταντινούπολη. Μεταξύ των ετών 2017-2019, που ο φασισμός του AKP ήταν στην εξουσία:

-Η χρήση ναρκωτικών αυξήθηκε 66 φορές.

-Συνολικά 2 εκατομμύρια 69 χιλιάδες 868 άτομα, 465 συλλήψεις τη μέρα για χρήση.

-Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι 1 στους 50 ανθρώπους είναι χρήστες ναρκωτικών.

Φυσικά, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Κωνσταντινούπολη πήρε τη δεύτερη θέση στον κόσμο. Στην «Έκθεση για τη χρήση ουσιών σε φτωχές γειτονιές» που ολοκληρώθηκε από το Ίδρυμα Σοσιαλδημοκρατίας (SODEV) σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών, το 51,8% των ανθρώπων ανέφεραν ότι πιστεύουν ότι υπάρχει πρόβλημα εθισμού στα ναρκωτικά στις γειτονιές τους και ότι πιστεύουν ότι η πρόσβαση στα ναρκωτικά είναι σχεδόν τόσο εύκολη όσο στο να αγοράσει κανείς τσιγάρα. Από τις οικογένειες που συμμετείχαν στην έρευνα 59 στα 100 άτομα, δήλωσαν πως τα ναρκωτικά βρίσκονται στο σχολείο. Επίσης 85 στα 100 άτομα δηλώνουν πως οι νόμοι και οι κυρώσεις είναι ανεπαρκείς για να αποτρέψουν την πώληση ναρκωτικών. Σημαντικό επίσης είναι, πως 38 στους εκατό δηλώνουν, ότι γνώρισαν τους φίλους των παιδιών τους για να τα προστατεύσουν από τον εθισμό στις ουσίες. Όπως φαίνεται σε αυτά τα στατιστικά στοιχεία, οι πολίτες μας πιστεύουν ότι το κράτος δεν έχει λάβει μέτρα ασφαλείας για την πρόληψη των ναρκωτικών. Το πρόβλημα και η λύση του μεταφέρεται στις ατομικές προσπάθειες των οικογενειών.

Η ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΜΑΣ. Αυτή η εικόνα που προέκυψε στην έρευνα για τη χρήση ναρκωτικών που πραγματοποιήθηκε στα υπονόμους της Κωνσταντινούπολης και δείχνει τη μεγάλη αύξηση της τοξικομανίας, δεν είναι τυχαίο γεγονός. Αυτός ο πίνακας επίσης δεν έχει μόνο τοπικό χαρακτήρα. Είναι μέρος ενός σχεδίου επίθεσης σε όλους τους λαούς του κόσμου. Είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής του ιμπεριαλισμού και των συνεργατών του για να διαβρώσουν τους αγώνες και να αδρανοποιήσουν τον κόσμο . Όπως είπε ο Χο Τσι Μινχ, ο ηγέτης της Επανάστασης του Βιετνάμ. "Τα ναρκωτικά είναι ένα οργανωμένο δηλητήριο που χρησιμοποιείται από τους ιμπεριαλιστές ενάντια στους φτωχούς λαούς του κόσμου!"

ΣΥΝΕΠΩΣ : ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΑΝΔΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΑΞΗ.

Είναι η πολιτική του ιμπεριαλισμού προς τους λαούς. Η CIA βρισκόταν και βρίσκεται στο επίκεντρο αυτής της πολιτικής. Επειδή η CIA είναι η εγκληματική οργάνωση του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού. Για το λόγο αυτό, οι ΗΠΑ την προστάτευαν με μια «παχιά πανοπλία μυστικότητας». Η Έδρα της πολιτικής «ναρκωτικών» του αμερικανικού ιμπεριαλισμού είναι η CIA. Ο Douglas Valentine, συγγραφέας ενός βιβλίου με τίτλο «Η CIA στο οργανωμένο έγκλημα», εξηγεί πώς ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός προσπάθησε να αποτρέψει τον απελευθερωτικό αγώνα των λαών με επιθέσεις ναρκωτικών μέσω της CIA και πώς οι συνεργαζόμενες δυνάμεις των νέων αποικιακών χωρών έγιναν μαριονέτες · «Η CIA και ο έλεγχός της στη διεθνή διακίνηση ναρκωτικών έχουν δύο πτυχές. Ο οργανισμός αυτός διεξάγει αυτήν την επιχείρηση για τα συμφέροντα των εταιρειών που διαχειρίζονται την Αμερική.

