τι; :

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 στις 7.00 πμ

Πεζοπορια στην Αρβανιτσα

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ της ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣΕΛΙΚΩΝΑΣ- ΑΡΒΑΝΙΤΣΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/11/2021

Αναχώρηση: 7.00πμ από Κρατητος 52 (Δίπλα στην ΕΛΝΣ)

Επιστροφή: 7.00μμ στην Νέα Σμύρνη.

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 21/11 η ομάδα πεζοπορίας της ΕΛΝΣ οργανώνει πεζοπορία στον Ελικώνα συνεχίζοντας τις πολύ επιτυχημένες εξορμήσεις στη φύση.

Οι πεζοπορίες της Εργατικής Λέσχης φιλοδοξούν να είναι είναι μια συλλογική, αλληλέγγυα και αντιεμπορευματική διαδικασία που αντιλαμβάνεται την σχέση ανθρώπου-φύσης όχι σαν σχέση κυριαρχίας αλλά σαν σχέση αλληλεπίδρασης, υπεράσπισης και προστασίας.

Φροντίζουμε να μην αφήσουμε στο πέρασμά μας κανένα αποτύπωμα πάνω στα ευαίσθητα οικοσυστήματα που επισκεπτόμαστε.

Παράλληλα διαμορφώνουμε και ενισχύουμε τις προσπάθειες και τα κινήματα που αντιστέκονται στην λεηλασία που επιχειρούν οι εταιρείες και το κεφάλαιο μετατρέποντας την φύση σε εμπόρευμα.

Η πεζοπορία στον ΕΛΙΚΩΝΑ γίνεται σε συμπαράσταση των κινητοποιήσεων που έχουν ξεκινήσει από τους κατοίκους της Βοιωτίας για την υπεράσπιση του βουνού από την ασύδοτη εγκατάσταση ανεμογεννητριών που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση και οι εταιρίες.

Καταλήγοντας στην Αρβανίτσα θα υπάρχει συλλογικό πικνίκ, μουσική και παρουσίαση από τους κατοίκους της περιοχής των αγώνων για την σωτηρία του βουνού.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Η πεζοπορία μας θα γίνει σε ένα από τα πιο όμορφα βουνά της Βοιωτίας.

Τις λεπτομέρειες της διαδρομής δείτε εδώ: https://el.wikiloc.com/oreibasia-diadromes/ze…

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:

- Παπούτσια ορειβατικά ή πεζοπορίας ή αθλητικά με καλό πέλμα, μπατόν, μια δεύτερη αλλαξιά ρούχα και παπούτσια, καπέλο, γυαλιά ηλίου, μπουκάλι νερό.


.Δηλώσεις συμμετοχής στο 6972209745 (Δημήτρης) ή 6976725642 (Αγγελική) και στο zervexasdim@gmexail.com

πηγή : email που λάβαμε στις 9 Νοεμβρίου 22h