τι; : δίκη θεματική : αλληλεγγύη

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 στις 11.00

5 καλέσματα : 1 2 3 4 5

[Αθήνα] Δίκη των συντρόφων Γ. Καλαϊτζίδη & Ν. Ματαράγκα

Λίγες μέρες πριν την Παρασκευή 29/10, δεύτερη δικάσιμο όπου αναμένεται και η απόφαση, η Επιτροπή Αλληλεγγύης είναι σε θέση να ανακοινώσει πως τους δύο αγωνιστές Γ. Καλαϊτζίδη και Ν. Ματαράγκα θα συνοδεύουν 308 νόμιμα δηλωμένοι μάρτυρες υπεράσπισης.

Λίγες μέρες πριν την Παρασκευή 29/10, δεύτερη δικάσιμο όπου αναμένεται και η απόφαση, η Επιτροπή Αλληλεγγύης είναι σε θέση να ανακοινώσει πως τους δύο αγωνιστές Γ. Καλαϊτζίδη και Ν. Ματαράγκα θα συνοδεύουν 308 νόμιμα δηλωμένοι μάρτυρες υπεράσπισης.

Άνθρωποι του κινήματος, της γειτονιάς των Εξαρχείων, της τέχνης και των γραμμάτων, του αθλητισμού, εργαζόμενοι και νεολαία, ένα μικρό αλλά αντιπροσωπευτικό δείγμα της κοινωνίας που ασφυκτιά από την κρατική αυθαιρεσία, που αντιλήφθηκε από την αρχή τη μεθόδευση πίσω από αυτό το δικαστήριο, τους σκοπούς και τα μέσα που χρησιμοποιεί.

Παρ' όλο που το κατηγορητήριο αποδομήθηκε από την έναρξη της δίκης, δεν αφήνουμε τους συντρόφους μας μόνους, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη.

Σας καλούμε όλες και όλους την Παρασκευή 29/10 στις 11:00 π.μ.

Στο Εφετείο Αθηνών, Δέγλερη 4 σε μια δυναμική υπεράσπιση των δύο αγωνιστών, τόσο μέσα, όσο και έξω από τη δικαστική αίθουσα.

Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ

Επιτροπή Αλληλεγγύης στους Γ. Καλαϊτζίδη & Ν. Ματαράγκα.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ το κείμενο των 308 μαρτύρων:

Οι υπογράφοντες/ουσες αυτό το κείμενο δηλώνουμε ότι θέλουμε να συμμετέχουμε στη δίκη της 13η Οκτωβρίου, ως μάρτυρες υπεράσπισης των αγωνιστών Νίκου Ματαράγκα και Γιώργου Καλαϊτζίδη που κατηγορούνται για το θάνατο εμπόρου ναρκωτικών στα Εξάρχεια.

Και θέλουμε να το κάνουμε τόσο γιατί πιστεύουμε στην αθωώτητα των δύο προσώπων, όσο και γιατί αντιλαμβανόμαστε τη συνολική μεθόδευση πίσω από αυτό το δικαστήριο, τους σκοπούς και τα μέσα που χρησιμοποιεί. Και μας είναι αδύνατο να την αποδεχτούμε με σταυρωμένα χέρια.

Δεκαετίες τώρα η περιοχή των Εξαρχείων, με όλο το κινηματικό και συμβολικό της φορτίο, αντιμετωπίζει μια πολύμορφη καταστολή και στοχευμένη υποβάθμιση, μέρος της οποίας είναι και τα διάφορα κυκλώματα που εμπορεύονται ναρκωτικά.

Ξανά και ξανά, και κάθε φορά αντιμετωπίζοντας και έναν ισχυρότερο αντίπαλο, ο κόσμος που δραστηριοποιείται πολιτικά και στηρίζει τα Εξάρχεια έχει έρθει αντιμέτωπος με αυτή τη συνθήκη. Ώσπου φτάσαμε να πρέπει να σταθεί απέναντι σε μια μαφία που έστηνε μια μεγάλη παράνομη αγορά με την προκλητική ανοχή της αστυνομίας.

