Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 στις 18.00

Εκδήλωση/Συζήτηση ενάντια στην υποχρεωτική λήψη DNA από τους 14 αγωνιστές

Εκδήλωση/ συζήτηση ενάντια στην υποχρεωτική λήψη DNA από τους 14 αγωνιστές της κατάληψης πρυτανείας του ΕΜΠ στις 13/11/20. Θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με τους συντρόφους.

Εδώ και λίγο καιρό εκτυλίσσεται μία ακόμη επίθεση των κατασταλτικών μηχανισμών ενάντια στον κόσμο του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, η κρατική ασφάλεια έχει ξεκινήσει να καλεί για υποχρεωτική λήψη DNA 14 συντρόφους φοιτητές που σχετίζονται με την κατάληψη της πρυτανείας του ΕΜΠ στις 13/11/20. Ουσιαστικά καλούνται, καθώς δείγμα γενετικού υλικού που βρέθηκε σε κινητό και μη παράνομο αντικείμενο στην πρυτανεία μετά την κατάληψη, ταυτίστηκε με εκείνο που βρέθηκε σε ματωμένη γάζα στα Εξάρχεια το 2014.

[...]

Ως αναρχικοί/ες φοιτητές/ριες είναι απαραίτητο να πολεμήσουμε οποιοδήποτε μέτρο προληπτικής αντιεξέγερσης, από τον νόμο Κ-Χ και το εργασιακό νομοσχέδιο, μέχρι την υποχρεωτική λήψη DNA και οποιαδήποτε υπόθεση σκευωρίας και καταστολής του αγώνα. Καμία κατασταλτική κίνηση, όσο αναβαθμισμένη και ύπουλη, δεν θα κάμψει τους αγώνες για την κοινωνική κι ταξική αντεπίθεση.

Αλληλεγγύη στους 14 συντρόφους φοιτητές. Καμία σκέψη για υποχρεωτική λήψη DNA.

Αλληλεγγύη στους/ις 92 συλληφθέντες/είσες της κατάληψης την πρυτανείας του ΕΜΠ και του Κάτω Πολυτεχνείου στις 13/11/20

Να πολεμήσουμε τον σύγχρονο ολοκληρωτισμό με οργάνωση και αγώνα σε κάθε πτυχή της κοινωνικής πραγματικότητας.

*σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα μεταφερθεί στην αίθουσα Α11, δίπλα από το στέκι φυσικού

Αναρχική Συνέλευση Φοιτητών/τριών Quieta Movere