Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 στις 20.00

(αλλαγή ώρας) Άνοιγμα Ποδηλατικού Συνεργείου

(*αλλάζει η ώρα από 19:00 σε 20:00 ώστε να στηριχθεί η πορεία κατά της έμφυλης βιας)

Το αυτο-οργανωμένο ποδηλατικό συνεργείο Bike Kitchen Thessaloniki επανεκκινεί την λειτουργία του, την Πέμπτη 25 Νοέμβρη και σας περιμένει όλες και όλους στις 19:00 για μαστορέματα, μπύρες και ποδηλατικό μπίρι μπίρι μετά μουσικής στην αυλή του ΕΚΧ Σχολείο.

-

H "ποδηλατοκουζίνα" του ΕΚΧ Σχολείο, γεννήθηκε από την ανάγκη να υποστηριχθεί η τοπική ποδηλατοκίνηση, έξω από το ασφυκτικό εμπορευματικό πλαίσιο της καπιταλιστικής κοινωνίας που ζούμε. Είναι το μέρος που ο καθένας και η καθεμία μπορεί να φέρνει το ποδήλατό του/της, να μαθαίνει πως να το επισκευάζει και να το συντηρεί, να ανταλλάζει γνώσεις γύρω από οποιοδήποτε θέμα αφορά τις δύο ρόδες και να μοιράζεται τις εμπειρίες του\της στο πετάλι με άλλα μέλη της κοινότητας.

(ENG)

Bike Kitchen Thessaloniki is a self-organized project at free space Sxoleio, born out of the need to support the local bike community, in a way free of profit and beyond the economic relations that capitalism enforces. It is a public place where anyone can bring their bike, learn how to repair and maintain it, share their knowledge around cycling-related stuff and exchange their experiences of life behind handlebars.