Η απάντηση δόθηκε και ήταν μαζική και ισχυρή. Ήταν επίσης και ένα ξεμπρόστιασμα της ύποπτης τακτικής των αστυνομικών αρχών. Οι οποίες τώρα παίρνουν το αίμα τους πίσω και δίνουν και ένα διαχρονικό μήνυμα αυθαιρεσίας και εκδικητικότητας.

Το κατηγορητήριο είναι σαθρό, τόσο που ανακριτής και εισαγγελέας πριν 1.5 χρόνο άφησαν ελεύθερους τους δύο αγωνιστές. Αλλά τελικά αποφάσισαν να τους οδηγήσουν σε δίκη.

Συνεχίζουν ένα σχέδιο που είχε ξεκινήσει από τότε, που προσπαθεί να δημιουργήσει ένα αφήγημα εγκληματικότητας και να το συνδέσει και με συγκεκριμένους αγωνιστές και με τις οργανώσεις τους, όπως ο Ρουβίκωνας, αλλά και με κοινωνικούς αγώνες και κοινωνικά πεδία αντίστασης. Δεν παίρνουν μόνο το αίμα τους πίσω.

Πεντέμιση χρόνια μετά, μέσα στην πανδημία, μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές, μέσα στη βαθιά οικονομική κρίση, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης και ο Νίκος Ματαράγκας απειλούνται με ισόβια δεσμά με αντιφατικές μαρτυρίες αποκλειστικά καταδικασμένων εμπόρων ναρκωτικών. Αυτό δε μπορεί να συμβεί και δε θα συμβεί.

Όποια οπτική έχει καθένας και καθεμιά, συμμερίζεται ή όχι τις απόψεις των δύο αγωνιστών, αντιλαμβάνεται πως δε μπορεί κάτι που θα ήταν παρωδία να εξελιχθεί σε μια πραγματική τραγωδία.

Και μόνο που έφτασε σε δίκη κάτι τόσο κακοστημένο είναι σκανδαλώδες, αλλά αντιλαμβανόμαστε τι θα σήμαινε μια πιθανή ολοκλήρωση ενός τέτοιου σχεδίου με την καταδίκη των δύο αγωνιστών.

Εμείς που υπογράφουμε κάτω από αυτό το κείμενο δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στους δύο κατηγορούμενους, υπερασπιζόμαστε την τιμή και την ιστορία αγώνων, όπως αυτός ενάντια στις μαφίες των ναρκωτικών στα Εξάρχεια και μπαίνουμε μπροστά ενάντια σε αυτό το ρεσάλτο των αρχών ενάντια σε κάθε έννοια δικαίου.

Και αυτό θέλουμε να το πούμε αυτοπροσώπως και στη δικαστική αίθουσα.

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1614800/


1 2 3 4 5

Ας είμαστε ειλικρινείς ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας προτιμά να πιστέψει σε οποιαδήποτε θρησκευτική ή πολιτική πρόληψη, να δεχτεί ως αλήθειες θεωρίες συνομωσίας -προσβολή στην λογική, να αναζητήσει ενόχους για τις συνθήκες ζωής της ανάμεσα σε αυτούς που είναι στον πάτο του βαρελιού παρά να δεχτεί το αυτονόητο: αυτοί με τα πασίγνωστα ονοματεπώνυμα, οι συγκεκριμένοι ισχυροί του κράτους και του κεφαλαίου, κάνουν ότι θέλουν, όποτε θέλουν σε όποιον θέλουν. Ψυχρά, υπολογισμένα μας κοροϊδεύουν μέσα στα μάτια μας, και ανάμεσα στις άλλες αυθαιρεσίες τους στήνουν και δικαστικές σκευωρίες ενάντια σε κόσμο που αγωνίζεται για να χάσουν τα προνόμια τους..

Αδυνατούμε να καταλάβουμε από που προέρχεται η εμπιστοσύνη στην «Ελληνική αστυνομία» και στην «Ελληνική δικαιοσύνη», η εμπιστοσύνη στην δημοκρατία, από οποιονδήποτε δεν είναι πολιτικός, καπιταλιστής, προστατευόμενος κάποιου μεγαλοπαράγοντα, μέλος κάποιας ελίτ.

