Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 στις 9.00 πμ

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους/ις 11 Αγωνιστές/τριες από την Τουρκία

Τη Δευτέρα 19/7, θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου των 11 Αγωνιστών/τριων από την Τουρκία.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης: Δευτέρα 9.00, Γ.Φ Κορυδαλλού

ΤΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ!

Λαϊκό Μέτωπο της Τουρκίας

πηγή : https://twitter.com/LaikoMetopo



ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ 11 ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 19/7

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 9.00, Γ. ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Καλούμε όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες, τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες, τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς ανθρώπους, να παρεβρεθούν τη μέρα της απόφασης στη δίκη των 11 αγωνιστών/τριων από την Τουρκία, τη Δευτέρα 19/7, στη δικαστική αίθουσα των Γ.Φ. Κορυδαλλού.

Στη δικάσιμο της Πέμπτης 15/7 η Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή των συντρόφων και των συντροφισσών για ένταξη σε "τρομοκρατική" οργάνωση , για διακεκριμένη οπλοκατοχή στο πλαισιό της οργάνωσης, μεταφορά οπλισμού, αλλοίωση εγγράφων, καθώς για το σύντροφο Sinan Oktay Özen πρότεινε ενοχή και για διεύθυνση. Η πρόταση αυτή ουσιαστικά αναπαράγει πλήρως την αφήγηση της "αντι"τρομοκρατικής, αποτελεί στεγνή ανάγνωση του βουλευματός και αναδεικνύει για μια ακόμη φορά την πολιτική φύση της απόφασης. Αποτελεί μια πρόταση πλήρως ευθυγραμμισμένη με τις διωκτικές αρχές της Ελλάδας, το φασιστικό καθεστώς του AKP και τον ιμπεριαλισμό. Με λογικές αλχημείες και βασικό οδηγό τη λίστα της Ε.Ε. για τις "τρομοκρατικές" οργανώσεις, η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή των συντρόφων και των συντροφισσών μας, γεγονός που επισύρει βαριές ποινές κάθειρξης, μα και συνάμα δείχνει και την όξυνση της καταστολής του ελληνικού κράτους προς τους αγωνιστές από την Τουρκία. Άλλωστε η συνάντηση Ερντογάν- Μητσοτάκη στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, και η κεκλεισμένων των θυρών συνομιλία τους μόνο ερωτηματικά δημιουργεί για τις συμφωνίες και τα παζάρια που γίνονται σε βάρος των λαών και των 2 χωρών.

Καλούμε όλες και όλους να παρευρευθείτε στη δίκη, για αναδείξουμε για μια ακόμη φορά πως τρομοκράτες είναι οι ιμπεριαλιστές και όχι οι αγωνιστές. Πως όσο και να μας επιτείθονται δε θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στον ιμπεριαλισμό, το φασισμό και την αδικία. Η Διεθνιστική Αλληλεγγύη το όπλο των λαών.Ενωμένοι θα νικήσουμε!

ΤΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 11 ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

πηγή : https://oagonas.blogspot.com/2021/07/11-197.h…
πηγή : email που λάβαμε στις 17 Ιουλίου 03h