Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 στις 18.00

Συγκέντρωση για έμφυλη βία

Τρίτη 29/6 | 18:00 | πλατεία Αγοράς | Συγκέντρωση για έμφυλη βία

Η Καρολάιν δολοφονήθηκε επειδή ήταν γυναίκα…


Όπως και η Σούζαν Ίτον, η Ελένη Τοπαλούδη, η Αδαμαντία Αντύπα, η Κωνσταντίνα Τσάπα, όπως και πολλές ακόμα που δε θα μάθουμε ποτέ γι'αυτές.
Βρισκόμαστε όλες μαζί για να καταδείξουμε τις γυναικοκτονίες, τους βιασμούς και τα περιστατικά έμφυλης κακοποίησης. Δίπλα μας…
-Την Καρολάιν, 20 χρονών, την έπνιξε ο σύζυγος της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Ο καθ' ομολογίαν γυναικοκτόνος διατηρεί ακόμα και σήμερα τη γονική μέριμνα του μωρού, το οποίο χρησιμοποίησε ως αντικείμενο στο σκηνικό της «υποτιθέμενης ληστείας από αλλοδαπούς». Δεν χρειαζόταν καμία να έχει παρακολουθήσει μαθήματα εγκληματολογίας για να καταλάβει ότι ο «δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά» είχε ο ίδιος κλειδί για την εξώπορτα του σπιτιού.
-Την 50 χρονη εργαζόμενη καθαρίστρια στα Πετράλωνα την εγκλώβισε και την βίαζε επί ώρες, άντρας που είχε διαπράξει βιασμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας και στο παρελθόν.
-Τα ανήλικα κορίτσια από την Κρήτη τα παραπλάνησε 37 χρονος μέσω διαδικτύου. Μία από αυτές την βίαζε κατ' εξακολούθησην και έπειτα την εκβίαζε με την απειλή της δημοσιοποίησης του βίντεο. Τα ανήλικα κορίτσια, όμως, που προσέγγισε είναι πολλά. Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε, έπειτα από τυχαίο έλεγχο για οπλοκατοχή.

Στεκόμαστε η μια δίπλα στην άλλη

Συγκέντρωση την Τρίτη 29/6, 18:00 στην πλατεία Αγοράς

Έμφυλες Αταξίες, Χανιά

emfyexlesataksexies@protexonmail.cexom

emfylesataksies.wordpress.com

πηγή : https://emfylesataksies.wordpress.com/2021/06…