Να αρχίσουμε να λέμε παραδείγματα στημένων υποθέσεων σε πολιτικά υποκείμενα;

Ηριάννα, Σταθόπουλος, «Ινδιάνος»;

Το τελευταίο πάντως παράδειγμα είναι τα δύο μέλη μας, Γ. Καλαϊτζίδης και Ν. Ματαράγκας που ξεκίνησαν να δικάζονται στις 13 του Οκτώβρη.

Για αρχή να πούμε ότι είδαμε αυτή την δίκη να ξεκινάει με «ανακούφιση». Ήρθε η ώρα η απειλή πάνω από τα κεφάλια των δύο συντρόφων μας για χρόνια να εκδηλώσει την αληθινή της δύναμη. Να τελειώνουμε.

Να διαπιστώσουμε τελικά αν αυτή η επιδεικτικά κακότεχνα σχεδιασμένη σκευωρία θα καταφέρει να περάσει όρθια και το τελευταίο στάδιο, αυτό της δίκης, αφού με θαυμαστό τρόπο, και παρά τις προβλέψεις, τα κατάφερε να το κάνει σε όλα τα προηγούμενα νομικά στάδια.

Στην πρώτη μέρα της δίκης λοιπόν βασική μάρτυρας κατηγορίας. βγήκε και είπε ότι η ΕΛ.ΑΣ κατά τη διάρκειά της σύλληψής της, την έβαλε να δώσει καταδικαστική κατάθεση για τους δύο συντρόφους μας με αντάλλαγμα ευνοϊκή μεταρρύθμιση. . Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα, όπως βλέπουμε σε φτηνές τηλεοπτικές σειρές με αστυνομικές αρχές που παγιδεύουν πολιτικούς αντιπάλους.

«Κατέρρευσε λοιπόν το κατηγορητήριο, η αθώωση είναι βέβαιη» θα έλεγε κάνεις με αυτονόητο τρόπο μετά από μια τέτοια εξέλιξη.

Εμείς όμως δεν θα το πούμε. Δεν κατέρρευσε το κατηγορητήριο.

Γιατί όλο το κατηγορητήριο ήταν μια αστειότητα από την πρώτη στιγμή, μια κυνική αναφορά του τι θέλει το κράτος να πετύχει και με άτομα που το ενοχλούν και με οργανώσεις και με κινήματα.

Το ότι έφτασε καν αυτή η υπόθεση σε δίκη, ότι βρίσκονται δυο αγωνιστές υπό την απειλή ισόβιας κάθειρξης που θα ακολουθηθεί από την κήρυξη της οργάνωση μας σε «εγκληματική οργάνωση», είναι γεγονός που απαγορεύει κάθε εφησυχασμό

Και ένας ακόμα λόγος να μη βιαστούμε να μιλήσουμε για «νίκη» είναι το να συνειδητοποιήσουμε τι είπε η μάρτυρας κατηγορίας στην αίθουσα και τι το ακολούθησε.

Είπε ότι μία κατηγορούμενη για διακίνηση ναρκωτικών συλλαμβάνεται και η αστυνομία της υπαγορεύει κατάθεση για να ενοχοποιήσει αγωνιστές που στέκονταν απέναντι στο εμπόριο ναρκωτικών στα Εξάρχεια.

Και κάτι τέτοιο δεν το ακολούθησε τίποτα απολύτως. Σαν να μην ειπώθηκε.

Σαν όλοι να το θεωρούν φυσικό.

ΜΜΕ, δικαστικες αρχές, ανεξάρτητες επιτροπές, αστυνομία, υπουργοί, πολιτικοί, κόμματα, καμία αντίδραση. Γιατί όντως αυτή είναι φυσική συμπεριφορά κράτους και αστυνομίας, και παλιά, και σήμερα και αύριο, τώρα επιπλέον γράφτηκε και σε επίσημα πρακτικά δίκης. Για την ιστορία.

Οπότε, σε ένα τέτοιο περιβάλλον είμαστε υποχρεωμένοι τόσο εμείς όσο και όλος ο κόσμος του αγώνα, και σε αυτή την δίκη και σε κάθε δίκη στοχοποιημένου/ης από την εξουσία, να τα περιμένουμε όλα. Να προετοιμαζόμαστε για όλα. Το αποτέλεσμα θα το ξέρουμε, από ότι φαίνεται, στις 29 του Οκτώβρη και με βάση όσα αντιμετωπίσαμε, για εμάς είναι ακόμα ανοιχτό.

