Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021 στις 20.30

Φθινοπωρινο σινεΠ - Ολομόναχοι Μαζί

Στην σύγχρονη Σεούλ, ο Τάε Σουκ εκμεταλλευόμενος την απουσία των ενοίκων, μπαίνει στα άδεια σπίτια τους και ζει για μικρά χρονικά διαστήματα την δική τους ζωή. Θα συναντήσει την Σαν Χούα, μια ευαίσθητη πληγωμένη γυναίκα από τις βιαιότητες του συζύγου της, που θα θελήσει από την πρώτη στιγμή να ακολουθήσει τον Τάε στην μυστηριώδη περιπλάνηση του. . Μέχρι που το ζευγάρι θα χωριστεί βίαια και καθώς μετρούν αντίστροφα τον χρόνο για την επανασύνδεση, θα ξαναζήσουν τις παλιές στιγμές με έναν ολότελα δικό τους τρόπο.
Όμορφη, γλυκιά, συγκινητική, συναισθηματικά φορτισμένη και με έντονη την κοινωνική ματιά της πάνω σε ζητήματα όπως η αποξένωση, η μοναξιά και η συζυγική κακοποίηση .
Αντισυμβατικό love story χωρισμένο σε τρία μέρη χαρακτηρίστηκε ως μια εμπειρία που στοιχειώνει τον θεατή, κι αυτό δεν αποτελεί υπερβολή. Η τελευταία «πράξη» του φιλμ είναι μια μετάβαση στον χώρο όπου συναντώνται η μεταφυσική με την ποίηση, ή απλούστατα η δυνατότητα του έρωτα να αγγίζει πολύ πιο ευαίσθητες χορδές της ανθρώπινης συνείδησης .

πηγή : https://www.facebook.com/events/1979842089927…
πηγή : email που λάβαμε στις 2 Οκτωβρίου 16h