Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 στις 22.00

Live οικονομικης ενισχυσης για δικαστικα εξοδα

LIVE ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/01 ΣΤΙΣ 22:00 ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ(ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ)

Το διάστημα Μαϊου- Σεπτεμβρίου 2017 ο κατά συρροή (παρα)βιαστής Κωνσταντινου Στεφάνου επιτέθηκε τουλάχιστον σε 16 γυναίκες. .

Στις 13 Γενάρη εκδικάζεται η έφεση που έχει ασκήσει ενάντια στην καταδικαστική πρωτόδικη απόφαση. Όπως πάντα έτσι και τώρα δεν τρέφουμε καμία έλπιδα προς την αστική δικαιοσύνη- οι νόμοι ποτέ δεν ήταν υπέρ των καταπιεσμένων. Η πατριαρχία, το κράτος και ο καπιταλισμός ενθαρρύνουν και οπλίζουν τα χέρια των βιαστών/γυναικοκτόνων και ολόκληρο το σύστημα με τους διάφορους μηχανισμούς του τους συγκαλύπτει και τους ξεπλένει.

Ως αναρχικές/-οί αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να σταθούμε αλληλέγγυες/-οι η μία διπλα στην άλλη να οργανωθούμε και να αγωνιστούμε εναντια σε κράτος, πατριαρχία και κεφάλαιο. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η αστική δικαιοσύνη δεν είναι ούτε τυφλή, ούτε κουφή, αλλά ταξική.

Ως ελάχιστη ενδειξη άλληλεγγγυης αποφασίσαμε πρωτοβουλιακά την διοργάνωση ενός rap live από τα κάτω για την οικονομική ενίσχυση των 16 γυναικών που δέχτηκαν τις επιθέσεις.

*Σεξιστικές, ομοφοβικές τρανσφοβικές και λοιπές παραβιαστικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν σε καμία περίπτωση ανεκτές. Πόρτα σε αφεντικά και ναρκέμπορες.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ

Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ/-ΟΙ

πηγή : email που λάβαμε στις 10 Ιανουαρίου 16h