Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 στις 9.00 πμ

Αντιφασιστική παρουσία κατά της αποφυλάκισης Πατέλη

Θα αποφυλακίσουν την 1η Νοέμβρη μετά τον Πατέλη και άλλα μέλη του τάγματος εφόδου της Νίκαιας όταν άρχισαν ξανά τις επιθέσεις;
Αντιφασιστική παρουσία στο Εφετείο, Δευτέρα 1 Νοέμβρη 9πμ

Την Δευτέρα 1 Νοέμβρη θα εκδικαστούν τρεις αιτήσεις αποφυλάκισης των καταδικασμένων σε πολύχρονη φυλάκιση χρυσαυγιτών και άλλες δύο την Τετάρτη 3 Νοέμβρη. Αν αφεθούν ελεύθεροι, βασικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή που οργάνωσαν και εκτέλεσαν την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, την επίθεση στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και τους Αυγύπτιους αλιεργάτες θα βρίσκονται εκτός φυλακής, στο πλευρό του Πατέλη! Θα είναι πράσινο φως για την επαναλειτουργία των ταγμάτων εφόδου των φασιστών.
Η αποφυλάκιση Πατέλη έφερε ήδη τις επιθέσεις των φασιστών στις ίδιες γειτονιές που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και έσπειραν το τρόμο μέχρι το Σεπτέμβρη του 2013. Στην Παλιά Κοκκινιά, την Τετάρτη 27 Οκτώβρη, ομάδα φασιστών, με κουκούλες, συγκροτημένη σε πειθαρχημένο τάγμα εφόδου, επιτέθηκε ανοίγοντάς κεφάλια μεταναστών, χρησιμοποιώντας μαχαίρια και ομοιόμορφα ρόπαλα, περιπολώντας για έλεγχο της περιοχής γύρω από την Πλατεία Αγίας Σωτήρας. Οργάνωσαν έφοδο σε σπίτι όπως είχαν κάνει το 2012 όταν είχαν εισβάλει στο σπίτι των Αιγυπτίων αλιεργατών με δολοφονική μανία.
Η ευθύνη βαραίνει την ίδια την κυβέρνησή, η οποία εδώ και ένα χρόνο δεν έχει πάρει κανένα μέτρο για την εφαρμογή της απόφασης καταδίκης της Χρυσής Αυγής, όπως αποζημίωση των θυμάτων από την Βουλή, κλείσιμο των γραφείων-ορμητηρίων των φασιστών ενώ στελέχη της βρέθηκαν να καταθέτουν στεφάνια σε γιορτή μίσους στο Βίτσι μαζί με χρυσαυγίτες. Η Αστυνομία συγκαλύπτει την δράση τους, όπως φάνηκε στις επιθέσεις των φασιστών στην Σταυρούπολη και στο Ν.Ηράκλειο. Στην Παλιά Κοκκινιά, 3 ώρες δρούσαν ανενόχλητοι παρα τις καταγγελίες πολιτών στην Αστυνομία.
Η κυβέρνηση κάνει πλάτη στους φασίστες, κλιμακώνει ξεδιάντροπα τον ρατσισμό με αποκορύφωση την κάλυψη των 7 αστυνομικών που έριξαν 36 σφαίρες δολοφονώντας τον Ρομά Νίκο Σαμπάνη. Η κλιμάκωση της καταστολής του δόγματος «νόμου και τάξη», με τις αστυνομικές επιθέσεις σε απεργούς εκπαιδευτικούς και αντιφασίστες, δίνει αέρα στα πανιά των φασιστών.
Την Δευτέρα 1/11 εκδικάζονται οι αιτήσεις των παρακάτω:
Του Πανταζή, του «Τασάρα» όπως τον αποκαλούσε ο Λαγός σε τηλεφωνικές συνομιλίες, αρχηγού του τάγματος εφόδου του Περάματος, που έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 χρόνων για ένταξη στην εγκληματικό οργάνωση ΧΑ και για συνέργεια στην απόπειρα δολοφονίας των Αιγύπτιων αλιεργατών και των Χρυσαφίτη και Αναδιώτη, που έχουν καταδικαστεί σε κάθειρξη 7 χρόνων για ένταξη στην εγκληματικό οργάνωση ΧΑ και για συνέργεια στη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα.
Την Τετάρτη 3 Νοέμβρη εκδικάζονται οι αιτήσεις αποφυλάκισης του Τσιόρβα και του Κορκοβίλη που έχει καταδικαστεί σε 9 χρόνια κάθειρξη για ένταξη στην εγκληματικό οργάνωση ΧΑ και για συνέργεια στη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα.
Απαιτούμε να γυρίσει πίσω στη φυλακή ο Πατέλης και να παραμείνουν όλοι οι καταδικασμένοι νεοναζί στη φυλακή. Η θέση των νεοναζί δολοφόνων είναι βαθιά στη φυλακή και μόνο.
Καλούμε σε μαζική αντιφασιστική παρουσία στο Εφετείο, Λ.Αλεξάνδρας και Λουκάρεως, την Δευτέρα 1 Νοέμβρη στις 9πμ.

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

πηγή : https://www.facebook.com/keerfapage/posts/686…