Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 στις 16.30

Συνέλευση Πρωτοβουλίας εργαζομένων/ανέργων στα νότια

Κυριακή 13/6, 4.30μμ - Συνέλευση Πρωτοβουλίας εργαζομένων/ανέργων στα νότια

Η επόμενη ανοιχτή συνέλευση της Πρωτοβουλίας εργαζομένων/ανέργων στα νότια θα γίνει την Κυριακή 13 Ιούνη, στις 4.30μμ, στο Υπόστεγο - Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Αργυρούπολης.

Σε συνέχεια της όλης κίνησής μας, στο πλαίσιο και της καμπάνιας μας με κεντρικό σύνθημα «ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ-ΛΑΣΤΙΧΟ» (βλ. ΕΔΩ), συζητάμε για τη συνέχεια των κινήσεών μας ενάντια στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη. [Οι πρόσφατες κινήσεις μας ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ & ΕΔΩ]

Συζητάμε επίσης για τις κινήσεις μας στο πλαίσιο της καμπάνιας «Υγεία χωρίς αποκλεισμούς» στην οποία και συμμετέχουμε με σχετικές δράσεις στις γειτονιές μας, αλλά και στηρίζοντας διάφορες σχετικές δράσεις και εκτός των γειτονιών μας.

Παράλληλα, προχωράμε στην οργάνωση εκδήλωσης και σύνταξη μπροσούρας για την τηλεργασία-τηλεκπαίδευση.

Βέβαια, τα θέματα προς συζήτηση είναι ανοιχτά σε κάθε συνέλευση σε όποιον ή όποια επιθυμεί να συμμετάσχει (και να ενημερώσει για κάποιο ζήτημα που υπάρχει στην εταιρία ή στον κλάδο όπου εργάζεται ή να προτείνει κάποιο θέμα που είτε άπτεται άμεσα στο ζήτημα της εργασίας ή και που κρίνεται σκόπιμο να συζητηθεί από εργατική-ταξική σκοπιά).

Πρωτοβουλία εργαζομένων/ανέργων στα νότια

https://prwterganenotia.wordpress.com/ | prwtexerganenoextia@espiexv.net

πηγή : email που λάβαμε στις 11 Ιουνίου 19h