Σάββατο 17 Ιουλίου 2021 στις 17.00

Αυτοοργανωμένο queerfem BAzaaR

Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Ιουλίου, από τις 5 μέχρι τις 9 το απόγευμα, το Πεδίον του Άρεως γεμίζει ξανά με τέχνη και όμορφους ανθρώπους. Στο μπαζάρ μας θα βρείτε μεταξύ πολλών άλλων και prints, αυτοκόλλητα, zines, χειροποίητα αξεσουάρ όπως αλυσίδες και κοσμήματα, self defense toys, ζωγραφισμένους καθρέφτες και καμβάδες. Θα υπάρχουν επίσης second hand ρούχα και αξεσουάρ με ελεύθερη συνεισφορά.

Θα βρισκόμαστε στην παιδική χαρά (ανάμεσα στο συντριβάνι και την πλατεία Πρωτομαγιάς)

Και τις δύο μέρες, κατά τη διάρκεια του μπαζάρ θα υπάρχει μπαρ με μπύρες κι αναψυκτικά και αφού βραδιάσει θα μεταφερθεί στην πλατεία Πρωτομαγιάς για παρτάκι. Τα έσοδα του θα δοθούν σε trans σύντροφο για να μπορέσει να κάνει top surgery.

*Τρανσφοβικές, ομοφοβικές, σεξιστικές, ρατσιστικές, παραβιαστικές συμπεριφορές, δεν θα γίνουν ανεκτές.

*Σε περίπτωση που συμβεί κάτι που σας κάνει να νιώσετε άβολα ή σας ενοχλεί κάποιο άτομο μπορείτε να απευθυνθείτε στα άτομα πίσω από το μπαρ.

Το event ξεκίνησε ως μια αυθόρμητη ιδέα και σε μια μέρα κανονίστηκαν όλα από μια υπέροχη ομάδα αγνώστων κυρίως μεταξύ τους ατομικοτήτων. Είστε όλα ευπρόσδεκτα να έχετε πάγκο με την τέχνη σας αρκεί να συμφωνείτε με τα χαρακτηριστικά (αναφέρονται παραπάνω) και για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να στείλετε μήνυμα.

Ελάτε να γνωριστούμε, να περάσουμε όμορφα και να μοιραστούμε τις τέχνες μας.
Μην ξεχάσετε και τις πάνινες τσάντες σας. (συνιστάται η χρήση μάσκας)

πηγή : email που λάβαμε στις 10 Ιουλίου 21h