Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21.00

Θερινο σινεΠ - CODA

H 17xρονη Ruby Rossi, περνάει τις μέρες της βοηθώντας τον πατέρα της Frank, και τον αδελφό της Leo, στην οικογενειακή επιχείρηση αλιείας και θα το κανει πλήρη απασχόληση μετά το λυκειο. Ο καθηγητής μουσικής Bernardo Villalobos όμως, ανακαλύπτει την εξαιρετική χροιά στην φωνή της, κι όταν η μικρή επιχείρηση της οικογένειας απειλείται, η νεαρή μαθήτρια βρίσκεται αναποφάσιστη, μπερδεμένη και διχασμένη στο να ακολουθήσει το όνειρο της για το τραγούδι επιδιώκοντας μία υποτροφία , ή στο να μείνει με τους γονείς της για να τους βοηθήσει να αυτοοργάνωσουν τους ψαράδες της περιοχής.
Ενδιαφέροντες χαρακτήρες και συναισθηματικά ανεβοκατεβάσματα δίχως υπερβολές ή μελοδραματισμούς, με σωστές δόσεις χιούμορ .
Η ταινία της Siân Heder, βασίζεται στη πολυβραβευμένη γαλλόφωνη ταινία The Bélier Family (2014) του Éric Lartigau, και σάρωσε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance κερδίζοντας τα τέσσερα κορυφαία βραβεία της διοργάνωσης .Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής για Αμερικανικό Δράμα, το Βραβείο Κοινού, Βραβείο Σκηνοθεσίας για την Σιάν Χέντερ, αλλά και ένα ειδικό βραβείο της επιτροπής για το καστ .
Τηρωντας ολα τα μετρα προστασιας(αποστασεις ,μασκες ,γαντια) στη δροσερη ταρατσα μας .

πηγή : https://www.facebook.com/events/3200821513528…
πηγή : email που λάβαμε στις 5 Σεπτεμβρίου 22h