τι; : συνέλευση θεματική : Στρέφης

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 στις 17.00

Κάλεσμα για την συνέχιση του αγώνα για τον λόφο του Στρέφη

από Συνέλευση για την υπεράσπιση του λόγου Στρέφη

Στα πλαίσια συνέχισης των δράσεων της συνέλευσης Υπεράσπισης του Λόφου Στρέφη σας καλούμε το Σάββατο 11/9 στις 5 το απόγευμα στο θεατράκι του λόφου.

Στα πλαίσια συνέχισης των δράσεων της συνέλευσης Υπεράσπισης του Λόφου Στρέφη σας καλούμε το Σάββατο 11/9 στις 5 το απόγευμα στο θεατράκι του λόφου με σκοπό:

α) μια συλλογική περιήγηση στον λόφο ώστε να εντοπίσουμε και να καταγράψουμε σημεία που αντιμετωπίζουν πρόβλημα και που μπορούμε συλλογικά να παρέμβουμε άμεσα.

β) να συζητήσουμε για την κοινωνική αξιοποίηση του μικρού κτήριου γνωστού ως "βυζαντινό" που βρίσκεται κάτω από το αμφιθέατρο. Το "βυζαντινό" προορίζεται για να γίνει μια πολυτελής καφετέρια βάσει των σχεδιών που έχει καταθέσει η εταιρία Prodea. Μπορεί μετά από τους αγώνες που δόθηκαν ο κίνδυνος ιδιωτικοποίησης του Στρέφη να μην είναι ορατός, παρόλαυτά οι σχεδιασμοί συνεχίζονται κανονικά, η καταστολή και η αστυνομοκρατία βρίσκονται πάντα εκεί.

Γι' αυτό είναι μεγάλη ανάγκη να συνεχίσουμε την προσπαθειά μας ώστε να εξασφαλίσουμε ότι ο λόφος θα είναι ανοιχτός και προσβάσιμος για τις ανάγκες των ανθρώπων της γειτονιάς, των θαμόνων και των επισκεπτών και όχι για τις ανάγκες τους κράτους και των εταιρίών.

Ο ΛΟΦΟΣ ΣΤΡΕΦΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ,

ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1614062/