Η αλληλεγγύη που οι δύο σύντροφοι έλαβαν από όλο το φάσμα δυνάμεων του αναρχικού κινήματος, της κομμουνιστικής και ευρύτερης αριστεράς, αλλά και κόσμου χωρίς πολιτικό προσδιορισμό, στην Ελλάδα και σε δεκάδες χώρες του κόσμου, για εμάς είναι ο πιο σίγουρος παράγοντας αισιοδοξίας. Πρώτα για την έκβαση της δίκης και ύστερα για όλη τη σημερινή συνθήκη του κοινωνικού πολέμου.

Αντιπαρατάχθηκε δύναμη στην δύναμη, έπεσε φως στις σκοτεινές γωνιές των μαγειρείων ενοχής της ΓΑΔΑ, η πληροφορία για το τι συμβαίνει διαδόθηκε, έπεισε, δικαιώθηκε.

Όσοι/ες ακόμα πιστεύουν ότι «δεν γίνονται τέτοια πράγματα στην δημοκρατία» και «οι σκευωρίες είναι καραμέλα των αναρχικών για να την γλιτώνουν», ας διαβάσουν τα πρακτικά της δίκης στις 13 Οκτώβρη 2021. Μόνο που θα πρέπει να ψάξουν να τα βρουν γιατί δεν πρόκειται να τους τα δείξει καμιά τηλεόραση, καμία εφημερίδα, κανένα καθεστωτικό, χρηματοδοτούμενο από το κράτος, ΜΜΕ.

Και πάλι να υψώσουμε χαιρετισμό στο κύμα αλληλεγγύης που εκφράστηκε για τους συντρόφους μας αλλά και προς την συλλογικότητά μας από Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι πολλά και ακραία τα σημάδια ότι το κράτος και το κεφάλαιο προσπαθούν να ανακτήσουν εξουσίες που η επίφαση της δημοκρατικής νομιμότητας υποτίθεται προστατεύει. Οι κρίσεις είναι πολλαπλές, η κοινωνική βάση ζορίζεται όλο και περισσότερο είναι αναμενόμενο οι κρατικές αρχές να θέλουν λυμένα τα χέρια τους και ακόμα πιο αναμενόμενο να βρίσκουν απέναντι τείχη αντίστασης και αλληλεγγύης.

Στις 13 Οκτώβρη 2021, πρώτη μέρα της δίκης Καλαϊτζίδη-Ματαράγκα, δεν κατέρρευσε το κατηγορητήριο. Κατέρρευσε όμως μια σκηνοθεσία για την επόμενη μέρα της δίκης. Αν το κράτος θέλει να στέλνει ισόβια τους εχθρούς του, αν θέλει να καταδικάσει σε ισόβια τους δύο συντρόφους μας, τουλάχιστον δεν θα το κάνει με τον μανδύα της δημοκρατικής νομιμότητας, όχι μόνο θα είναι αλλά και θα φαίνεται χούντα. Και θα βρει απέναντί του ότι πάντα βρίσκουν οι χούντες.

Όλοι/ες στα δικαστήρια 29/10/2021

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης, 11:00, Εφετείο Αθηνών (Δέγλερη 4)

Να τελειώνουμε με την σκευωρία.

Ρουβίκωνας


1 2 3 4 5

Κάλεσμα 25 συλλογικοτήτων στη Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στο Εφετείο, Παρασκευή 29/10, 11:00 πμ.

