Τετάρτη 26 Μαίου 2021 στις 19.00

2η Ανοιχτή Συνέλευση για το 5ο Αυτο-οργανωμένο Thessaloniki Pride

Τετάρτες στο Α.Π.Θ. με ιδέες και γκλίτερ!

2η Ανοιχτή σε άτομα και ομάδες Συνέλευση για την προετοιμασία του 5ου Αυτοοργανωμένου Thessaloniki Pride την Τετάρτη 26/5 στις 19:00 στα Γρασίδια Θεολογικής Α.Π.Θ.

Ελάτε να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε όλες, όλα και όλοι μαζί - πάντα στο πλαίσιο ανοιχτών και αμεσοδημοκρατικών διαδικασιών:
1. Την κεντρική θεματική για το φετινό Pride, το ξεχωριστό δηλαδή σημείο στο οποίο εστιάστηκαν οι ανησυχίες των ανθρώπων του λοατκια+ φάσματος αυτή τη χρονιά
2. Την αιχμή των διεκδικήσεών μας, όπως αυτή αποτυπώνεται στο κεντρικό σύνθημα
3. Πώς θα οργανώσουμε καλύτερα τις κινηματικές δυνάμεις μας για τις δράσεις και παρεμβάσεις μας στον δημόσιο χώρο.

Έρχεστε με ωραίες ιδέες και διάθεση για brainstorming!

Επαναδιεκδικούμε, λοιπόν, ένα Pride από τα κάτω και με τις/τα/τους κάτω. Και σε αυτή τη διαδρομή σάς θέλουμε μαζί μας! Λοατκια+ και αλληλέγγυοι, άνθρωποι από διαφορετικά κινηματικά ρυάκια, καλλιτεχνικές συλλογικότητες, πολιτικές οργανώσεις, για να συνδιαμορφώσουμε κάτι που θα μας συμπεριλαμβάνει όλα. Όταν κάποι* καταπιέζεται, κανένας, καμία και κανένα μας δεν είναι πραγματικά ελεύθερο.

*Τόσο στις συνελεύσεις όσο και στις δράσεις μας τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας για την πανδημία και κρατάμε το ένα το άλλο ασφαλές.

Τετάρτη 26/5 | 19:00

γωνία Εγνατίας και Εθνικής Αμύνης,
στον υπαίθριο χώρο πίσω από το κτίριο της Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ
(είσοδος απέναντι από την πύλη εμπορίου της ΔΕΘ στην Εγνατίας ή από την Εθνικής Αμύνης στο ύψος του παλιού κτιρίου της Φιλοσοφικής)

RΕclaim PRIDE

πηγή : https://www.facebook.com/events/1462463840984…
πηγή : email που λάβαμε στις 23 Μαΐου 22h