Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 στις 18.00

Ανοιχτή συν/λευση για οργάνωση εκδηλώσεων πολιτικής/οικονομικής στήριξης .....

Την Τετάρτη, 3/11, στις 6 το απόγευμα, καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση στην ΑΣΟΕΕ* για το 2ήμερο εκδηλώσεων πολιτικής στήριξης και οικονομικής ενίσχυσης στον ένοπλο αντάρτη Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη και στα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα Νίκο Μαζιώτη και Πόλα Ρούπα.

Καλούμε συντρόφους/ισσες, συλλογικότητες ή και άτομα που θέλουν να προσφέρουν είτε στο πολιτικό είτε στο "καλλιτεχνικό" κομμάτι, στις περιφρουρήσεις ή στις γενικές ανάγκες ώστε να συζητήσουμε και να οργανώσουμε τις εκδηλώσεις:

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου Hip Hop Live οικονομικής ενίσχυσης . Στις 8μ.μ. αυστηρά στον εσωτερικό χώρο της ΑΣΟΕΕ(δίπλα από το στέκι)

Σάββατο 6 Νοεμβρίου πολιτική εκδήλωση με τις παρεμβάσεις των Πολιτικών Κρατουμένων Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη, Νίκο Μαζιώτη και Πόλα Ρούπα Στις 4μμ στην κατάληψη Ανάληψη στον Βύρωνα

από Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη: Πολιτική τοποθέτηση για την Επαναστατική Αυτοάμυνα, τον καιρό που βρέθηκε στην παρανομία, τη σύλληψη και τη δίκη.

από Νίκο Μαζιώτη και Πόλα Ρούπα: Απολογισμός της δράσης του Επαναστατικού Αγώνα και των δικών του και η προοπτική του αγώνα στο σήμερα.

Αλληλεγγύη στα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα Νίκο Μαζιώτη και Πόλα Ρούπα Αλληλεγγύη στον αναρχικό αγωνιστή Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη

Δεν ξεχνάμε τους αιχμαλώτους του κράτους

Αλληλέγγυοι/ες

πηγή : email που λάβαμε στις 28 Οκτωβρίου 21h