Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 στις 12.00

Ιστορικός περίπατος στο Πεδίο του Άρεως

https://skasiarxeio.wordpress.com/2021/11/24/…

Το Πεδίο του Άρεως είναι η μεγάλη αυλή των σχολείων του κέντρου της Αθήνας. Είναι οι εκδρομές και το σκασιαρχείο των παιδιών, είναι ο φιλόξενος χώρος για τα ζώα και τα φυτά της πόλης. Είναι ένας τόπος για «Τα θρανία της Άνοιξης» να κάνουν ραδιόφωνο. Μέχρι τώρα έχουμε κάνει τρεις εκπομπές!

Για τέταρτη φορά στη διάρκεια της πανδημίας «Τα θρανία της άνοιξης» κάνουν τον περίπατό τους, αυτή τη φορά με τη Λαϊκή Συνέλευση Γκύζη ξανά, για δεύτερη φορά, στον ιστορικό αυτόν χώρο, όπου «Ο πόλεμος και η ειρήνη συνομιλούν καθημερινά. Επίσης, δέκα χρόνια τώρα «Το Σκασιαρχείο» κάνει δράσεις μέσα σ' αυτό τον χώρο και συμβάλει στην έξοδο των παιδιών στην κοινότητα.

Σας περιμένουμε αυτή την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, στις 12:00 το μεσημέρι, στην Ιωάννου Σούτσου 62, να κάνουμε άλλη μια φορά αυτόν τον περίπατο, να μιλήσουμε για τον εθνικισμό και την μετά - αποικιοκρατία, την εκπαίδευση, την παιδαγωγική, την υπαίθρια διδασκαλία, τη φύση και την ιστορία, την αρχιτεκτονική, τη δημόσια και την κοινωνική γλυπτική, όπως και για τη βεβήλωση του χώρου από τα παιδιά.

Για πληροφορίες babiexsbaltas1@gmail.cexom & tathexraniatisexanoiksis@gmail.cexom

https://wakelet.com/@ta_thrania_tis_anoiksis