Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19.00

Λαική Συνέλευση Αμπελόκηποι


ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προσηλωμένη στις εντολές της Τρόικας, οδηγεί το λαό της Ελλάδας σε πλήρη οικονομική και κοινωνική καταστροφή.
Η πολιτική των Μνημονίων και του Μεσοπρόθεσμου που ψηφίστηκε με «χημικό πόλεμο» εναντίον του αγανακτισμένου λαού, έχει οδηγήσει μαζικά τους εργαζόμενους στην ανεργία (πάνω από 20%) και τη φτώχεια. Τους μικρομεσαίους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους στα λουκέτα, τους τοκογλύφους και την ανεργία. Η επιβολή του Μεσοπρόθεσμου σημαίνει την πλήρη, όχι απλά ιδιωτικοποίηση αλλά, καταστροφή της Παιδείας και της Υγείας όπως ήδη τη ζούμε στα δημόσια σχολεία και νοσοκομεία που έχουν απομείνει σε «λειτουργία». Το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας που ετοιμάζεται για να πάρουν λίγα δισεκατομμύρια οι «δανειστές», θα αποτελειώσει το βιοτικό επίπεδο του λαού και θα ιδιωτικοποιήσει-διαλύσει όλη την υποδομή της χώρας που φτιάχτηκε με τις θυσίες και τον ιδρώτα των εργαζομένων τα τελευταία 60 χρόνια.
Από την αρχή λένε ψέματα. Τα μέτρα τους δε θα έχουν τελειωμό. Τώρα ζητάνε α) πρόσθετη κεφαλική φορολογία για τα εισοδήματα του 2010 για τα οποία ήδη έχουμε πληρώσει φόρους! β) μόνιμο χαράτσι για όλες τις κατοικίες πολύ υψηλότερο από αυτό που έλεγαν στην αρχή που θα εισπραχθεί άμεσα σε δύο δόσεις με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Και θα το πληρώσουν όλοι αλλιώς θα τους κόψουν το ρεύμα! γ) χιλιάδες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων δ) αφορολόγητο στις 5.000 ευρώ!!! ε) μείωση μισθών στο δημόσιο και όλων των συντάξεων, είτε με άμεση περικοπή είτε με το κόψιμο των επικουρικών συντάξεων, κατάργηση των αντικειμενικών αξιών στα ακίνητα και φορολόγησή τους με τιμές αγοράς, εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης και ο κατάλογος δεν θα έχει τελειωμό..
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Να διώξουμε κυβέρνηση - πολιτικό σύστημα, Τρόικα, Μνημόνια. Αυτοί μας οδήγησαν στην καταστροφή και τώρα μας σπρώχνουν στο γκρεμό. Να απορρίψουμε τον εκβιασμό τους, μέτρα ή χρεοκοπία. Είναι ψεύτικος. Μας έχουν ήδη χρεοκοπήσει και τώρα ρουφάνε σα βρικόλακες το τελευταίο αίμα πριν ανακοινώσουν την καταστροφή. Να τους σταματήσουμε. Να ενισχύσουμε κάθε απεργιακή κινητοποίηση, κάθε φοιτητική και μαθητική κατάληψη, κάθε αγώνα. Όλοι ΜΑΖΙ να διώξουμε κυβέρνηση, υποψήφιους συγκυβερνήτες του Μνημονίου, Τρόικα, Τράπεζες - Διαγραφή του χρέους - Πραγματική δημοκρατία ΤΩΡΑ

Κανείς να μην πληρώσει τον κεφαλικό φόρο στην εφορία (η μη πληρωμή επιφέρει κατάργηση της έκπτωσης και συν 1% προσαύξηση το μήνα). Η συλλογική άρνηση πληρωμής να ακυρώσει στην πράξη τα ληστρικά μέτρα. Κανείς να μην πληρώσει το χαράτσι ακινήτων στη ΔΕΗ. Όλοι μαζί να σταματήσουμε κάθε προσπάθεια της ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα. Στη γειτονιά μας, στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία και πανεπιστήμια να οργανώσουμε την ανυπακοή στα μέτρα και τους νόμους τους.

.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/9 - 7μμ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...