Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 στις 21.00

(αναβάλλεται) The HoP Gala: Fashion x LipSync Battles

The HoP Gala
Fashion x LipSync Battles

Ήρθε και επίσημα η στιγμή που όλα περιμέναμε: Το HoP Gala ανανεωμένο και έτοιμο να υποδεχτεί
την queer κοινότητα της Θεσσαλονίκης!
-6 κατηγορίες μόδας και lipsync
-12 βραβεία
-3 κρίτριες
σε μια βραδιά αφιερωμένη στο στυλ και στο performance, σε συνδιοργάνωση με τον συντονισμό "Queerιόλες" για το 5ο Αυτοοργανωμένο Pride της Θεσσαλονίκης.
Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και παρουσιάστε μας την αισθητική και την άποψη σας όσον αφορά είτε το κομμάτι της μόδας είτε το κομμάτι του lipsync .

Λεπτομέρειες:
•Θα υπάρχουν 6 κατηγορίες γενικής θεματολογίας χωρισμένες σε πασαρέλα και lipsync.
•Όποιο επιθυμεί να συμμετάσχει, συμπληρώνει την παρακάτω ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

https://forms.gle/JDtLEHs4T5fTqSx47

•Μπορείτε να συμμετέχετε το πολύ σε 2 διαφορετικές κατηγορίες
•Δεν μπορείτε να κάνετε πασαρέλα και lipsync από την ίδια κατηγορία (μόνο από διαφορετικές)
•Το gala θα γίνει στη ΒΙΟΜΕ και θα ξεκινήσει στις 21:00 αλλά όσα θέλουν να συμμετέχουν να έρθουν από τις 18:00 και μετά για να ετοιμαστούν.
•Τα τραγούδια στα οποία θα γίνουν lipsync battles θα δοθούν σε όσα συμμετέχουν σε κατηγορια lipsync από πριν.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

The Beast Inside
Όλα μας ταλαιπωρούμαστε κατά καιρούς από τους εσωτερικούς μας δαίμονες (Αλέξα παίξε Βίσση). Τώρα ήρθε η ώρα να τους εξωτερικεύσεις! Σε αυτή την κατηγορία, θέλουμε να μας παρουσιάσεις τις φριχτές, σκοτεινές πτυχές της ψυχής και του μυαλού σου προσωποποιημένες σε μια εμφάνιση που θα μας κάνει να ανατριχιάσουμε.

QueeronaVirus
Είμαστε σίγουρες πως μέσα στην καραντίνα έχεις φάει ό,τι υπήρχε στο ψυγείο, είδες και την τελευταία σειρά του Netflix, σκρόλαρες άπειρες ώρες στα Social Media και αγόρασες φυτά για να έχεις λίγη παρέα. Σκέφτηκες όμως πώς όλα αυτά θα γινόταν μόδα; Σε αυτή την κατηγορία, σε προκαλούμε να παρουσιάσεις τα βιώματα της καραντίνας σε ένα πολύ άρρωστο outfit (sickening που λέμε στο χωριό μου).

Summertime Hotness
Show a little more, wear a little less, όχι κόμπλεξ και φοβικοί σε θάλασσες και ακτές. Ήρθε η ώρα να βγάλεις από πάνω σου όλα τα κόμπλεξ που μας φορτώνει κάθε καλοκαίρι η κοινωνία και μαζί τους και ό,τι περιττό ρούχο εμποδίζει την άνεση και την έκφρασή σου. Αδύνατα, χοντρά, άτριχα η τριχωτά όλα τα σώματα είναι όμορφα κι αν δεν σ αρέσει, τα κουβαδάκια σου κι άντε γεια!

Worka-hoe-lic
Μόνο στη φαντασία δεν υπάρχει υπεραξία. Σε αυτή τη κατηγορία μπορείς να ενσαρκώσεις όποιο επάγγελμα θέλεις. Μόδα στο ορυχείο, στο γραφείο, στο δρόμο, στο εργοστάσιο και όπου αλλού μπορείς να σκεφτείς. Με λίγα λόγια, ζήτω το ανώμαλο προλεταριάτο αλλά με στυλ!

Monochromatica
Είναι το χρωμα μου μονό!
Σε αυτήν την κατηγορία σου δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα λουκ βασισμένο στο αγαπημένο σου χρώμα και τις αποχρώσεις του! Εμπρός, λοιπόν, άρπαξε τον πλησιέστερο καταλογο Vivechrom για έμπνευση και φτιάξε το μονόχρωμο haute couture σύνολο που ονειρεύεσαι!

Rock & Roll Queen
Είσαι κι εσύ νοσταλγός του Ροκ εν Ρολ; Γουστάρεις punk live στο βιολογικο; Η εφηβεία σου πήγαινε πακέτο με την Avril και τους Evanescence; Η κατήγορια αυτή είναι φτιαγμένη για όλα τα ροκακια της queer σκηνής. Μπορείτε να αντλησετε έμπνευση από όλα τα μεγάλα αστέρια της punk, Rock και metal σκηνής και να έρθετε να διαλύσετε την πασαρέλα!

-Για ερωτήσεις επικοινωνήστε μαζί μας μέσω Facebook/Instagram/email
-Τηρούμε όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας (μάσκα, αποστάσεις κλπ)
-Σεβόμαστε τα άτομα γύρω μας. Παραβιαστικές, σεξιστικές, τρανσφοβικές, ομοφοβικές και λοιπές φοβικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές.

xoxo, Haus of Proletarea

πηγή : https://fb.me/e/2jUauXuWd
πηγή : email που λάβαμε στις 5 Ιουνίου 22h