Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 στις 11.00

2ήμερο bazaar/ανοικτό καφενείο/συλλογή αγαθών

Λόγω καιρικών συνθηκών η 2η μέρα μεταφέρεται (Θα υπάρξει επόμενη ανακοίνωση)

Την Πέμπτη & την Παρασκευή (2 - 3 Δεκεμβρίου) από τις 11:00 - 17:00, θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του κυλικείου 2ήμερο bazaar. Παράλληλα με το bazaar θα λειτουργεί κανονικά το κυλικείο ενώ θα γίνει και ταυτόχρονη συλλογή αγαθών για την ομάδα αλληλεγγύης αστέγων.

Στον χώρο του bazaar θα υπάρξουν πάγκοι με διάφορα είδη, από αφίσες & prints μέχρι και κοσμήματα, και άλλα. Ακόμη, θα τρέχει και ανταλλακτικό παζάρι ρούχων, οπότε μπορείτε να φέρετε όσες μπλούζες, παντελόνια, σορτσάκια, φούτερ και συναφή που θέλετε να ξεφορτωθείτε!

Ακόμη, όποιο άτομο διαθέτει καλλιτεχνικό υλικό, ανεξαρτήτως είδους ή ποσότητας, και θα ήθελε να το μοιραστεί με τον κόσμο, ας μας στείλει ένα μήνυμα για να κρατήσουμε έναν πάγκο για αυτόν/ή/ό και την πανέμορφη συλλογή του!

*Η λίστα με τα απαραίτητα αναφορικά με την συλλογή αγαθών,είναι η εξής:

1. Sleeping bags

2. Αντρικά/Γυναικεία εσώρουχα και κάλτσες

3. Σκουφιά, γάντια, κασκόλ

4. Τρόφιμα μακράς διαρκείας (κονσέρβες, χυμοί, παξιμάδια, φρυγανιές, μπισκότα κλπ)

5. Είδη πρώτης ανάγκης (σερβιέτες, αφρός ξυρίσματος, ξυραφάκια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαπούνια, σαμπουάν, αφρόλουτρα, χαρτιά υγείας, χαρτομάντηλα, μωρομάντηλα, αντισηπτικά)

6. Πετσέτες

7. Ζυμαρικά (όχι σπαγγέτι)

8. Λάδι

9. Όσπρια

10. Μπαχαρικά

11. Ρύζι

12. Τοματοχυμοί/Πελτέδες

--Τέλος, στο χώρο του Αυτοδιαχειριζόμενου Κυλικείου Πληροφορικής σεβόμαστε οποιονδήποτε και οτιδήποτε βρίσκεται εκεί. Παραβιαστικές, Φασιστικές και Εξουστιαστικές συμπεριφορές δεν θα καμία έχουν θέση--