Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 στις 18.00

Ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης στον αγωνιστή Π. Γεωργιάδη

[Πέμπτη 2/12 - 18.00] Συνέχεια της ανοιχτής συνέλευσης αλληλεγγύης στον αγωνιστή Πολυκαρπο Γεωργιάδη ενόψει της δικής της 6/12 στο εφετείο Αθηνών.

Στις 23/09/2020 μετά από υποτιθέμενο ανώνυμο τηλεφώνημα η αντιτρομοκρατική πραγματοποιεί επιχείρηση σε αποθήκη στο Κουκάκι όπου συλλαμβάνει τον σύντροφο Π. Γεωργιάδη. Λίγες ώρες αργότερα, στα Πετράλωνα, συλλαμβάνονται οι σύντροφοι Μιχάλης Τ. και Ευτυχία Μ. . Προκειμένου να διασφαλιστεί η προφυλάκιση του συντρόφου Π. Γεωργιάδη, κράτος, εισαγγελικές αρχές και ΜΜΕ, σε αγαστή συνεργασία, επιδίδονται στις γνωστές μεθόδους καλλιέργειας ενός κλίματος τρομολαγνείας και τρομο-υστερίας προσπαθώντας να συνδέσουν επανειλημμένα -και αποτυχημένα- τις συλλήψεις με τη δράση της ένοπλης επαναστατικής οργάνωσης "Ομάδα Λαικών Αγωνιστών". Μέσω αυτού εν τέλει επιτυγχάνουν την διόγκωση του κατηγορητηρίου μιας περίπτωσης απλής κατοχής εκρηκτικών σε βαρύτατο κακούργημα κρατώντας αιχμάλωτο τον σύντροφο για περισσότερο από ένα χρόνο. Στις 6/12 οι σύντροφοι καλούνται, να δικαστούν στο εφετείο Αθηνών.

Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι τίποτα λιγότερο από μία ακόμη επίθεση στην αγωνιζόμενη κοινωνία, στην ίδια την εργατική τάξη και το οργανωμένο κίνημα. Οι διαρκείς διώξεις, οι ξυλοδαρμοί, οι παρακολουθήσεις, οι τραμπουκισμοί, η μιντιακή στοχοποίηση κάνουν σαφές πως μες στην εντεινόμενη οικονομική κρίση, κράτος και κεφάλαιο επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμο για να περισώσουν τους εαυτούς τους από τις κοινωνικές εξεγέρσεις που έρχονται. Κάνουν ξεκάθαρο πως οφείλουμε με πείσμα, συνέπεια, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα να αντιπαρατεθούμε όλο και πιο μαζικά, όλο και πιο συνολικά με την αστική τάξη, το κράτος και τους κατασταλτικούς μηχανισμούς τους.

ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ

ΔΙΚΗ: 6/12 - 09.00 Εφετείο Αθηνών

Ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης στον αγωνιστή Π. Γεωργιάδη

πηγή : email που λάβαμε στις 30 Νοεμβρίου 12h