Το βασικότερο σημείο είναι το εξής: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ασχολήθηκε με τη διακίνηση ναρκωτικών ακόμη και πριν την CIA. Στόχος είναι ο έλεγχος των κρατών και ηγεσία πολιτικών και κοινωνικών κινημάτων στην Αμερική και σε άλλες χώρες. Το σύντομο όνομα της υπηρεσίας μυστικών υπηρεσιών πριν από τη CIA ήταν η OSS. Η OSS προμήθευσε επίσης όπιο στους αντάρτες του Κατσίν που πολεμούσαν τους Ιάπωνες κατά τον Δεύτερο Ιμπεριαλιστικό Πόλεμο. Η OSS και ο στρατός των ΗΠΑ σχημάτισαν δεσμούς με τη μαφία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η CIA υποστήριξε τους διακινητές ναρκωτικών που δραστηριοποιούνταν στο Λάος και το Βιετνάμ, όπου μαίνονταν ο πόλεμος για την απελευθέρωση. Ήταν για την καταστολή του Αντάρτικου στο Νότιο Βιετνάμ. " Η CIA για δεκαετίες, βρίσκεται στο κέντρο του εμπορίου ναρκωτικών. Χρησιμοποίησε τα ναρκωτικά για να χρηματοδοτήσει πολιτικές αντάρτικων, να εξουδετερώσει τις μάζες όπου αναπτύχθηκαν τα αντάρτικα κινήματα και να νομιμοποιήσει στρατιωτικές επεμβάσεις. Οι ΗΠΑ είναι ένα κράτος που έχει συσσωρεύσει πολυετή εμπειρία στην διακίνηση ναρκωτικών, καταστρέφοντας την αντιπολίτευση εκ των έσω. Με αυτόν τον τρόπο, έχει καταστρέψει τους αγώνες των Αφρο-Αμερικανών στη χώρα. Όταν οι Μαύροι Πάνθηρες μονοπωλούσαν τις γειτονιές των Μαύρων και ισχυροποιούσαν τα κινήματα , με τα ναρκωτικά που σκόρπισαν στις γειτονιές τους εκφύλισαν τα μυαλά των αγωνιστών και του κινήματος και ο δίκαιος αγώνας τους πνίγηκε στο βάλτο των ναρκωτικών. Ο ιμπεριαλισμός ασκεί παντού την ίδια πολιτική.

Την ίδια πολιτική προσπαθούν να εφαρμόσουν και στη χώρα μας. Αλλά δεν θα έχει τα ίδια αποτελέσματα!

ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ! Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

Τα ναρκωτικά κυριολεκτικά "κρατούν τους ανθρώπους μακριά από τη δράση και τη σωστή σκέψη". Διαβρώνει τις αξίες μας, την τιμή, την αξιοπρέπεια, την αγάπη και το σεβασμός... καταστρέφουν τα πάντα. Τα Ναρκωτικά επηρεάζουν το κεντρικό νευρικό σύστημα, διαταράσσοντας την ψυχική και σωματική ισορροπία του χρήστη. Προκαλώντας σωματικό και διανοητικό εθισμό στο Χρήστη. Είναι ουσίες που προκαλούν προσωπική, οικονομική και κοινωνική κατάρρευση και οδηγούν στο θάνατο.

Το κεντρικό νευρικό σύστημα των ανθρώπων είναι ΝΕΟΛΑΙΑ. Για αυτό, στοχεύουν τους νέους μας. Όταν το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα νοσήσει και το Σώμα μας παραλύει, έτσι και όταν η Νεολαία μας διαλυθεί η κάθε αντίσταση χάνεται. Η σκέψη αδρανοποιείται και η αντίσταση σταματά εν τη γενέσει της. Ο νέος γίνεται ένας Ζωντανός-Νεκρός. Επιτίθενται όχι μόνο με ναρκωτικά, αλλά με αλκοόλ, τυχερά παιχνίδια, πορνεία και άλλα όπλα διαφθοράς. Γι 'αυτό στοχεύουν συγκεκριμένα στα νέο-αποικιακά αστικά κέντρα , όπου η δυναμική της επανάστασης είναι ισχυρότερη, όπως και στη χώρα μας. Δεν είναι τυχαίο ότι η Κωνσταντινούπολη κατατάσσεται δεύτερη στη χρήση ναρκωτικών στον κόσμο.

Τα φθηνά Ναρκωτικά διακινούνται στις φτωχογειτονιές εκεί που το κίνημα ενάντια στον Ιμπεριαλισμό μπορεί να ανδρωθεί. Αυτά είναι και τα χειρότερα, γιατί μουδιάζουν τους εγκεφάλους και τις πέντε αισθήσεις των νέων και δηλητηριάζουν το μέλλον τους. Θέλουν να πνίξουν την νεολαία μας , να μην αναπτύσσει φαντασία. Οι νέοι μας να είναι συνθλιμμένοι, σιωπηλοί και να σταματήσουν να αγωνίζονται. Ταπεινώνουν και γελοιοποιούν τους λαούς μας, τα παιδιά μας. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα παιδιά του λαού μας είναι ανίκανα και δουλικά. Ο ιμπεριαλισμός θέλει νέους που να μπορούν να εφαρμόσουν τις πολιτικές του. Για αυτό προκειμένου να κλέψουν τη νεολαία και το μέλλον μας, τα ναρκωτικά διανέμονται στις γειτονιές από ελεγχόμενες από το κράτος συμμορίες.

