Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 στις 18.30

Καλεσμα σε συζητηση για τη διοργανωση κινησεων αλληλεγγυης

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 11 ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥΣ, ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/6, 18.30, Λόφος Στρέφη (Θεατράκι)

Στις 19 Μαρτίου 2020, πραγματοποιήθηκε έφοδος της "αντι"τρομοκρατικής σε συνεργασία με τις μυστικές υπηρεσίες, στα γραφεία της Επιτροπής αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν, καθώς και σε σπίτι στα Σεπόλια. Ο ιμπεριαλισμός και ο φασισμός του ΑΚP έδωσαν την εντολή για τις επιθέσεις αυτές. Πήραν σηκωτούς και με τη βία 26 από τους συντρόφους και τις συντρόφισσες μας, από τους οποίους οι 11 σύντροφοί συνελήφθησαν με την κατηγορία της τρομοκρατικής οργάνωσης. Μεταξύ των συντρόφων μας, από τα γραφεία μας , υπήρχαν σύντροφοι με κινητικά προβλήματα από το βασανιστήριο της υποχρεωτικής σίτισης, στην οποία υποβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της επταετούς απεργίας πείνας ενάντια στα λευκά κελιά (2000-2007).

Το ελληνικό κράτος, παίρνει παράδειγμα από το φασισμό της Τουρκίας και επιτείθεται στους λαούς, στους εργάτες, στους δρόμους, στους δημόσιους υπάλληλους και στους μαθητές. Ακόμα και στους νομούς που ψηφίζονται στο σύνταγμα, το ελληνικο κράτος παίρνει παραδείγματα από το φασισμό της Τουρκίας.

Με τους ισχύοντες νόμους, ο αγώνας για την απόκτηση δικαιωμάτων αύριο μεθαύριο θα ποινικοποιείται ως «τρομοκρατία» και από το ελληνικό κράτος . Οι επιθέσεις στους Τούρκους αγωνιστές δεν είναι ανεξάρτητες από τις επιθέσεις τις οποίες δέχεστε και εσείς .Το ελληνικό κράτος κατηγορεί τους Τούρκους αγωνιστές για «τρομοκρατία» , οι οποίοι είναι στην πραγματικότητα φίλοι του λαού της Ελλάδας.

Ο αγώνας των λαών της Τουρκίας για δημοκρατία και ελευθερία είναι αγώνας και του αδελφού ελληνικού λαού. Είναι αγώνας απελευθέρωσης και ελευθερίας των λαών που δικάζονται με τις κατηγορίες περί «τρομοκρατίας».Τρομοκράτες είναι εκείνοι που θέλουν να στραγγαλίσουν τους λαούς και τον απελευθερωτικό αγώνα τους, με τη δημαγωγία «τρομοκρατίας».

Οι Τούρκοι αγωνιστές σε αυτό το δικαστήριο δεν πρέπει να είναι αυτοί που δικάζονται με την κατηγορία της «τρομοκρατίας» αλλά να είναι αυτοί που δικάζουν τους πραγματικούς τρομοκράτες τους ιμπεριαλιστές και τους συνεργάτες τους τις φασιστικές εξουσίες.

Οι πιστοί μας σύντροφοι και συντρόφισσες, οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες ,ο λαός ,οι προοδευτικοί της Ελλάδας που δεν μας αφήσαν ποτέ μόνους μας και πάντα δείξανε την υποστήριξη τους. Θέλουμε να είστε μαζί μας σε αυτήν τη δίκη. Με κοινή πάλη των λαών! Ενωμένοι θα νικήσουμε!

-Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών !

- Κάτω ο φασισμός!

- Κάτω ο ιμπεριαλισμός!

- Ζήτω η αδελφότητα των λαών!

- Ζήτω η Διεθνιστική Αλληλεγγύη!

ΤΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ!

Επιτροπή αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν

πηγή : https://oagonas.blogspot.com/2021/06/2.html
πηγή : email που λάβαμε στις 16 Ιουνίου 20h