Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 στις 17.00

Antifa demo (Συγκέντρωση)

8 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα

3 χρόνια από την δολοφονία της Zackie-oh

Ο Σεπτέμβρης αποτελεί έναν μήνα θλίψης, μνήμης και οργής για όλο τον κόσμο του αγώνα καθώς συνδυάζει δύο δολοφονίες που τάραξαν, η κάθε μιά διαφορετικά το αντιφασιστικό και φεμινιστικό κίνημα , του Παύλο και της Zackie-oh .

Ο θάνατος του Παύλου από νεοναζί (μέλη της Χρυσής Αυγής) λόγω της αντιφασιστικής του δράσης έδειξε το πρόβλημα που υπήρχε, υπάρχει και πως ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης τους είναι ο συλλογικός μαχητικός αδιάκοπος αντιφασιστικός αγώνας. 8 χρόνια μετά και οι ζωές μας απειλούνται καθημερινά παρά την ψευδαίσθηση της αριστεράς πως η φυλάκιση της ηγεσίας της Χρυσής Αυγή θα έλυνε το πρόβλημα του εγχώριου φασισμού.

Η δολοφονία του Ζακ ενσαρκώνει όσα βιώνουμε τόσα χρόνια στην συντηρητική ελληνική κοινωνία. Οι δολοφόνοι ήταν όλα αυτά που μας αηδιάζουν, προνομιούχοι Έλληνες κοινωνικοί κανίβαλοι που θεωρούν πως μπορούν να πατήσουν πάνω σε όποιο κατά την γνώμη του είναι διαφορετικό, αδύναμο και φτωχό μίασμα της ελληνικής κοινωνίας.

Ο ελληνικός φασισμός ενσαρκώνεται μεσα απο διαφορετικά υποκείμενα με ξεχωριστά συμφέροντα ταξικά-κοινωνικά.

Ο εθνικός κορμός που σαν σώμα ανασυστάθηκε στα μακεδονικά αποτελείται από πατριώτες, στρατιωτικούς και παπαδαριό με στόχο μια μεγάλη ετεροκανονική "μονοφυλετική" ελλάδα. Απο τις επιθέσεις σε μετανάστριες σε σεξεργατες, σε queer ατομα, μεσα απο σεξιστικές και ομοφοβικες επιθέσεις, τις εκδηλώσεις μίσους για την Αμάλ και εθνικιστικές συγκεντρώσεις σε κεντρικές πλατείες.

Το ελληνικό κράτος που με τελευταίες αναδιαταξεις της έχει φέρει την εργατική τάξη σε ενα πανοπτικον. Απο τις καραντινες καταστολής και τα πιστοποιητικά ελέγχου, τα δελτία των κυβερνητικων ΜΜΕ, τα pushbacks απο τα σώματα ασφαλείας στα σύνορα, τις ιμπεριαλιστικες μεθόδευσεις (μέσω ΝΑΤΟ, ΕΕ & east med), τις πλάτες στα αφεντικά μέσω αντεργατικών νομοσχεδιων, την εθνική ανάπτυξη της στήριξης της ντόπιας αστικής ελίτ

Η πατριαρχική βαρβαρότητα δια μέσω των παραπάνω αφήνει πίσω της θάνατο και τραύματα. Απο τις δεκάδες γυναικοκτονίες, τους χιλιάδες βιασμούς, τις εκατομμύρια παραβιάσεις στα σώματα μας. Τα κυρίαρχα πρότυπα που ελέγχουν τα πλαίσια της κανονικότητας που ορίζονται βάση συμβασιμοτητας με την πλειοψηφία, δηλαδή τα λευκά-cis-ετεροκανονικά-εύπορα και υγιή άτομα.

Καλούμε όλους τους παραπάνω λόγους να ενώσουμε τις ΚΡΑΥΓΕΣ μας ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ που θεριεύει μπροστά μας. Να μιλήσουμε εμείς για τις πληγές που μας αφήνουν, να απαντήσουμε συλλογικά στις επιταγές του κράτους, στην κανονικότητα του έθνους, στην ασφυξία απο την πατριαρχία.

Antifa demo, Συγκέντρωση την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα στο δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου

Πρωτοβουλία κατα της πατριαρχίας και του φασισμού

πηγή : email που λάβαμε στις 15 Σεπτεμβρίου 10h