Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 στις 17.00

7η Απολογιστική συνέλευση για την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα

Η 7η απολογιστική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6/6 στις 5μμ, στις ΦΕΠΑ.

Η συνέλευση συνεχίζεται με όρους συντροφικότητας και αλληλεγγύης, και στο πλαίσιο αυτό θεωρούμε αυτονόητη τη δέσμευσή μας στη συλλογική αντιμετώπιση όσων συνέβησαν κατά τη διάρκεια αυτής.

Επομένως, στην επόμενη απολογιστική συνέλευση θα συζητηθούν δύο (2) θεματικές :

1. Η οργάνωση κινήσεων αλληλεγγύης για τα δικαστικά έξοδα και τα πρόστιμα των 100άδων συλλήψεων που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της απεργίας πείνας, καθώς και η παρουσία μας στα δικαστήρια.

2. Με αφορμή κάποια περιστατικά που συνέβησαν κατά τη διάρκεια των 65 ημερών που διήρκησε η απεργία πείνας, και στα οποία ενεπλάκησαν μέλη της συνέλευσής μας, αναγνωρίζουμε την αναγκαιότητα - και έχουμε δεσμευτεί συλλογικά - να γίνει μια συζήτηση γύρω απ' τις πρακτικές μας, τα αντανακλαστικά μας και τα εργαλεία που διαθέτουμε για την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών. Μια τέτοια συζήτηση δεν τη θεωρούμε αναξάρτητη απ' τον κοινό μας αγώνα. Στόχος μας είναι η προώθηση του αγώνα μας μέσα από τέτοιες ζυμώσεις, οι οποίες θα διαμορφώσουν καλύτερους όρους και εργαλεία, λειτουργώντας προωθητικά για όλες και όλους μας.

Συνέλευση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/84906/