Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 στις 18.00

Ενημέρωση και κινήσεις αλληλεγγύης στον Γ.Δημητράκη

Το κρατικό έγκλημα σε βάρος του αναρχικού Γ. Δημητράκη συνεχίζεται. Συνέλευση Τρίτη 15/6 στις 6μμ, Λόφος Στρέφη

Τη Δευτέρα 24 Μαΐου, ο αναρχικός σύντροφος Γιάννης Δημητράκης, κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού, τραυματίστηκε σοβαρά μετά από επίθεση που δέχτηκε από συμμορία μαφιόζων μέσα στη φυλακή. Ο σύντροφος νοσηλεύονταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Λαμίας. Παρόλο που διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του, ελοχεύει ο κίνδυνος για μόνιμες βλάβες. Οι θεράποντες γιατροί συνέστησαν και θεωρούν αναγκαίο τη συνέχιση της νοσηλείας του σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης προκειμένου να αποφύγει μόνιμα προβλήματα στην υγεία του. Αντί γιαυτό ο σύντροφος, αφού μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το νοσοκομείο Λαμίας στις φυλακές Δομοκού, παρ' όλη την άσχημη κατάσταση της υγείας του, η διεύθυνση των φυλακών - προφανώς με τις πλάτες του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. Χρυσοχοΐδη και της γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής Σ. Νικολάου - τον τοποθέτησαν σε κελί απομόνωσης με πρόσχημα τα μέτρα για τον covid 19.

Μια απομόνωση που στην κατάσταση που βρίσκεται ο σύντροφος Γ. Δημητράκης αποτελεί εξόφθαλμο βασανιστήριο. Το δόγμα "όποιος αντιστέκεται και σηκώνει κεφάλι πρέπει να εξοντωθεί" καλά κρατεί.

Ας πάρουν το μήνυμα οι κρατικοί δολοφόνοι ότι οι πολιτικοί κρατούμενοι δεν είναι μόνοι τους.

Στη συνέλευση θα υπάρχει ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις για τον σύντροφο Γ. Δημητράκη καθώς και την οργάνωση κινήσεων αλληλεγγύης στο πρόσωπό του.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ

Συνέλευση αλληλεγγύης

στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/85043/