Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 στις 16.00

Ανοιχτή συνέλευση ενάντια στον έλεγχο

Η διοίκηση του ΔΠΘ συνεχίζει το παιχνιδάκι του ράβε ξήλωνε κλείνοντας την είσοδο στο προαύλιο της παλιάς νομικής με ότι μπορεί να φανταστεί κανείς (αλυσίδες, ηλεκτροσυγκόλληση, κουνελόσυρμα, παλέτες κ.α). Παράλληλα αφήνει δύο εισόδους με ελεγκτές πιστοποιητικών για την είσοδο των φοιτητών- φοιτητριών των τριών σχολών του συγκροτήματος, ελεγκτές οι οποίοι πολλές φορές απαγορεύουν και την είσοδο σε άτομα που απλά θέλουν να μπουν στο προαύλιο η να πάρουν φαΐ (πακέτο) από τη λέσχη.

Όλα αυτά για τη δήθεν καταπολέμηση της πανδημίας ενώ εδώ και δύο χρόνια δεν υπήρξε καμία μέριμνα για την επισκευή των αιθουσών και του αμφιθεάτρου, την οργάνωση των μετακινήσεων με τα λεωφορεία έτσι ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός κ.α. Αντίθετα η διοίκηση περηφανεύεται σε συνεντεύξεις για τα δύο ηλεκτρικά αυτοκίνητα και τα δρομάκια που θέλει να κάνει στο δασάκι της πανεπιστημιούπολης, κάνοντας γαργάρα τις άθλιες συνθήκες στις εστίες και γενικά όλα τα προβλήματα που υπάρχουν τόσα χρόνια, παρουσιάζοντας την εικόνα του σύγχρονου ευρωπαϊκού πανεπιστημίου.

Καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση ενάντια στον έλεγχο, τα κλειδώματα και τη καταστολή, το Σάββατο 20/11 και ώρα 16:00 στο προαύλιο της παλιάς νομικής.

πηγή : https://utopia-ad.org/ανοιχτή-συνέλευση-ενάντ…