Τρίτη 10 Αυγούστου 2021 στις 18.00

Συλλογή Ειδών Πρώτης Ανάγκης για τις πυρόπληκτες περιοχές

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τις πυρόπληκτες περιοχές (Ηλεία, Μάνη, Φωκίδα)

Συνεχίζεται η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, στην Κατάληψη Παραρτήματος (Κορίνθου και Αράτου, Πάτρα)

ΤΡΙΤΗ 10/8 , 18:00 - 21:00

Τις πρώτες μέρες συλλογής συγκεντρώθηκε μεγάλος όγκος απαραίτητων προϊόντων που μεταφέρθηκαν και παραδόθηκαν στην Αρχαία Ολυμπία για να διανεμηθούν στα γύρω πυρόπληκτα χωριά.

Τις επόμενες μέρες θα δοθούν ποσότητες τροφίμων και για τα ζώα τις περιοχής που επιβίωσαν και αντιμετωπίζουν μια τρομερά δύσκολη συνθήκη.

Απέναντι στη λεηλασία του φυσικού κόσμου στο βωμό της ανάπτυξης και του κέρδους, στην θανατηφόρα φύση κράτους και κεφαλαίου που εχθρεύονται τη ζωή, το μόνο που έχουμε είναι η μια τον άλλον, η μόνη λύση είναι η ταξική/κοινωνική αλληλεγγύη, η αυτοοργάνωση, η αλληλοβοήθεια, η αντίσταση.

Η λίστα:

ΤΡΟΦΙΜΑ: -Μικρά μπουκαλάκια νερού-Χυμοί, ισοτονικά (μικρές συσκευασίες)-Ζυμαρικά, Ρύζι, Δημητριακά, Κονσέρβες-Φρυγανιές, Παξιμάδια, Μπισκότα, Κρουασάν-Γάλα, Εβαπορέ, Σκόνη Γάλακτος-Τροφές για ζώα.

ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ:-Χαρτί υγείας, Μωρομάντηλα -Σαπούνια, Σαμπουάν-Σερβιέτες.

ΥΛΙΚΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ:-Μάσκες Ν95, KN95, FFP2-Γάζες, Γάζες για εγκαύματα, Επίδεσμοι, Βαμβάκι, -Betadine, Pulvo, Fucidin, Bactroban, Παυσίπονα, Αντισηπτικά-Φυσιολογικοί οροί (αμπούλες για ρινική και οφθαλμική χρήση), Κολλύρια.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΔΟΜΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/85422/