Αντίσταση στην κρατική καταστολή. Να απαλλαγούν οι Γ. Καλαϊτζίδης και Ν. Ματαράγκας

Η αλληλεγγύη που έχει εκφραστεί για τους Γ. Καλαϊτζίδη και Ν. Ματαράγκα από την αρχή της δίωξης δυνάμωσε με την αποκάλυψη της σκευωρίας από την πρώτη μέρα της δίκης και στέλνει στο δικαστήριο το μήνυμα δυνατά και καθαρά. Να μπουν τίτλοι τέλους σε αυτή τη δίκη παρωδία με την παύση της δίωξης και την οριστική απαλλαγή των δύο αγωνιστών από όλες τις κατηγορίες. Η κατασκευή κατηγορητηρίων και οι δίκες πολιτικής σκοπιμότητας προκειμένου να φυλακιστούν αγωνιστές και να κατασταλούν πολιτικές συλλογικότητες δεν είναι ανεκτές.

Την Παρασκευή 29 Οκτώβρη στις 11 πμ θα είμαστε όλες και όλοι στο Εφετείο Αθηνών (Δέγλερη 4). Η οριστική ήττα της κρατικής σκευωρίας είναι ζήτημα που αφορά όχι μόνο τους δύο αγωνιστές και τον Ρουβίκωνα αλλά κάθε εργαζόμενο/η, τη νεολαία και κάθε δημοκρατικό πολίτη, ολόκληρο τον κόσμο των αντιστάσεων και του αγώνα. Είναι ζήτημα που αφορά όλη την κοινωνία.

- Αδέσποτα Εξάρχεια
-Αυτοοργανωμένη Δομή Υγείας Εξαρχείων (ΑΔΥΕ)
- Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας/Πειραιά
- Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Περάματος
- Αυτοδιαχειριζόμενο Πάρκο Ναυαρίνου
- Αυτόνομη Κοινωνική Κουζίνα Παγκρατίου
- Αρχή Διαλόγου στα Δυτικά
- Αστέρας Εξαρχείων
-Δίκτυο αλληλοβοήθειας Kropotkin 19
- Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Νοσότρος
- Εργατική Πτέρυγα
- Ευτοπική βιβλιοθήκη
- Κατάληψη Στέγης Προσφύγων Νοταρά 26
- Κοινωνική Κουζίνα Mano Aperta
- Κοινωνικό Κέντρο/Στέκι Μεταναστών
-Λαϊκή Συνέλευση Γκύζη Πολυγώνου
- Λαϊκή Συνέλευση Εξαρχείων
- Ομάδα Αλληλεγγύης Αστέγων
- Πολιτική Ανυπακοή (ομάδα δράσης και διαλόγου)
- Π χώρος πολιτισμού, αλληλεγγύης και κινημάτων
- Πρωτοβουλία για την δημιουργία μετώπου βάσης
-Στέκι Αλληλεγγύης Κυψέλης το Μυρμήγκι
- Συλλογική Κουζίνα El chef
- Συντονιστικό ομάδων και Δομών Αλληλεγγύης Αττικής (ΣΟΔΑΑ)
- Σχολείο εκμάθησης της ελλ. γλώσσας σε πρόσφυγες και μετανάστες Τα πίσω θρανία

πηγή : https://www.facebook.com/106353158394561/post…


1 2 3 4 5

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ

που διώκονται στη βάση ενός στημένου κατηγορητηρίου για ανθρωποκτονία και ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία ενός ναρκεμπόρου στα Εξάρχεια. Η δίωξη αυτή των δυο αγωνιστών στηρίζεται πάνω σε μια κακοστημένη δικογραφία μεθοδευμένη από το υπουργείο προ.πο και τα επιτελεία της αστυνομίας, με έωλα στοιχεία, ασάφειες και μαρτυρίες εμπόρων ναρκωτικών, στοχεύοντας τόσο στη φυσική όσο και αγωνιστική εξουδετέρωσή τους.

Ενάντια στην συνολική κατασταλτική και ιδεολογική επίθεση του κράτους που στοχεύει το αναρχικό κίνημα αλλά και ευρύτερα τις κοινωνικές και ταξικές αντιστάσεις μέσα από τις συλλήψεις και διώξεις αγωνιστών/τριών, τα στημένα κατηγορητήρια και τις σκευωρίες που μεθοδεύονται από τα κρατικά επιτελεία, τις εκκενώσεις κατειλημμένων χώρων αγώνα, τις απαγορεύσεις διαδηλώσεων και τους ξυλοδαρμούς διαδηλωτών/τριών, την αστυνομοκρατία, με σκοπό την επιβολή σιωπής και την τρομοκράτηση της κοινωνίας.

