Τρίτη 10 Αυγούστου 2021 στις 19.00

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης

Οι πρώτες 26 κούτες με τα πρώτα απαραίτητα είδη υγιεινής, φαρμακευτικά είδη, ζωοτροφές και λίγα τρόφιμα έχουν ήδη φύγει για την Χαλκίδα απ' όπου και θα διαμοιραστούν στις πληγείσες περιοχές της βόρειας Εύβοιας και στους ανθρώπους που καθημερινά μάχονται στο πύρινο μέτωπο.

Από την πρώτη στιγμή αναπτύχθηκαν κοινωνικά αντανακλαστικά αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους και σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας άρχισαν να δημιουργούνται δομές στήριξης στις πληγείσες περιοχές, ενώ πολύς κόσμος έσπευσε για βοήθεια στα ίδια τα πύρινα μέτωπα, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι μόνο ο λαός σώζει το λαό.

Το κράτος θα κάνει τα πάντα για να σώσει τον καπιταλισμό και αυτό έχει γίνει ξεκάθαρο ακόμα και για όσους επέλεγαν να εθελοτυφλούν μέσα από τη διαχείριση της πανδημίας του covid-19. Το κύριο και πρωταρχικό μέλημα του κράτους είναι η διάσωση του κεφαλαίου και η υποταγή των κοινωνιών στο φόβο ώστε να συνεχίζεται απρόσκοπτα η αχαλίνωτη κερδοφορία και η λεηλασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Απέναντι στο δυστοπικό μέλλον που μας επιφυλάσσουν οι ελίτ της εξουσίας και του πλούτου, υπάρχει η επιλογή της συλλογικής αντίστασης και του αδιαμεσολάβητου αγώνα. Ξεπερνώντας τις λογικές ανάθεσης και της διαμεσολάβησης και με κύριο όπλο την αυτοοργάνωση και το δυνάμωμα των κοινωνικών-ταξικών αγώνων, η κοινωνική βάση θα μπορέσει να στήσει αναχώματα απέναντι στη θανατοπολιτική κράτους - κεφαλαίου για περισσότερη ανάπτυξη και περισσότερο κέρδος που θα έχει σαν αποτέλεσμα την φτώχεια, την εξαθλίωση και την καταστροφή.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ.

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΤΡΙΤΗ 10/08, 19:00-21:00

ΚΑΤΑΛΗΨΗ MUNDO NUEVO (φιλίππου & σιατίστης)