Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 στις 19.00

Συνέλευση για την αλληλεγγύη στους υγειονομικούς

Πάτρα - Ενάντια στον κρατικό/καπιταλιστικό ολοκληρωτισμό & την ακροδεξιά

Απέναντι στην κρατικό / καπιταλιστικό ολοκληρωτισμό που ξεδιπλώνεται ακόμη πιο έντονα εν μέσω της παρούσας κρίσης, με αιχμή την υγειονομική έκτακτη ανάγκη, δημιουργείται το έδαφος για την αναδιάρθρωση του καπιταλιστικού συστήματος και την επιβολή ακόμη πιο σκληρών επιταγών.

Κάτι τέτοιο σημαίνει ακόμη περισσότερη καταστολή, απολύσεις, ιδιωτικοποιήσεις.

Στον χώρο της υγείας, το ζήτημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού έρχεται εκτός των άλλων να δημιουργήσει τις απαραίτητες συνθήκες κοινωνικά και πολιτικά ώστε το κράτος να μπορέσει να απολύσει χιλάδες εργάτες/τριες, να ιδιωτικοποιήσει πλαγίως κομμάτια του δημόσιου συστήματος υγείας, να δημιουργήσει δηλαδή την επόμενη μέρα της "κανονικότητας" που ευαγγελίζονται.

Οι όψιμες ακροδεξιές, φασιστικές γκρούπες που δήθεν τάσσονται δίπλα σε όποιους αντιδρούν στο ζήτημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού, έχουν ως στόχο να επιβάλλουν τα εθνικά και σκοταδιστικά χαρακτηριστικά με τα οποία εμφορούνται, να αποκρύψουν την ταξικότητα των ζητημάτων, να εξηπηρετήσουν τους δικούς τους πολιτικούς στόχους. Δεν έχουν κανένα χώρο στις κινητοποιήσεις και αυτό θα γίνει σαφές με κάθε τρόπο.

Με τα σωματεία βάσης, τις συνελεύσεις γειτονιάς, τους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους αντίστασης, τις άγριες απεργίες και με όπλο μας την αλληλεγγύη, οφείλουμε στις εαυτές μας να υπερβούμε το φόβο, την παθητικότητα και την εξατομίκευση και να θέσουμε τους όρους της κοινωνικής και ταξικής αντεπίθεσης, για την καταστροφή του κράτους, του καπιταλισμού, που το μόνο που έχουν να υποσχεθούν είναι περισσότερη εκμετάλλευση και καταπίεση, ανταγωνισμό, πανδημίες, πόλεμο και καταστροφή.

Συνέλευση για το συντονισμό δράσεων αλληλεγγύης στους υγειονομικούς

Κυριακή 5/9 στις 19:00 στην κατάληψη Παραρτήματος

ΤΑΞΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ

Προλέτ Accion: Ταξική δράση για την αντεπίθεση στον κόσμο των αφεντικών

Και την κατάργηση της μισθωτής σκλαβιάς / prolexetaccion@espiv.nexet

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1614045/