Σάββατο 7 Αυγούστου 2021 στις 19.00

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

👉 [Η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συνεχίζεται σήμερα και αύριο στο στέκι μας από τις 19:00 έως τις 21:30]

✊📣 Το βράδυ της Παρασκευής, με το πέρας της συλλογής ειδών για τους πυρόπληκτους και τους πυροσβέστες, μεταφέραμε νερά, τρόφιμα, είδη υγιεινής και φάρμακα στα μετόπισθεν του μετώπου Βαρυμπόμπης-Πάρνηθας. Δώσαμε, επίσης, χέρι με χέρι, φάρμακα για εγκαύματα και ψυκτικά σε ανθρώπους του πυροσβεστικού σώματος.

Έπειτα από πληροφορίες πως ομάδα τριών ατόμων ύποπτη για απόπειρα εμπρησμού στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας, μεταβήκαμε στην περιοχή και σε συνεργασία με ομάδες ανθρώπων της περιοχής, πραγματοποιήσαμε περιφρούρηση και περιπολία στο Άλσος έχοντας τα απαραίτητα μέσα για κατάσβεση φωτιάς.

👉 Η συλλογή ειδών θα συνεχιστεί στον Πολιτικό Χώρο Ηλέκτρα Αποστόλου σήμερα και αύριο 19:00-21:30. Υπάρχει άμεση ανάγκη για φάρμακα.

🟥 Μετά τις 21:30, θα είμαστε σε επιφυλακή ώστε να μεταβούμε σε όποιο πύρινο μέτωπο υπάρχει ανάγκη. Σε κάθε γειτονιά η ταξική-λαϊκή αλληλεγγύη να συναντηθεί με την λαϊκή αυτενέργεια, οργάνωση και περιφρούρηση, να αποτραπεί στη πράξη οποιαδήποτε απόπειρα καταστροφής των πνευμόνων πρασίνου της πρωτεύουσας απέναντι στην ανυπαρξία του κρατικού μηχανισμού. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο καλούμε κόσμο να μας πλαισιώσει, γιατί ο λαός σώζει τον λαό.

Υ.Γ Ευχαριστούμε θερμά τους συντρόφους από την Αντιφασιστική Συνέλευση Αμπελοκήπων για την τεράστια προσφορά τους στη συλλογή ειδών.

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ

Πολιτικός Χώρος ''Ηλέκτρα Αποστόλου''

πηγή : https://www.facebook.com/pages/category/Polit…