Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20.30

Θερινο σινεΠ - The East

Η Sarah είναι στέλεχος μιας ελιτίστικης ιδιωτικής οργάνωσης κατασκοπίας, που έχει ως αντικείμενο την προστασία των συμφερόντων των πρωτοκλασάτων πελατών τους.Προσπαθεί να διεισδύσει σε μια αναρχική μυστική οργάνωση, ονόματι "The East", που κάνει μεγάλη ζημιά σε γιγάντιες εταιρίες που μολύνουν και καταστρέφουν το περιβάλλον .
Προσπαθώντας να έρθει πιο κοντά με τα μέλη της ομάδας, η Sarah θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους κινδύνους αυτής της ιδιαίτερα επικίνδυνης αποστολής, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να πάρει σημαντικές αποφάσεις τόσο για την ίδια όσο και για τη σωτηρία των συμπολιτών της.
Οικολογική καταστροφή, μυστικές οργανώσεις με πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, ανιδιοτέλεια, ακτιβισμός, τρομοκρατία και πολλά ακόμη, ισορροπώντας επιδέξια ανάμεσα στο κοινωνικό δράμα και την περιπέτεια, τα σοβαρά κοινωνικά μηνύματα και τον υπόγειο ψυχολογικό τρόμο. Σενάριο καλογραμμένο, επίκαιρο και πολυδιάστατο.Γεμάτο ένταση και συναίσθημα, διακατέχεται από έναν λυρισμό και μια διεισδυτικότητα με τα οποία περνά τα κοινωνικής φύσεως μηνύματά του ακόμα πιο βαθειά στο πετσί του θεατή.
Υπέροχοι διαλόγοι μεταξύ των μελών , και τις δυναμικές, πανέξυπνες τρομοκρατικές επιθέσεις κατά των μεγαλοβιομηχανιών που καταστρέφουν καθετί ωραίο γύρω μας.
Τέλος, όσον αφορά το φινάλε-έκπληξη, θα έλεγα πως ταιριάζει απόλυτα με το όλο κλίμα του φιλμ, δίνοντας άλλη διάσταση στην έννοια τρομοκρατία, λέγοντας μας ουσιαστικά πως υπάρχει πάντα και ο «άλλος τρόπος»!

πηγή : https://www.facebook.com/events/3984826750109…
πηγή : email που λάβαμε στις 20 Σεπτεμβρίου 15h