Ενάντια στην επιχείρηση του κράτους να επιβληθεί και να ιδιοποιηθεί τους δημόσιους χώρους στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα τα Εξάρχεια, στα οποία ο κρατικός μηχανισμός αφού πριμοδότησε τις ναρκομαφίες, που συνεχίζουν να λυμαίνονται την περιοχή, διαμόρφωσε τους όρους για την γιγάντωση μιας γενικευμένης αντικοινωνικής συνθήκης, που βασίζεται στις κυρίαρχες αξίες της εξουσίας, με σκοπό την συντριπτική εισβολή των κατασταλτικών δυνάμεων στη γειτονιά, την εγκατάστασή τους, τις επιθέσεις σε αγωνιστές και δομές αγώνα, την τρομοκράτηση εργαζόμενων και κατοίκων, επιδιώκοντας την πλήρη κοινωνική αποσάθρωση της περιοχής και αποστέρηση της αγωνιστικής ιστορίας της.

ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ- ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΚΡΑΤΟΣ- ΜΑΦΙΕΣ- ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης: Παρασκευή 29 Οκτώβρη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (Δέγλερη), 11.00

Αναρχική Πολιτική Οργάνωση - Ομοσπονδία Συλλογικοτήτων

πηγή : https://apo.squathost.com/allilengii-stous-ag…


1 2 3 4 5

Αλληλεγγύη στους Γ.Καλαϊτζίδη και Ν.Ματαράγκα

Την Παρασκευή 29/10/21, δικάζονται στο πρωτοδικείο Αθηνών (Δέγλερη 4) οι σύντροφοι Γ. Καλαϊτζίδης και Ν. Ματαράγκας, κατηγορούμενοι σε μια δίκη παρωδία για το θάνατο του εμπόρου ναρκωτικών Χαμπίμπι στα Εξάρχεια, ενός ανθρώπου που όσοι στενοχωρήθηκαν με την απουσία του, ίσως δεν μετριούνται ούτε στα δάχτυλα του ενος χεριού.

Η δίωξη ενάντια σε δύο αγωνιστές με ψευδομάρτυρες και έωλα στοιχέια αποτελεί μια προσπάθια ομηρίας τόσο των ίδιων, όσο και των συλλογικών σωμάτων στα οποία αναφέρονται, του Κ*Βοξ και της Αναρχικής Συλλογικότητας Ρουβίκωνας.

Στη δίκη αυτή αποκαλύπτεται όλο το φάσμα της πολιτικής του ειδικού πολέμου (special warfare) από το κράτος και των κάθε λογής υπηρεσιών του. Η είσοδος και η πώληση ουσιών στα εδάφη του κοινωνικού-πολιτικού αγώνα και στις γειτονιές αντίστασης, ο ρόλος των συμμοριών ελέγχου του εμπορίου και ο επιτελικός ρόλος κατασταλτικής διαχείρισης από την μεριά των κρατικών μηχανισμών. Η δίωξη των συντρόφων επιστεγάζει τους σχεδιασμούς αυτούς κανονιστικά.

Στηρίζουμε αλληλέγγυα τους συντρόφους, όπως σε κάθε περίπτωση όπου το κράτος και οι κατασταλτικοί μηχανισμοί στήνουν καφκικές δίκες εναντίον αναρχικών ή κομμουνιστών αγωνιστών, αλλά και γιατί αναγνωρίζουμε στη δίωξη τους την προσπάθεια του κράτους να επιτεθεί συνολικότερα εναντίον του αναρχικού χώρου και του ριζοσπαστικού κινήματος.

Στην αυριανή δίκη στηρίζουμε το κάλεσμα αλληλεγγύης, δίνουμε χώρο στην προπαγάνδισή του και περιφρουρούμε τη γειτονιά μας από τους σχεδιασμούς των κατασταλτικών μηχανισμών εναντίον του.

- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ Γ. ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ & Ν. ΜΑΤΑΡΑΓΚΑ

- ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ

Συνέλευση Κατειλημμένων Προσφυγικών(ΣΥ.ΚΑ.ΠΡΟ)

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1615003/