Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 στις 19.00

Συζήτηση με το Σωματείο Σερβιτόρων Μαγείρων

Πέμπτες στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ

καφενείο οικονομικής ενίσχυσης του Ντουλαπιού με παρουσιάσεις, συζητήσεις και συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης

Κάθε Πέμπτη, 7-9μμ, στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ λειτουργεί η Αυτοοργανωμένη Δομή Αλληλεγγύης και Συλλογής-Προσφοράς ειδών πρώτης ανάγκης "Το Ντουλάπι" για όποιον/α θέλει να προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης και να συζητήσει μαζί μας.

4 Νοεμβρίου επιτραπέζια παιχνίδια, καφές, μπύρα και κουβέντα

11 Νοεμβρίου προβολή ντοκιμαντέρ: Γκρεμνά 'ναι εμάς οι τόποι μας. Για το περσινό Οδοιπορικό από την Αττική μέχρι τ΄ Άγραφα, ενάντια στη λεηλασία των βουνών και της φύσης!

18 Νοεμβρίου συζήτηση με το Σωματείο Σερβιτόρων Μαγείρων και λοιπών εργαζομένων του κλάδου του επισιτισμού. Ενημέρωση για τους πρόσφατους εργατικούς αγώνες στις γειτονιές μας και τις συνθήκες εργασίας στον κλάδο.

25 Νοεμβρίου συζήτηση για την υποβάθμιση των πρωτοβάθμιων δομών υγείας και ενημέρωση για την Το.Μ.Υ. και το Κέντρο Υγείας Κεραμεικού. Θα παρέμβουν εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Ζαγκλιβερίου και περιφερειακών ιατρείων από β. Ελλάδα ενάντια στην υποχρεωτικότητα.

2 Δεκεμβρίου θεατρική παράσταση "Δώσ' μου ένα φιλάκι…" Συμμετοχική-διαδραστική παράσταση από την Ακτιβιστική Ομάδα Θεάτρου του Καταπιεσμένου. Για να διερευνήσουμε μαζί το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο εργασίας!

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου

κάθε Κυριακή 6μμ στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, Τιμοδήμου και Αντωνιάδου, Άνω Πετράλωνα-askpthk.espivblogs.net