Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021 στις 11.00

Αντιφασιστικη συγκεντρωση

ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ Ο μόνος δρόμος είναι ο ανυποχώρητος αγώνας ενάντια σε κράτος-κεφάλαιο-φασίστες Για έναν κόσμο ελευθερίας, ισότητας και αλληλεγγύης. ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ, 11:00πμ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών Κεφαλονιάς

post image

ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ

Παρότι η αστική δικαιοσύνη στις 7/10/20 καταδίκασε το ναζιστικό κόμμα ως εγκληματική οργάνωση και φυλάκισε ορισμένους από τους φασίστες θα πρέπει να γίνει σαφές ό,τι δεν πρέπει να χαιρόμαστε πως σκοτώθηκε το κτήνος διότι η σκύλα που το γέννησε ζεί και είναι πάλι σε οργασμό, ελπίζοντας σε μια καινούρια αναγέννηση του.

Το φίδι του φασισμού έχει φωλιάσει στα σχολεία, τα πανεπιστήμια, στον εργασιακό χώρο, στα γήπεδα ,ακόμα και σε συγκεντρώσεις στον δρόμο. Έρπει βαθιά στον κοινωνικό ιστό εφόσον το εξουσιαστικό σύστημα το θρέφει γιατί το έχει ανάγκη και εξυπηρετείται από αυτό.

Το ίδιο σύστημα που το καταδίκασε είναι και αυτό που άνοιξε την «πίσω πόρτα» στους καταδικασθέντες ναζιστές(φασίστες) να αποφυλακιστούν, κάποιους ήδη τους χρησιμοποιεί και τους προσφέρει θαλπωρή μέσα στους κόλπους της κυβέρνησης και άλλους πάλι τους έχει σε αναμονή.

Ο κόσμος του αγώνα προτάσσει την ταξική συνείδηση και αλληλεγγύη, την αυτοοργάνωση και την επανοικειοποίηση του δρόμου.

Μόνο με συλλογική ,μαχητική αυτοοργάνωση μπορούμε να αντισταθούμε στο κράτος και την καπιταλιστική λαίλαπα που επελαύνει πάνω από τις ζωές μας με το μαστίγιο του φασισμού (και της πατριαρχίας).

Είναι καθημερινή μάχη ενάντια σε κάθε διαχωρισμό · έμφυλο , φυλετικό, θρησκευτικό και εθνικό.

Όπως μας απέδειξαν και τα τελευταία γεγονότα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα ο φασισμός δεν τσακίζεται σε αστικά έδρανα και δικαστήρια . Ο μόνος δρόμος είναι ο ανυποχώρητος αγώνας ενάντια σε κράτος-κεφάλαιο-φασίστες

Ο μόνος δρόμος είναι ο ανυποχώρητος αγώνας ενάντια σε κράτος-κεφάλαιο-φασίστες

Για έναν κόσμο ελευθερίας, ισότητας και αλληλεγγύης.

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ, 11:00πμ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

κάλεσμα : Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών Κεφαλονιάς

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1614512/