Ο θυμός των φτωχών είναι ένας μεγάλος κίνδυνος για αυτούς. Οι νέοι αρχίζουν να παίρνουν ναρκωτικά λόγω της φτώχειας, της αδυναμίας να εκφραστούν, της απόγνωσης για το μέλλον, των ανέφικτων ονείρων και δεκάδων άλλων λόγων. Οι νέοι ωθούνται από τα ναρκωτικά στην εγωκεντρική συμπεριφορά και την αδυναμία. Είτε αναζητούν λύσεις σε άλλες εξαρτήσεις, είτε στην αυτοκτονία. Ενώ αυτή η κατάσταση αυξάνει τη διαφθορά από τη μία πλευρά, από την άλλη, αυτή η στέρηση, η φτώχεια, η ματαιότητα προκαλούν θυμό στις γειτονιές. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τους ιμπεριαλιστές και την ολιγαρχία είναι η οργή των φτωχών και εκείνων που δραστηριοποιούν τη βάση και την οργανώνουν. Επειδή φοβούνται αυτόν τον κίνδυνο, επιτίθενται με τη διαφθορά και τα ναρκωτικά. Αντί η απελπισία να οδηγήσει στη διαμαρτυρία και τη δράση τα Ναρκωτικά κοιμίζουν και διαλύουν την αντίσταση. Έτσι αυξάνουν τη δράση συμμοριών και τον προσηλυτισμό στη διαφθοράς, στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, τα τυχερά παιχνίδια και την πορνεία.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η καταπολέμηση των ναρκωτικών είναι ένας αγώνας για την πολιτική αφύπνιση του λαού. Ένα από τα πρωταρχικά καθήκοντα του επαναστατικού αγώνα είναι η ακύρωση των πολιτικών του ιμπεριαλισμού και των συνεργατών του. Γι 'αυτόν τον λόγο: Πολεμάμε κάθε ιμπεριαλιστική πολιτική της διαφθοράς και της κατάληψης του ανθρώπινου νου με ναρκωτικά. Δεν θεωρούμε ότι η καταπολέμηση της τοξικομανίας είναι ανεξάρτητη από τον πολιτικό αγώνα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να αναβάλουμε τον αγώνα κατά των ναρκωτικών. Είναι μέρος της Επανάστασης , καθώς αγωνιζόμαστε για την απόκτηση των οικονομικών, δημοκρατικών, πολιτικών και πολιτιστικών μας δικαιωμάτων. Το βλέπουμε ως μέρος του πολιτικού μας αγώνα. Η δημιουργία μιας σωστής γραμμής αγώνα για την επίλυση ενός προβλήματος απαιτεί τη σωστή διάγνωση του προβλήματος. Με αυτήν την προοπτική, λέμε: Ο εθισμός στα ναρκωτικά δεν είναι απλώς πρόβλημα υγείας.

Το πρόβλημα των ναρκωτικών δεν είναι απλώς ένα έγκλημα. Δεν είναι ένα τοπικό, περιφερειακό πρόβλημα, αλλά το αποτέλεσμα μιας παγκόσμιας κεντρικής πολιτικής του ιμπεριαλισμού. Η πολιτική ναρκωτικών του ιμπεριαλισμού βασίζεται στην απολιτικοποίηση του λαού και της νεολαίας. Για τους λόγους αυτούς, η καταπολέμηση των ναρκωτικών δεν είναι μόνο ιατρική ή νομική αλλά και πολιτική πάλη. Η καταπολέμηση των ναρκωτικών πρέπει να αναδείξει στο κοινό ότι η πραγματική ευθύνη του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι νέοι είναι ταξική. Εφόσον αυτή δεν αλλάξει, αν δεν αναδείξουμε τις επιθέσεις διαφθοράς που δηλητηριάζουν τα παιδιά του λαού μας και τα παίρνουν μακριά μας δεν θα τελειώσουν αν δεν αντιπαλέψουμε τον Ιμπεριαλισμό. Είναι ο αγώνας της πολιτικοποίησης, της ευαισθητοποίησης και της οργάνωσης των ανθρώπων.

ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ.

Η Λύση είναι η συσπείρωση και η οργάνωση!

Το ναρκωτικό είναι ένα οργανωμένο όπλο που στοχεύει το λαό και τα παιδιά μας. Ενάντια στην οργανωμένη επίθεση των ιμπεριαλιστών, πρέπει να αντισταθούμε με μια οργανωμένη δύναμη. Ενώνουμε τη δύναμη μας με τις επιτροπές κατά των ναρκωτικών. Σε αυτόν τον πόλεμο, το πιο σημαντικό καθήκον ανήκει στις μητέρες. Το καθήκον της αφύπνισης , εκτός από την αγάπη. Μπορούμε να καταπολεμήσουμε τα ναρκωτικά και να κερδίσουμε μόνο εάν είμαστε οργανωμένοι.

"στης Χούντας το αλισβερίσι

λεύτερο ήταν το χασίσι

ποτέ ο λαός να μην ξυπνήσει" Πάνος Τζαβέλλας

https://www.youtube.com/watch?v=BTEd5l0AnH8

πηγή : https://oagonas.blogspot.com/2021/05/blog-pos…
πηγή : email που λάβαμε στις 23 Μαΐου 16h