Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19.00

Δημιουργία Συντονισμού φεμινιστικών queer συλλογικοτήτων & ατομικοτήτων για 25/11

από Witches of the South

Με το παρακάτω κάλεσμα επιθυμούμε να στηθεί ένα συλλογικό οριζόντιο συντονιστικό με αφορμή την 25η Νοέμβρη. Προτείνεται ο χώρος της Πλατείας Πρωτομαγιάς στο Πεδίο του Άρεως (με ενδεχόμενο αλλαγής σε περίπτωση βροχής), στις 19.00.

Η ημέρα αυτή φέτος πλαισιώνεται από μια διετή συνθήκη εγκλεισμού και απομόνωσης στο όνομα της διαχείρισης της πανδημίας.

Δεκατρείς γυναικοκτονιίες, η απώλεια δολοφονία της Δημήτρης είναι δικές μας απώλειες.

Το κράτος και η διαχείριση της πανδημίας φροντίζει κάθε μέρα να μας καθιστά σαφές ότι δεν έχουν όλες οι ζωές την ίδια αξία.

Ελπίζουμε φέτος η 25ν να είναι ημέρα μνήμης για τις δολοφονημένες αδελφές μας, να διαδηλώσουμε στις γειτονιές μας, εκεί που ζούμε και κινούμαστε. Να διεκδικήσουμε την ορατότητα για όσες δολοφονήθηκαν και δεν βρίσκονται πια εδώ. Η Πατριαρχία, η τοξική αρρενωπότητα, ο ρατσισμός, το έθνος κράτος της καταστολής, μας στοιχίζει τις ζωές μας.

Το κάλεσμα αυτό απευθύνεται και σε οργανωμένα και σε μη οργανωμένα κομμάτια του φεμινιστικού κινήματος.

Να γεμίσουν οι γειτονιές μας τσουλες τρανς λεσβίες ανυπάκουες γυναίκες που θα δίνουν το παρών για όσες δεν είναι πια εδώ.

Υγ* Στους κύκλους και στην μάζωξη δεν είναι ευπρόσδεκτη καμία κουλτούρα που αναπαράγει την πρακτική ή τον πατριαρχικό λόγο.

Για την Δημήτρης

Για την Ζακι

Για την Γαρυφαλλιά

Για την Καρολάιν

Για την Κλειώ

Για την Αδαμαντία

Για την Evin Ekrem Ali

Για την Σβετλάνα-Φωτεινή

Για την 50χρονη (ανώνυμη)

Για την 44χρονη (ανώνυμη)

Για την 35χρονη (ανώνυμη)

Για την 35χρονη (ανώνυμη)

Για την 37χρονη (ανώνυμη)

Για την 44χρονη (ανώνυμη)

Για την 52χρονη (ανώνυμη)

Για την 50χρονη (ανώνυμη)

Περιγραφή εικόνας: Γυναίκες σε μωβ φόντο που κρατούν πικέτες στα χέρια τους και τίτλος: Συντονισμός φεμινιστικών queer συλλογικοτήτων και ατομικοτήτων ενόψει 25η Νοέμβρη. Κυριακή 31.10 19:00

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/85911/