Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021 στις 20.00

Covid 19 - O θαυμαστός νέος κόσμος

Καλωσήρθατε στον θαυμαστό νέο κόσμο! Ενάμισι χρόνο τώρα, βλέπουμε την πανδημία να χρησιμοποιείται εργαλειακά από τις κυβερνήσεις, για να αλλάξουν οι ζωές μας δραματικά προς το χειρότερο, στο όνομα προστασίας της …υγείας μας. Δικαιώματα και κατακτήσεις καταργούνται, νομοσχέδια που καταστρέφουν τις ζωές μας και τη φύση περνάνε στη ζούλα μεταμεσονύχτια, η επιτήρηση και η καταστολή αυξάνονται παντού σε ολόκληρο τον κόσμο.

Έχουμε πόλεμο μας λένε με έναν ιό! Μα ο covid είναι πονηρός, χώνεται μέσα στις διαδηλώσεις των στριμωγμένων στα λεωφορεία, στους ανοιχτούς πόρους του τρύπιου υγειονομικού συστήματος, στα φρακαρισμένα κελιά των φυλακών, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των προσφύγων, στο λεηλατημένο κορμί της φύσης. Οι τρεις μάγοι των πολυεθνικών όμως έχουν την λύση: Εμβόλια με ποσοστά πλειοδοσίας 94, 95 και 96%.

Επειδή δεν βλέπουμε να ξεμπερδεύουμε σύντομα με αυτή την δυστοπική κατάσταση, καλό είναι να αρχίσουμε στα σοβαρά να συζητάμε τι είναι και πως ερμηνεύεται αυτό που ζούμε και τι μπορούμε να κάνουμε. Σας καλούμε στις δημόσιες συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης στην Λαμπηδόνα: α. την Πέμπτη 24 Ιουνίου, στις 8 μμ., με αρχικές τοποθετήσεις των Γιώργου Νικολαΐδη (ψυχίατρος) και Φώτη Τερζάκη (ιστορικός) και β. την Πέμπτη 1η Ιουλίου, στις 8 μμ., με αρχικές τοποθετήσεις των Όλγας Κοσμοπούλου (λοιμωξιολόγος) και Κατερίνας Μάτσα (ψυχίατρος).

πηγή : http://politistikokentrovirona.blogspot.com/2…