Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21.00

Προβολή ταινίας - Cine "Το Πάρκο": City of God

Επιστρέφουμε δυναμικά στο Πάρκο Τσέπης με την προβολή της ταινίας του Φερνάντο Μεϊρέγιες και της Κάτια Λουντ "Η Πόλη του Θεού" (129' / Δραματική, Έγκλημα).

Μικρή Σύνοψη:

Ο Μπουσκαπέ μεγαλώνει στην Πόλη του Θεού, μια λαϊκή συνοικία του Ρίο ντε Τζανέιρο, που από την «ερασιτεχνική» εγκληματικότητα της δεκαετίας του '60, περνά στο οργανωμένο έγκλημα μέσα από τη διακίνηση των ναρκωτικών και τον πόλεμο των συμμοριών στη δεκαετία του '70. Εκείνος, ωστόσο, καταφέρνει να βρει διέξοδο, χάρη στην ενασχόλησή του με τη φωτογραφία.

Στον χώρο του Πάρκου θα βρείτε φρέσκα ποκ κόρν, μπύρες και δροσερά αναψυκτικά για την οικονομική ενίσχυση του Πάρκου και την δρομολόγηση των επόμενων κατασκευαστικών εργασιών, που αφορούν στην κατασκευή της πρώτης δημόσιας βρύσης σε λειτουργία στο κέντρο της πόλης μας.

Φέρτε το καρεκλάκι σας, την κουρελού σας ή το σκαμπό σας.

Καθώς το Πάρκο αποτελεί έναν ανοιχτό χώρο συνάντησης στη Γειτονιά μας και με αίσθημα αλληλεγγύης προς όλους και όλες, την ημέρα της προβολής θα υπάρχει κατανομή των καθισμάτων στο χώρο, επιθυμώντας να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Όπως πάντα η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σας περιμένουμε όλες και όλους.

πηγή : https://facebook.com/events/s/cine-to-παρκο-η…
πηγή : email που λάβαμε στις 12 Σεπτεμβρίου 00h